- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Kızlar Antalyada lazer epilasyon yaptırabileceğim iyi bir yer arıyorum. Araştırdım ama bulamadım. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Bana iyi temiz bir yer önerebilirmi siniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah be bebeğim ankarada olsaydın gittiğim yere götürürdüm
buluruuuuuuzdeğilim ki cnm ya bu yüzden Antalyada iyi bir yer bulmam lazım
buluruuuuuuz
araştırıyorum bende antalyada yakınlarım varinşallah canım ya :13::13:
canım bi yer buldum arkadaşım gidiyormuş hatta yarın seansı varmış :)) konyaaltında uzakmısın?inşallah canım ya :13::13:
araştırıyorum bende antalyada yakınlarım var
özelden yazıorum beybioley oley heyecanla bekliyorum
özelden yazıorum beybi
yazdım bebekbekliyorum canım
bende Hastane ortamında düşünuyorum...ama hangisi kararsızım
açıkçası bende hastane ortamında istiyorum yada doktor gözetiminde olsun istiyorum. ama antalyadaki hiçbir yeri bilmiyorum. Ordada yaşamıyorum her ay sadece lazer için gidip gelicem. Bu yüzden yardım bekliyorum
anadolu hastanesi iyi diye duydum burda eski konulardan ..kışın gidicem büyük ihtimalle
o zamana kadar daha araştırırım..
Merhabalar
Ben Esteticada lazer e gidiyorum 3 . Seans bitirdik bilindik bi alet değil tuhaf bi ismi var şaglen mi ne die okunuyor ucu buzlu ve Acisiz ben memnunum baslamadan önce çok arastirdm bana en samimi ve güvenilir orası geldi tüglerim kalın olmasına rağmen 3 seans ta baya bi azaldı. Hatta Akdeniz Ünv yüz nakli yapan Dr hastalarını oraya yönlendiyor benden tavsiye gerisi size kalmış ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar :)
Bende sizin gibi daha öncesinde epilasyon yapmak için çok yer araştırdım, hatta gittiğim yerde sonuç alamadım boş zaman kaybı oldu. Arkadaşım tavsiyesi üzerinde medlife polikliniğine epilasyona başladım. 3 seans sonunda nerdesye kol altı ve alt bacak tüylerim bitti, üst bacakta ince ve az tüylerim kaldı. İlk 2 seansta alex cihazıyla yapıldı sonra tüyler inceldiği için diyot yapıldı. Tavsiye ederim ben uygulamalardan memnunun. Normalde bende sizin gibi hastane ortamında yaptırmak istemiştim ilk senastan sonra vazgeçtim karmaşadan dolayı bir daha gitmek saolsun. Saol Tuğbam tavsiye için