Kına Gecesi Antalya da kına gecesi yapılacak mekan arıyorum...

x_y_z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
118
3
116
Antalya
Arkadaşlar acil kına için mekan arıyorum.Önerilerinizi bekliyorumeyvahedigeldismile

antalya da kına yapannn yok mu hiç yaa ((( ya da bi yakiniin kınasına gidenn :)))

aynen yaaa ben dee hiç istemiyorum ama düğün yapmadığımız için kına olsun bari dedik...

kınayı sadece bayanlarla mı yapmayı düşünüyosunuz yoksa karışık mı????

Bizde erkekler kına yakılırken damat ve bi kaç ark olarak gelcek galiba...

karmen pastanesinin ortalama fiyatı ne kadar acaba? yapan var mı daha önce burda..Bizim evimizin yakınında ancak karmenin uygun bir fiyat verebilceğini düşünmediğimden sormadım bile..Yapan bir yakınınız falan var mı ikram durumları falan nasıl oluyor..Bildiğiniz başka açık mekanlar var mı?

Kızlar merhaba,
Ben de antalyada kına için yer bakıyorum ama mümkünse büyük br yer.. İstanbulda olduğum için maalesef kendim araştıramıyorum, yardımlarınız lütfen :)

antalya'da olup evlenenler kına gecelerini nrede yaptılar ne kadar ücret ödendi bilgi olarak paylaşırsanız seviniriz

antalya'da olup evlenenler kına gecelerini nrede yaptılar ne kadar ücret ödendi bilgi olarak paylaşırsanız seviniriz

Arkadaşlar bana da acil kına yeri laızm. Aslında sadece mekan, sonuçta çerez, meyve suyu vs ayarlanabiliyor. Yardımcı olursanız çoooook sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…