Antalya da doğum için hastane ve doktor ...

yeterince bilgi vermiyor dimi insana, her şeyi biliyor olduğumuzu farz ediyor. ben ne yiyip neyi yiyemeyeceğimi bile internetten araştırıp öğrendim. bana sadece hamur işi yeme dedi, nedenini de söylemedi başka yasaklı bişi de söylemedi. sanki hamilelikte değil de normal bir zamanda muayeneye ihtiyacımız olursa gidilecek bir doktor gibi geldi. evime yakın bir o var, ir de olimposta serap hanım. serap hanıma çocuk yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bir sorun mu var bakar mısınız demeye gitmiştim, beni hiç dinlememiş ve olur olur deyip başından savmıştı o yüzden bir daha gitmedim.
uzaklarda doktor bulma zamanım gelmiş sanırım.

evet evet kesinlikle halil bey sağolsun çok ilgisiz. Ben ona 2-3 kere gittim ama telefonunla ilgilenmekten bana bile bakmadı. Hiç de bilgi vermıyor ayrıca. Hemen bıraktım ben de onu. Olimpostaki serap hnma da bir arkadaım gitmiştim ve açık aık kendisine ben sezeryandan yanayım demiş. neden diye sordugu zaman da ya normal doğpum sancısı olursa benim gecenin bir vakti yatagımdan kalkıp germem gerekecek gibi bir şeyler söylemiş.
Siz yine de içinize sinen bir doktor bulun. Otobusle tek vesait gidibileceğiniz bir hatane olursa dediğiniz gibi sizin için çok güzel olur.

Kızlar bende doğumu mu medstar topçularda yaptım doktorum ünal yirmibeşti her zman her yerde de tavsiye ederim kimi yönlendirdiysem onlardan da hep olumlu dönüşler aldım mutlaka tvsiye ederim..

evet evet kesinlikle halil bey sağolsun çok ilgisiz. Ben ona 2-3 kere gittim ama telefonunla ilgilenmekten bana bile bakmadı. Hiç de bilgi vermıyor ayrıca. Hemen bıraktım ben de onu. Olimpostaki serap hnma da bir arkadaım gitmiştim ve açık aık kendisine ben sezeryandan yanayım demiş. neden diye sordugu zaman da ya normal doğpum sancısı olursa benim gecenin bir vakti yatagımdan kalkıp germem gerekecek gibi bir şeyler söylemiş.
Siz yine de içinize sinen bir doktor bulun. Otobusle tek vesait gidibileceğiniz bir hatane olursa dediğiniz gibi sizin için çok güzel olur.
:) valla inanırım serap hanımın öyle dediğine
acil durumlarda taksiyle giderim tabi ama benim kontrollerim normal gebelikten sık olduğu için tek otobüsle gidebileceğim bir yer olması daha uygun olur. bende genetik kan pıhtılaşması var ve hayatım boyunca et yemeyi sevmediğim için protein seviyem tehlikeli düzeyde düşük. sürekli kan sulandırıcı iğne kullanmam ve sık sık kontrollere gitmem gerekiyor. ilk 2 gebeliğim çok ilerleyemeden sonlandı, bu sefer oldukça ilerlettik ama riskli bir gebelik yaşıyorum.
medical park önerinizi dikkate alacağım, kl08 bizim evin de önünden geçiyor o yüzden kapıdan binip önünde inmek güzel olur gerçekten:) yeni doğan yoğun bakımı olması büyük bir artı, profesör doktorları olması da iyiymiş. bir randevu alıp denemekten bir şey kaybetmem sanırım.

:) valla inanırım serap hanımın öyle dediğine
acil durumlarda taksiyle giderim tabi ama benim kontrollerim normal gebelikten sık olduğu için tek otobüsle gidebileceğim bir yer olması daha uygun olur. bende genetik kan pıhtılaşması var ve hayatım boyunca et yemeyi sevmediğim için protein seviyem tehlikeli düzeyde düşük. sürekli kan sulandırıcı iğne kullanmam ve sık sık kontrollere gitmem gerekiyor. ilk 2 gebeliğim çok ilerleyemeden sonlandı, bu sefer oldukça ilerlettik ama riskli bir gebelik yaşıyorum.
medical park önerinizi dikkate alacağım, kl08 bizim evin de önünden geçiyor o yüzden kapıdan binip önünde inmek güzel olur gerçekten:) yeni doğan yoğun bakımı olması büyük bir artı, profesör doktorları olması da iyiymiş. bir randevu alıp denemekten bir şey kaybetmem sanırım.

Umarım bu hamileliğiniz çok iyi gecer, sizden de güzel haberler alırız işallah,
Et sevmeseniz bile mutlaka yemeğe çalışın ya da protein açısından yuksek yiyecekler tüketin. İnsnın hamilelikte de emzirme donemınde de bu çok önemli. Allah saglık versin size ve bebeğinize.

Selale tipda Mehmet Tarik Keskin var kesinlikle onu tavsiye ederim. Bundan once ki dogumumu kendisi yaptirdi. Suan 28 haftalik gebeyim. InsaAllah bu dogumumu da kendisi gerceklestirecek. Dogumlari medikal parkta yaptiriyor. Iki yil once ki dogumum 1950 TL civariydi. Hastane personeli cok ilgiliydi. Umarim hala oyledir. Herkese saglikli dogumlar dilerim.

