Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar
gelinlik konusunda çok acemiyim antalyadan satmayı düşünene varsa deneyerek gelinliği almak istiyorum
bindalı konusuna gelince sanırım onda beden çok önemli değil başka illerde olabillir
merhabalar
gelinlik konusunda çok acemiyim antalyadan satmayı düşünene varsa deneyerek gelinliği almak istiyorum
bindalı konusuna gelince sanırım onda beden çok önemli değil başka illerde olabillir
merhabalar
Canim merhaba.ben de antalya gazipasaliyim AMS yozgatts görev yapmaktayim.bindallimin resimlerini göndermek isterdim.ama bilgisayara okulda unuttum bugün. Ama benim sol taraftaki ismiminüstüne tikladiginda cevaplarimdan bakabilirsiniz.orda birine ggöndermiştim bir kaç foto.
merhabalar