• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da yaşayanlardan jinekolok tavsiyesi lütfen!

FatmaaS

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
48
17
8
32
Merhabalar. Henüz yeni hamileyim öyle ki kesemi bile göremedik insallah 3 gün sonraki muayenemde göreceğim.
Sorun şu ki medical park hastanesinde Bir doktorum var Yeni tanıştık kendisinden yana sıkıntım yok ancak hastane cok külfetli. Muayene ücreti 110 tl ve tahlilleri çok para.
(Tahliller için bu neyin parası çok pahalı dediğimizde size şu kadar indirim yaptık yeni fiyatı bu diyorlar sanki mağazadan ayakkabı alıyoruz bu beni cok rahatsız etti )
Bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaslardan yardım istiyorum. Bana hastane doktoru tavsiyesi olan var mı? hem hastane iyi şu doktor güvenilir aynı zamanda o hastanede gönül rahatlıgıyla dogum yapabilirsin diyebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?

Merhabalar. Henüz yeni hamileyim öyle ki kesemi bile göremedik insallah 3 gün sonraki muayenemde göreceğim.
Sorun şu ki medical park hastanesinde Bir doktorum var Yeni tanıştık kendisinden yana sıkıntım yok ancak hastane cok külfetli. Muayene ücreti 110 tl ve tahlilleri çok para.
(Tahliller için bu neyin parası çok pahalı dediğimizde size şu kadar indirim yaptık yeni fiyatı bu diyorlar sanki mağazadan ayakkabı alıyoruz bu beni cok rahatsız etti )
Bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaslardan yardım istiyorum. Bana hastane doktoru tavsiyesi olan var mı? hem hastane iyi şu doktor güvenilir aynı zamanda o hastanede gönül rahatlıgıyla dogum yapabilirsin diyebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı?
Bn antalyaya misafirlige gtmistim selale tip di yanilmiyosam hastanenin ismi muayane ucretide 30 tl di orda perisa die bi dr vardi bn memnun kaldm istersen onunda yanina bi git

Doktorundan memnunsan değiştirme, yalnız tahlilleri doktorunla konuş dışarıda (devlet hastanesinde ücretsiz) yatırabilirsin bir çok insan öyle,yapıyor, ama muayene ücretide pahalı sanki ben istanbul da bilinen bir hastanede yarı fiyat ödüyorum neredeyse..

Istanbulda yaşıyorum medical parktaki fiyatlar burda da benzer. Bazı tahlillerinizi sağlık ocağında ve devlet hastanesinde yaptirabilirsiniz. Bir problem olmazsa normal kontroller ayda bir oluyor zaten, o zaman sadece muayene ücreti fazla gelmez. Ama tahliller hele ki ilk bulaşıcı hastalık, virüs vs tahlilleri maliyetli oluyor.
Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.
Bu arada, jinekolok degil jinekolog

Antalya medisu hastanesinde yanlış hatırlamıyorsam Mehmet Emin hoca vardı eşiyle beraber aynı işi yapıyorlar bana faydası dokundu doğumla ilgili değildi ama inşallah sizede dokunur tavsiye ederim

Medstar topçularda Sanem Çimen'i tavsiye ederim.geçen yıl hamileliğimin 5. Ayından sonra oraya gitmeye başladım çok memnun kaldım.yalnız muayene ücreti şu an 70 veya 90 tl galiba.Ben hastaneden de doktordan da memnun kaldım.

Medstar topçularda Sanem Çimen'i tavsiye ederim.geçen yıl hamileliğimin 5. Ayından sonra oraya gitmeye başladım çok memnun kaldım.yalnız muayene ücreti şu an 70 veya 90 tl galiba.Ben hastaneden de doktordan da memnun kaldım.
Hamile doktoru olarak nasıl bilmem ama önermem

Medstar topçulardan dr. Müjde Şekeroglu kesinlikle tavsiye ederim. Çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Acil durumlarda kesinlikle ulaşabileceğiniz, arama ve mesajlarınıza anında dönen bir doktor. Önceliği para değil anne ve bebeğin sağlığı. Muayene ücreti anlaşmanız yoksa 85 tl. Siz zaten söylersiniz testleri devlette yaptırmam lazım imkanım yok diye. Devlette dr. Ender Atalay var. Çok iyi ve anlayışlı bir doktor. Özele gidiyorsun diye homurdanan doktorlardan değil. Onunda önceliği anne ve bebek sağlığı. Her soruna bıkmadan cevap verir. Hocam bu testleri istediler deyince yaptırıyor hemen. Ama sıra bulmak zor hastası çok.

Doktorundan memnunsan değiştirme, yalnız tahlilleri doktorunla konuş dışarıda (devlet hastanesinde ücretsiz) yatırabilirsin bir çok insan öyle,yapıyor, ama muayene ücretide pahalı sanki ben istanbul da bilinen bir hastanede yarı fiyat ödüyorum neredeyse..
Burdaki en iyi hastane ile benim gittiğim hastanenin muayene farkı 20 tl (memorial) söylediklerinizi değerlendiricem teşekkürler

merhabalar daha once medical park 'ta çalışmış jinekolog dr ünal yirmibeş su an medstar /topçular hastanesinde.ki bende medical park zamanından taniyorum.cok iyi dr dur.yonlendirdigim herkes cok memnun kaldı.mutlaka gidin.saglikla büyüsün bebeğiniz.sevgiler

Back