• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya eğitim ve araştırmada tüp bebek tedavisi

Görünürde bi problem yok gibiydi ama embriyolar 5. Güne
Bizde de 2 embriyo kaldı sadece 5.güne. Çok azalıyor 5.günü bekleyince embriyolar. Eğitim araştırma hastanesi de 5. Güne bekletiyor her gün arayıp bilgi veriyorlar.
Çok teşekkür ederim🙏🏻 5. Gün şartı aranmasa mı bilmiyorum zaten az oluşuyor embriyolar, belki 3. Gün transfer etseler tutabilir de , inşallah siz de hayırlı haberlerinizi alırsınız 🤲🏻 rabbim yardımcınız olsun🤲🏻

Rica ederim 🌹
Amin inşallah rabbim evlat isteyen herkese ve size de nasip etsin 🤲 Evet kısmet bazen 2.gün embriyosu bile tutabiliyor.

Merhaba arkadaşlar bende Antalya eğitim araştırma hastesinde gördünd bugün doktora sonuçlarımi gösterim uçlarda genilseme olmuş ama bu hsg sonucunu ordaki doktor arkadaşlarımız yorumlasin en iyisi dedi madem çocuk istiyorsun olmuyor direkt tüp bebek birimine gönderdi sekreter adetliyken 2. 3. Gün gel dedi Acaba alttan muane mi ediliyor kan tahlili mi yapılıyor . Ayrıca yumurta toplama işlemi yapılınca anestsi veriyorlar mı süreç nasıl ilerliyor çok tedirgin ve korkuyorum birde herkese tüp bebek yapılıyor mu orda yani rapor veriliyor mu ücretli nasıl oluyor bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Back
X