antalya da göğüs estetiği

Merhaba kızlar ben yaklaşık 1.5 ay once Antalya'da göğüs büyütme ameliatı oldum ..çok araştırdım ve son olarak Dr Akın Demiralay da ameliat olmakta karar verdim ..Dr bey işinde çok professional..ona muane olduğunuzda çok net söyluyor herşeyi,kafanızda hiç bir soru işaret kalmıyor ..Adam işinde çok emin ,çok başarılı ,kendisi estetik konusunda bir numara ..Nerden kesersek keselim,orda zaten tereddüt ettim,ama o meme altından kesme taraftarıydı anladığım kadarıyla çunku koltuk altından silikonu herkes düzgün şekilde yerleştiremez,daha zor olduğunu araştırdım ..kızlar kesinlikle size tavsiyem koltuk altından yaptırmanız çunku gerçekten Zaman'la iz hç kalmıyor yok olup gidiyor ğozumle gördüm ..2 sene once benim bir arkadaş koltuk altından yaptırmış geçenlerde ögrendim ameliat olduğunu koltuk altından gösterdi ve gözlerime inanamadım hiç mi iz olmaz yanı bir nokta bile kalmamış ..Evet akın bey Antalya doktorlarına göre biraz pahalı yapıyor ama bu buna değecek emin olun..şu anda göğüslerim okadar doğallar ki,ameliat olduğumu kimse anlamaz..kesinlikle korkmayın böyle bir düşünceniz varsa ameliat olun ..ben şu anda kendimi çok rahat ve Mutlu hissediyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar bu ameliyatı oldum. inanın hayata geri dondum dıyebilirim. vitrinlerde gorduum seyleri, denediğimde psikolojim bozulmuyo artık sadece cirkin oldukları için vazgeciyorum almaktan. ayrıca taş gibi die laf atıolar bundan hoslandıım için yazmadım tabii benim durumda olanlar anlayabilirler...
ameliyatım 1,5 saat surdu. ama sonuc harikaydı artık mankenım die salınanların goguslerıne burun kıvırıyorum pehhhh die :) sutyenede gerek kalmıo kimse sutyen takmadııma inanmıo...
ameliyattan sonra abartmıyorum cok sasırtıcı ama en ufak bı agrım sızım olmadı, parmaamı kessem acıdan ölürum ama hıc ama hıcbısı hıssetmedım ben.Bu konuda doktorum Hakan demire tesekkür borçluyum
su anda his kaybımda yok gayet normal hersey ben cok memnunum ve 3 umuzde cok mutluyuz. :) kendimi tebrik ettiim sayılı işlerden biri cunku biraz cesaret istiyo ama korkmayın sonra cok mutlu olucaksınız...15 gün sonrasına permi aldım antalyaya geliyorum burnumuda arada cıkarcağım
sevgiler...

Kizlar Antalyadan ameliyat oldugunuz ya da gorustugunuz doktorlarin ameliyat ucretleri hakkinda bilgi verebilir misiniz ben egitim arastirmada asim usluya ameliyat olmak istiyordum ama ucretlrti 4500 gibi bir seymis bu ucrete ya da 1000 tl fazlasna ozelde yapan yerler vardir diye dusunuyorum devlet hastanesine guvenemiyorum bi de arastirma olunca

mrb arkadaşlar. bende ameliyat olalı 2 yıl oldu. ama şuanki halimden hiç memnun değilim. ameliyat öncesi 95 beden takıyordum. şimdi 85 E(cup size). göğüslerim gerçekten çok büyük ve sarkıktı. şimdi baya dik duruyorlar. ama yinede çok büyük.ben küçültmek istiyordum ama doktorum silikonda koyalım dedi şimdi daha yeni tak ediyor küçültmek istediğim halde neden silikon taktı ,meme ucu etrafındaki renkli kısım kocaman oldu ve izler cok belirgin neredeyse 1 parmak halbuki DR.akın demiralay izler geçer veya cok az kalır demişti çok mutsuzum.bikini alırken yine çok zorlandım. zar zor alabildim. doktor şiş diyor. ne kadar inebilirki. ameliyatın üzerinden baya zaman geçti. ameliyat olan arkadaşlar sizin de başınızdan böyle bir şey geçtimi. dünya başıma yıkılmış gibi.şimdi göğüs ölçüm 93 hemde çok pahalıya ameliyat oldum. hep böyle kalırsa gerçekten çok kötü olur.sizin ameliyattan sonrası ölçüleriniz nasıl. kaç gün sonra istediğiniz gibi oldu. ne olur yardımcı olun.

Bende akın demiralaya koltuk altından göğüs büyütme oldum çok belli izler kaldı seneler oldu hala geçmedi çok üzdü beni akın hoca geçicek zaman lazım dedi ama 6 yıldan fazla oldu bikini giyerken sürekli kollarımı takip ediyorum pişman oldum ameliyattan sonra ortalıktan kayboldu. hemşire kontrol yapar mı ya.

Bende akın demiralaya koltuk altından göğüs büyütme oldum çok belli izler kaldı seneler oldu hala geçmedi çok üzdü beni akın hoca geçicek zaman lazım dedi ama 6 yıldan fazla oldu bikini giyerken sürekli kollarımı takip ediyorum pişman oldum ameliyattan sonra ortalıktan kayboldu. hemşire kontrol yapar mı ya.

Marhaba arkadaslar,Ben aplastta amelyat oldum,dr Gokan Bey
Karin germe,2 sene once,oyle pisey yaptiki,cok pismanim,yaptirdigima
Karnimda cook kotu izler kaldi,duzeltmek istiyorum,tavsiye ettiginiz dr varmi?
Tsk

Ben Antalyada Dr. Mahmut Ulvi Kayaliya oldum. Dokotrumdan cok cok memnunum. 1 Ay önce ameliyat oldum. 2 sene öncede burun estetik olmustum. Kesinlikle tavsiye ediyorum :)
Merhaba ben de meme dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum.dr Mahmut ulvi kayalıya olmak istiyorum.fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Ben Antalyada Ozerdem kardeslere meme buyutme, botox, gecici dolgu,..... yaptirdim cooook memnun kaldim. koltuk alti istemedim ben ona ragmen cok az izim var ve belcikadaki doktorlar bile tebrik ettiler doktorlarimi. Benden sobra anneme de facelift yaptirdik.. ve ben yilda 1 botox ve dolgu icin Belcikadan Turkiyeye kendilerine gidiyorum. Sanirim ismimi verseniz indirim bile isteyebilirsiniz haha :)..

Ben Antalyada Ozerdem kardeslere meme buyutme, botox, gecici dolgu,..... yaptirdim cooook memnun kaldim. koltuk alti istemedim ben ona ragmen cok az izim var ve belcikadaki doktorlar bile tebrik ettiler doktorlarimi. Benden sobra anneme de facelift yaptirdik.. ve ben yilda 1 botox ve dolgu icin Belcikadan Turkiyeye kendilerine gidiyorum. Sanirim ismimi verseniz indirim bile isteyebilirsiniz haha :)..
İsminiz nedir :))

X