• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da Lazer epilasyon yaptırabileceğim iyi bir yer önerebilir misiniz?

Ben komple paket seans aldm cnm 1600 TL (bıyık k.alti bacak komple kol özel bölge ) 10 seans

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben komple paket seans aldm cnm 1600 TL (bıyık k.alti bacak komple kol özel bölge ) 10 seans

uygunmuşta aslında bu yer tam olarak nerde bende bir görüşsem ben alnyadan gelip yaptırıp dönmeyi düşünüyorum açıkçası burda bir yerle anlaştım ama pek güvenemedim çünkü cihaz hakkında nette hiç bir bilgi yok
ben komple bacak koltuk altı ve genitale 8 seans 1500 TLye anlaştım. Ancak kullandıkları makine yeni bir makine ve diodemi alex mi IPL mi bilmiyorum. üstelik nettede pek bir bilgi bulamadım cihaz hakkında cihazın adı LEDA TARAMA DİOD LAZER

Onlar dan değil cnm bu makinenin ucunda buz var ve hiç acitmiyo sen zaten ilk seans ta değişikliği fark ediosun adı şaglen lazer epilasyon olarak geçiyo 3 hafta da bir yapılıyor bnm 4 seans bitti nerdeyse kalmadı tabi bu bnm kıl yapımla ilgili de olabilir . Adres: Dedeman da sulemiş Camii ye çok yakın estetica Selda hnm ile görüsebilirsen net adres verebilir

Onlar dan değil cnm bu makinenin ucunda buz var ve hiç acitmiyo sen zaten ilk seans ta değişikliği fark ediosun adı şaglen lazer epilasyon olarak geçiyo 3 hafta da bir yapılıyor bnm 4 seans bitti nerdeyse kalmadı tabi bu bnm kıl yapımla ilgili de olabilir . Adres: Dedeman da sulemiş Camii ye çok yakın estetica Selda hnm ile görüsebilirsen net adres verebilir

önümüzdeki ay antalyaya gelicem ilk işim burayı bulmak olcak çok teşekkürler :16::16:

Kızlar ben ALanyada CFORM güzellik salonunda başladım lazer epilasyona. Cihazın adı Leda tarama diod lazer. Eğer daha önce buraya giden varsa benimle deneyimlerini paylaşabilir mi ya da gidecek olan varsa ve aklına takılan bir şey varsa bende yardımcı olabilirim.

Bayanlar okuyun her yerde de paylaşın,antalya da güllük caddesindeki nemessis güzellik merkezine gidiyordum,yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım yüzümü delik deşik ettiler ve yaktılar,bu gün lazer yaptırdığım yerle görüştüm ,dediler ki 2 seyans cilt bakım yaparız leke tedavisi yani,ama sen ekimde gel,sıcaklar başladı fayda etmez dediler,ve yüzümdekiler geçermi dedim bilemeyiz simdi dediler,yani kendileride bu yüzün düzelmeyeceğinin fakındalar.

Kızlar Antalyada lazer epilasyon yaptırabileceğim iyi bir yer arıyorum. Araştırdım ama bulamadım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bana iyi temiz bir yer önerebilirmi siniz?
Merhaba benim gittiğim bi yer var. hem uygun hem etkili sonuç veriyo. Yapan kişide çok iyi birisi kendini rahat hissedersin. aslında ayrı bi konu açmak istedim bunun için ama sonra açılan konuara cvp olarak yazayım dedim. Güllükte Tuana güzellik merkezi . Henüz iki seans gittim ama sonuç süper

Merhaba benim gittiğim bi yer var. hem uygun hem etkili sonuç veriyo. Yapan kişide çok iyi birisi kendini rahat hissedersin. aslında ayrı bi konu açmak istedim bunun için ama sonra açılan konuara cvp olarak yazayım dedim. Güllükte Tuana güzellik merkezi . Henüz iki seans gittim ama sonuç süper
Merhaba ben konuyu yeni gördüm bnm evimde o civarda bende epilasyona gitmek istiyorum kaçıncı seanstasınız ve memnun kaldınız mı beni biraz bilgilendirir msnz???

5.seansım bitti tüy derdim kalmadı diyebilirim. 2.seansatan Sonra normalde çıktığı gibi çıkmadı. Rukiye hanım da çok ilgili biri güzel bi insan kendisi

Merhaba kızlar uzun yıllar araştırdım lazer epilasyonu, cihazları.. Kıl evrelerine kadar.. Bilmediğim şey kaldı mı bilmiyorum. Daha önce Konyaaltı'ndaki yere gittim Diod uyguladılar. Ama ne bir kıl incelemesi yapıldı ne bi cilt tipine bakmak... Yok.. tüm vücudumu 10 dk.da havlu ütüler gibi çarçabuk bitiriyordu kız. 2 kez gittim ama hiç memnun kalmadım Ve vazgeçtim işletme anlayışları da oldukça yanlış ve güvensiz geldi.. Makbuz istiyorsunuz biz hep buradayız kaçmayız gibi cevaplar geliyor.

Ve bugün itibariyle Burhanettin Onat caddesinde bir yere başladım. Daha önce cilt bakımına gitmiştim ortam çalışanlar çok hoşuma gitmişti. Türkiye'deki tipik "herkes her işe koşsun" anlayışı yok herkesin uzmanlık alanı belli. Özellikle lazer epilasyon yapan Meltem Hanım çok bilgili ve uzman.

Bugün ilk kez gittim Alexandrite uygulandı bana. Genital için gidiyorum. Daha önce gittiğim yerde Diod baya canımı yakmıştı. Bu cihazda en yüksek seviyenin bir altını uyguladılar ama hiç canım yanmadı ağrı eşiğim yüksektir ama yine de bu kadar olacağını tahmin etmezdim. Komple gittiğimde uyuyakalabilirim sanırım.:) İşlemden çok memnu kaldım.

Asıl mesele olan işe yarıyor mu? Sorusuna cevap verebilmek için henüz çok erken. İşlem sonucunu ve kılların durumunu zamanla göreceğim. Tekrar paylaşmayı ümit ediyorum.:)

Edit: Ben şu ana kadar 3 kez bikini bölgemde kıl dönmesi ameliyatı oldum 3ü de farklı yerlerdeydi. Son çare olarak lazere başladım. Çünkü 4. ameliyata neden olacak bir kıl dönmesi daha var yeni bir yerde ve yine bikini bölgemde. Bununla ilgili sorunu olanlar için de belki bi tecrübe paylaşımında bulunabilirm bu sayede. Gelişmeleri tekrar yazacağım.

Merhaba kızla ben Lara'da Antmed güzellik merkezine gidiyorum 5. seansım oldu ve neredeyse artık hiç kıllarım çıkmıyor. Lazere başlamadan önce çok fazla kıl dönmesi oluyordu ilk seansta bunlardan da kurtuldum. Firma sahibi Deniz hanım çok ilgili bir bayan tavsiye ederim.

Ben hala bi yer arıyorum acil yardıma ıhtıyaccım var kızlar. Daha önce alexsandr yaptırdım ama yuzumde artık sakallar cıkıo nerdeyse ve makine vuruyoum artık yuzume cunku 2 gunde bir bas gösterıo artık yuzum tahriş olmuş durumda ..Sanırım diod lazer yaptırmam gerekli yuzume ama kime nereye guvenıceğim bilmiyorum. Medical park dermotolojıye gidip ordamı başlasam napsam diyorum..Yardım edin bacılar yaa :(

Back