- Konu Sahibi mineismine
Merhaba kızlar ben yaklaşık 1.5 ay once Antalya'da göğüs büyütme ameliatı oldum ..çok araştırdım ve son olarak Dr Akın Demiralay da ameliat olmakta karar verdim ..Dr bey işinde çok professional..ona muane olduğunuzda çok net söyluyor herşeyi,kafanızda hiç bir soru işaret kalmıyor ..Adam işinde çok emin ,çok başarılı ,kendisi estetik konusunda bir numara ..Nerden kesersek keselim,orda zaten tereddüt ettim,ama o meme altından kesme taraftarıydı anladığım kadarıyla çunku koltuk altından silikonu herkes düzgün şekilde yerleştiremez,daha zor olduğunu araştırdım ..kızlar kesinlikle size tavsiyem koltuk altından yaptırmanız çunku gerçekten Zaman'la iz hç kalmıyor yok olup gidiyor ğozumle gördüm ..2 sene once benim bir arkadaş koltuk altından yaptırmış geçenlerde ögrendim ameliat olduğunu koltuk altından gösterdi ve gözlerime inanamadım hiç mi iz olmaz yanı bir nokta bile kalmamış ..Evet akın bey Antalya doktorlarına göre biraz pahalı yapıyor ama bu buna değecek emin olun..şu anda göğüslerim okadar doğallar ki,ameliat olduğumu kimse anlamaz..kesinlikle korkmayın böyle bir düşünceniz varsa ameliat olun ..ben şu anda kendimi çok rahat ve Mutlu hissediyorum ..
Son düzenleyen: Moderatör: