• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Doğum Doktor Tavsiyeleriniz Lütfen :)

ofpufya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
850
97
118
Antalya
Merhaba Bayanlar,

Aranızda henüz çok yeniyim :) 5 aydır Antalyada yaşıyorum yaz aylarında bebiş istiyoruz ancak ön kontroller,hamilelik süreci ve doğum için hastanenin yakınlığı sebebiyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmek istiyorum(Normal doğuma karşı duyduğum sempatide bu konuda önemli rol oynuyor sanki özel hastaneye gidersem sezeryana yönlendirilecekmişim gibi geliyor) .Ancak diğer konuları incelerken biraz kafam karıştı ve hastane için önerilen doktorların çoğu değişmiş bu sebeple yakın dönemde muayene olan ve doğum yapan siz sevgili annelerin yardım ve önerilerini bekliyorum :)

Gideceğim doktorun sıcak kanlı ve anlayışlı olması hepiniz için olduğu gibi benim içinde çok önemli :)

Sizleri seviyorum yardımlarınızı bekliyorum :))

Ben mesajınızı yeni gördüm.Eğer halen bir Dr arayışındaysanız size Medusu Hastanesinde Prof.Dr Mehmet Emin Soysal'ı önerebilirim.24 Haftalık erken doğumumu hastası olmamama rağmen sanki çok yakından takip ediyormuşçasına ilgili ve yakın davranıp çok başarılı bir normal doğum gerçekleştirdi.(Benim normal doğum korkuma rağmen kesinlikle sezeryanı önermedi)Bebeğim yaşamadı ama bende herhangi bir sorun olmadı.Yeni gebeliğim olursa kesinlikle onun takibinde olacak.Sigortalı veya sosyal bir güvenceniz var ise 50 TL fark ücreti alıyorlar muayenelerinde.Aynı zamanda eşi Prof.Dr Seyide Soysal da aynı hastanede çok sevilen bir dr.

Back