- 15 Mart 2012
- 1.252
- 342
- 123
- Konu Sahibi AnneyimBen
yeterince bilgi vermiyor dimi insana, her şeyi biliyor olduğumuzu farz ediyor. ben ne yiyip neyi yiyemeyeceğimi bile internetten araştırıp öğrendim. bana sadece hamur işi yeme dedi, nedenini de söylemedi başka yasaklı bişi de söylemedi. sanki hamilelikte değil de normal bir zamanda muayeneye ihtiyacımız olursa gidilecek bir doktor gibi geldi. evime yakın bir o var, ir de olimposta serap hanım. serap hanıma çocuk yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bir sorun mu var bakar mısınız demeye gitmiştim, beni hiç dinlememiş ve olur olur deyip başından savmıştı o yüzden bir daha gitmedim.
uzaklarda doktor bulma zamanım gelmiş sanırım.
evet evet kesinlikle halil bey sağolsun çok ilgisiz. Ben ona 2-3 kere gittim ama telefonunla ilgilenmekten bana bile bakmadı. Hiç de bilgi vermıyor ayrıca. Hemen bıraktım ben de onu. Olimpostaki serap hnma da bir arkadaım gitmiştim ve açık aık kendisine ben sezeryandan yanayım demiş. neden diye sordugu zaman da ya normal doğpum sancısı olursa benim gecenin bir vakti yatagımdan kalkıp germem gerekecek gibi bir şeyler söylemiş.
Siz yine de içinize sinen bir doktor bulun. Otobusle tek vesait gidibileceğiniz bir hatane olursa dediğiniz gibi sizin için çok güzel olur.