- 10 Temmuz 2014
- 99
- 41
- 18
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Ben komple paket seans aldm cnm 1600 TL (bıyık k.alti bacak komple kol özel bölge ) 10 seans
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onlar dan değil cnm bu makinenin ucunda buz var ve hiç acitmiyo sen zaten ilk seans ta değişikliği fark ediosun adı şaglen lazer epilasyon olarak geçiyo 3 hafta da bir yapılıyor bnm 4 seans bitti nerdeyse kalmadı tabi bu bnm kıl yapımla ilgili de olabilir . Adres: Dedeman da sulemiş Camii ye çok yakın estetica Selda hnm ile görüsebilirsen net adres verebilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soprano diye alet duydum lara da onunda öneriyorlar
bana da yazsanız o yeri :)yazdım bebek
Merhaba benim gittiğim bi yer var. hem uygun hem etkili sonuç veriyo. Yapan kişide çok iyi birisi kendini rahat hissedersin. aslında ayrı bi konu açmak istedim bunun için ama sonra açılan konuara cvp olarak yazayım dedim. Güllükte Tuana güzellik merkezi . Henüz iki seans gittim ama sonuç süperKızlar Antalyada lazer epilasyon yaptırabileceğim iyi bir yer arıyorum. Araştırdım ama bulamadım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bana iyi temiz bir yer önerebilirmi siniz?
Merhaba ben konuyu yeni gördüm bnm evimde o civarda bende epilasyona gitmek istiyorum kaçıncı seanstasınız ve memnun kaldınız mı beni biraz bilgilendirir msnz???Merhaba benim gittiğim bi yer var. hem uygun hem etkili sonuç veriyo. Yapan kişide çok iyi birisi kendini rahat hissedersin. aslında ayrı bi konu açmak istedim bunun için ama sonra açılan konuara cvp olarak yazayım dedim. Güllükte Tuana güzellik merkezi . Henüz iki seans gittim ama sonuç süper
Yüz Bölgesi ve Koltuk altına yaptırdım denemek için, komple yaptırmak istemedim ama bacaklarıma da başlamayı düşünüyorum5.seansım bitti tüy derdim kalmadı diyebilirim. 2.seansatan Sonra normalde çıktığı gibi çıkmadı. Rukiye hanım da çok ilgili biri güzel bi insan kendisi
Kızlar Antalyada lazer epilasyon yaptırabileceğim iyi bir yer arıyorum. Araştırdım ama bulamadım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bana iyi temiz bir yer önerebilirmi siniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?