Kızlar bende doğumu mu medstar topçularda yaptım doktorum ünal yirmibeşti her zman her yerde de tavsiye ederim kimi yönlendirdiysem onlardan da hep olumlu dönüşler aldım mutlaka tvsiye ederim..
merhaba, benim doktorum da ünal yirmibeş ve bende çok memnunum. peki normal doğum yanlısı mı ünal bey yoksa sezeryan mı? ben şu sıralarda korkmaya başladım da :KK17:

Bende medicalpark tan vazgeçtim Mehmet tongal a başladım özel muayene gidiyorum ayın 2 de randevum var bakalım nasıl gececek

Ofm deki mehmet akif hoca cok ilgili ayrıca eşimin ablası hemsire tıp fakultesnde calısıyor ofm de dogum yaptı oradakı amelıyat ekıbınin iyi oldugunu soyluyor bu ıkınci dogumuda akıf hoca yaptı odaları falan cok ferahtı doktor cok kıbar yanına gıttıgımde farkettim bana tavsıye edıyor ama ben henuz hamile değilim :)

merhaba, benim doktorum da ünal yirmibeş ve bende çok memnunum. peki normal doğum yanlısı mı ünal bey yoksa sezeryan mı? ben şu sıralarda korkmaya başladım da :KK17:
Normal doğum tabikide ilk etapta..eğer annenin ve bebeğin sağlığını zorlayacak bi durum söz konusu değilse sezeryan asla önermiyor..benim arkadaşlarımdan bazıları normal doğum bazıları sezeryan yaptı..

@ajenjo canım tsk ederim internet te rastladım ve gidenlerden duyduğum memnuniyet açısından medicalpark ta Timur beye gidiyorum ilk randevuda çok iyi ilgili davrandı içimi rahatlattı ve güler yüzlü şimdilik oraya gidiyorum

Ofm de ablam doğum yaptı odaları huz
Canım medikalin doğum ücretleri ne kadardı?

Ben medicalparkta doğum yapacağım kısmetse tarihimiz 5 Eylül tabii oğlum daha erken gelmezse.. normal ve sezeryan ücreti aynı 2250 tl normal epidural olursa 2750 :KK66:
Sağol canım.Bugün ben de gittim muayeneye öğrendim fiyatları.Doktorumu da değiştirdim.Melek Büyükkınacıya gittim.ilk muayenede çok memnun kaldım.

Sağol canım.Bugün ben de gittim muayeneye öğrendim fiyatları.Doktorumu da değiştirdim.Melek Büyükkınacıya gittim.ilk muayenede çok memnun kaldım.
Evet çok iyi bir doktordur bende Ayhan Yılmaz'a gidiyorum basından beri. Çok memnunum sağlıklı hamilelik süreci dilerim

Ben medicalparkta doğum yapacağım kısmetse tarihimiz 5 Eylül tabii oğlum daha erken gelmezse.. normal ve sezeryan ücreti aynı 2250 tl normal epidural olursa 2750 :KK66:
Hayirlisiyla insallah cnm saglikli dogum olsun,muayene ucreti nekadr? Odalari falan nasil genis ferah mi bide sen ne tarafta oturuyordun? Valla cok soru sordumu farkettim suan:KK48:

Hayirlisiyla insallah cnm saglikli dogum olsun,muayene ucreti nekadr? Odalari falan nasil genis ferah mi bide sen ne tarafta oturuyordun? Valla cok soru sordumu farkettim suan:KK48:
Muayene 95 tl 10 gün içindeki kontrol ücretsiz heryerde olduğu gibi. Lara'da oturuyorum o yakınlığından dolayıda avantajım var. Odalar gayet güzel deniz manzaralı ;)

Muayene 95 tl 10 gün içindeki kontrol ücretsiz heryerde olduğu gibi. Lara'da oturuyorum o yakınlığından dolayıda avantajım var. Odalar gayet güzel deniz manzaralı :KK66:
Bende laradayim cnm, yakınız ofm hastanesinin odalari cok hosuma gitti ferah ve genişti kalabalik tepende dikilmiyor amma velakin uzak medical parki bilemiyorum ofm ye gore odalari nasildir merak ettim acikcası deniz manzaralı mı dedin hahab cok iyi bi farkı olurdu deniz manzarali olsaydi ama bizim icin degil bebekle ilgilenmekten donup bakmazdik ki misafirler icin vay anasini durumu:21:

Bende laradayim cnm, yakınız ofm hastanesinin odalari cok hosuma gitti ferah ve genişti kalabalik tepende dikilmiyor amma velakin uzak medical parki bilemiyorum ofm ye gore odalari nasildir merak ettim acikcası deniz manzaralı mı dedin hahab cok iyi bi farkı olurdu deniz manzarali olsaydi ama bizim icin degil bebekle ilgilenmekten donup bakmazdik ki misafirler icin vay anasini durumu:21:
Bence geniş olmayan oda daha iyi yaa çok misafir aynı anda gidip bunaltmaz hele o bebeği kucağına almak isteyenler oluyor ya sinir oluyorum doğumun ne zaman olacak

Henuz hamile degilim cnm ben arkdsim dogum yapacak onun icin sorup sorusturuyorz doktorun hangisi ?

Tamam eski yorumlarinda gordum ayhan hoca, bayan bi doktor daha var onuda onerenler olmuştu

Back
X