• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

sanırım kararımı verdim ve ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum :52: seninde bunda payın çok büyük teşekkür ederim...bu arada fotoğrafta göğüslerin süper görünüyordu kullandığın sütyende desteksizse süper ötesi diyebilirim darısı başıma inşallahh:)) özel mesaj yazma hakkım henüz doğmamış ordan yazamadım..kısmet tanışırız belki bir gün :34:

sütyenim desteksizdi...hatta bugünlerde sütyen bile takmıyorum.:1::1:gerek yok çünki...

artık karar verildi :52: 325 cc kas altı high profil protez uygulanacak ve 13 ocakta antalya eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyatım gerçekleşicek :52:

canım ben antalya da ameliyat oldum doktorumu önerebilirim, dr akın demiralay kendisiyle bir görüş istersen, memnun kalacağini düsünuyorum
Canım Merhaba. ..ben akin beylede antalya ve istanbulda birkac dr ile de görüştüm.herkes farkli birşey söylüyor. Akin bey içime sindi biraz... ona yaptıran biri olarak mumkunse senin sonucunu gorebilirmiyim. Ben bu siteye yeni girdim. Nasıl bağlantı kurabilirim seninle ... yardimci olursan sevinirim. Teşekkürler. ..

Son düzenleme:
Merhaba frezyamm..ben de aynı dert ten muzdaribim.Antalya civarlarındayım.araştırma hastanesinde hangi doktor yapacak ameliyatınızı?ve maliyet belli mi? bilgi verirsen sevinirim..

merhaba canım evet araştırma hastanesinde doktorum Asım Uslu :) çok araştırdım ve doktor olarakda iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum ve çok yoğun hastası var özellikle buradan çok tavsiye aldım :) silikon 1300 tl ve ameliyat masrafıda 1600-1800 civarı olacak gibi :) özellerin hepsini gezdim en az 5000 tl önemli olan hastane değil ameliyatı yapıcak olan doktordur canım :)

oldum canım ben bugun 8. günüm :) çok da güzeller bugun kendi başıma banyo yaptım kendim artık giyinebiliyorum :)

geçmiş olsun canım yeni cicişlerini güle güle kullan :1: darısı benim başıma inşallah bir an önce hemde sağlıkla sıhhatle :34: ben 3 gün sonra iş başı yapmam gerekiyor acaba kol hareketleri zorlarmı veya dışarıdan bakıldığında çok belli olurmu ?

geçmiş olsun canım yeni cicişlerini güle güle kullan :1: darısı benim başıma inşallah bir an önce hemde sağlıkla sıhhatle :34: ben 3 gün sonra iş başı yapmam gerekiyor acaba kol hareketleri zorlarmı veya dışarıdan bakıldığında çok belli olurmu ?

kas altı olacaksan 3 gün sonra toparlaman zor olur bence.. o.O çünkü ayakta pek duramıyorsun başın dönüyo felan en azından bende ölyedim ben ilk 3 gün ful yataktaydım tuvaletimi bile kapın içine yapıordum wc ye bile kalkamıyordum..

Benim ağrı eşiğim de düşük olduğu için 2 hafta kadar sürdü toparlamam. Izin alabiliyırsanız mutlaka 1 tam hafta almanızı öneririm. Ağrınız olmasa da o koruma iç güdüsü ile hareketlerinizi çok çok kısıtlıyorsunuz. Bi de malum, bizde kucaklama şeklinde selâmlaşmalar olduğu için bu da sizi yolacaktır.

ben 3 gün sonra iş başı yaparım diye düşünüyordum desenize 1 haftayı bulucam :( kendi işyerim ve şu an yalnız çalışıyorum yardımcı olarakda kardeşimin sömestır tatiline denk getirmek için bu kadar beklemiştim ama ne yapalım önce sağlık...durumuma göre değiştiririm olmaz ise..yeterki dışarıdan çok bariz belli olmasın malum çevrem habersiz olsun istiyorum...

Back