- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
Kızlar antalyada onerebileceginiz memnun kaldığınız hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar antalyada onerebileceginiz memnun kaldığınız hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisiniz
Ben de henüz karar veremedim hangi doktorla hangi hastanede doğuma gideceğime, yaşayanlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.
Bence normal çok diilofm normal 1200 diyorlar sizce cokmu antalya için ?
Ben de henüz karar veremedim hangi doktorla hangi hastanede doğuma gideceğime, yaşayanlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.
sıcağı düşünerek bende eve en yakın olanı seçtim. geçen yaz kontrol için uzaktaki bir hastaneye gidiyordum, yollarda hep perişan oldum, nitekim çocuğumuda kaybettim. o yüzden bu yaz sırf sıcaktan gözüm korktuğu için otobüsle 10dakikada gidebildiğim bir yeri seçtim. hoş, arabam olsa 3dk lık yer ama neyse. gittiğim doktor da iyi bir doktor ama bende genetik kan pıhtılaşması sorunu var, gebelik boyunca takip altında olmam lazım ve bu doktorum bu konuda uzman değil. uzman olan doktora ise 1saatlik otobüs yolculuğu artı 15dk yürüyüşle ulaşabiliyorum. oldukça kararsız durumdayım sıcağı mı göze alayım yoksa tedavisinden emin olamadığım doktorla mı devam edeyim bilemedim.Aslında hastanenin size yakın olması önemli cunku yaz sıvakları başlayınca inanın o yolları gitmek sıkıcı hale geliyor ama illa istediğiniz bir doktor varsa o ayrı tabi
sıcağı düşünerek bende eve en yakın olanı seçtim. geçen yaz kontrol için uzaktaki bir hastaneye gidiyordum, yollarda hep perişan oldum, nitekim çocuğumuda kaybettim. o yüzden bu yaz sırf sıcaktan gözüm korktuğu için otobüsle 10dakikada gidebildiğim bir yeri seçtim. hoş, arabam olsa 3dk lık yer ama neyse. gittiğim doktor da iyi bir doktor ama bende genetik kan pıhtılaşması sorunu var, gebelik boyunca takip altında olmam lazım ve bu doktorum bu konuda uzman değil. uzman olan doktora ise 1saatlik otobüs yolculuğu artı 15dk yürüyüşle ulaşabiliyorum. oldukça kararsız durumdayım sıcağı mı göze alayım yoksa tedavisinden emin olamadığım doktorla mı devam edeyim bilemedim.
Su an konyaalti daki akdeniz sifaya gidiyorum, gecen sene de bir donem gittigim doktorum bu ama uzmanliginin benim gebeligimdeki sorunlara yetebildigine inanmiyorum. Cok da gec olmadan doktor degistiresim var, bu sefer de antalyanin sicaginda yollara dusecek olmak beni korkutuyor. Bilemiyorum biraz daha dusuneyim ben. Kepezdekinin yeri cok ters mesela bana, evden tek otobusle gidebilecegim bir yer ariyorum malesef ozel aracim olmadigi icin.Aslında siz daha iyi bilirsiniz ama doktora güvenmek öok önemli. Benim de hamilelikte baska sıkıntılarım oldu ve doktoruma güvendiğim için atlattım çok şükür. Siz hangisine gidiyosunuz peki?
Su an konyaalti daki akdeniz sifaya gidiyorum, gecen sene de bir donem gittigim doktorum bu ama uzmanliginin benim gebeligimdeki sorunlara yetebildigine inanmiyorum. Cok da gec olmadan doktor degistiresim var, bu sefer de antalyanin sicaginda yollara dusecek olmak beni korkutuyor. Bilemiyorum biraz daha dusuneyim ben. Kepezdekinin yeri cok ters mesela bana, evden tek otobusle gidebilecegim bir yer ariyorum malesef ozel aracim olmadigi icin.
yeterince bilgi vermiyor dimi insana, her şeyi biliyor olduğumuzu farz ediyor. ben ne yiyip neyi yiyemeyeceğimi bile internetten araştırıp öğrendim. bana sadece hamur işi yeme dedi, nedenini de söylemedi başka yasaklı bişi de söylemedi. sanki hamilelikte değil de normal bir zamanda muayeneye ihtiyacımız olursa gidilecek bir doktor gibi geldi. evime yakın bir o var, ir de olimposta serap hanım. serap hanıma çocuk yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bir sorun mu var bakar mısınız demeye gitmiştim, beni hiç dinlememiş ve olur olur deyip başından savmıştı o yüzden bir daha gitmedim.ben de gebelıgımın basında konyaaltındakı akdenız sıfa ya gıtmıstım. Halıl ılgın beye. ama hıc memnun kalmadıgım için değistirdim o doktoru.