Antalya da doğum için hastane ve doktor ...

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
Kızlar antalyada onerebileceginiz memnun kaldığınız hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisiniz

Ben de henüz karar veremedim hangi doktorla hangi hastanede doğuma gideceğime, yaşayanlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Şifa Hastanesi
fatma kübra hanım
hem ilgili hem bilgili hemde şeker mi şeker bir doktor
2.5 yaşında ikizleri var ben ona gitmiştim
şimdi gelinimiz de ona gidiyor ve cok memnun

Kızlar medical park ta Timur beye gideceğim gibi görünüyor araştırdım herkes çok memnun

Kızlar antalyada onerebileceginiz memnun kaldığınız hastane ve doktor hakkında bilgi verirmisiniz
AnneyimBen AnneyimBen , mira0707 mira0707 , minidamla minidamla ; merhaba, henüz üç muayeneye gittim tabi daha fikir vermek için erken olabilir ama tavsiyeler üzerine ben Ofm hastanesinde Akif Bey'e gidiyorum ve memnunum. güleryüzlü, ilgili bir doktor. muayene ücreti ssklılara 50tl. ikili test 60dı sanırım, heyecandan pek de takip edememişim:KK39:. bu hafta randevum var yine bakalım. doğum ücretlerini de sormuştuk ama unutmuşum yine aynı nedenden. sanırım 1200-1300 civarıydı normal doğum, tabi şimdilik. yine eşime sorup net bir rakam söyleyebilirim isterseniz daha sonra. daha önceden şifa'dan bildiğim Ertuğrul bey vardı bir de. çok hızlı muayene ediyor ve başı biraz kalabalıktı ben gittiğimde ama kendisi çok iyi bir doktor. ben daha smear testi olacam diye beklerken bütün gereken muayeneyi de smeari de yapmıştı iki dakikada, benim ruhum duymadı, o kadar yani. muayene ücretleri orada daha uygundu.
umarım memnun kalacağınız bir doktor tercihiniz olur.
bu arada başka hastanelerin doğum ücretlerini öğrenen arkadaşlar bizimle de paylaşırsa seviniriz tabi...

ajenjo ajenjo canım tsk ederim internet te rastladım ve gidenlerden duyduğum memnuniyet açısından medicalpark ta Timur beye gidiyorum ilk randevuda çok iyi ilgili davrandı içimi rahatlattı ve güler yüzlü şimdilik oraya gidiyorum

Ofm de ablam doğum yaptı odaları huz

Ben de henüz karar veremedim hangi doktorla hangi hastanede doğuma gideceğime, yaşayanlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Ben gecen yaz dogum yaptım akdenız sifa hadtanesinde ama kepez de olan. Orda ertugrul bey var. Ben kendisini çok sevdim. Kendim konyaaltındayım sırf o orda diye kepeze kadar gidip geldim. Aklınızda olsun istedim

Aslında hastanenin size yakın olması önemli cunku yaz sıvakları başlayınca inanın o yolları gitmek sıkıcı hale geliyor ama illa istediğiniz bir doktor varsa o ayrı tabi

Aslında hastanenin size yakın olması önemli cunku yaz sıvakları başlayınca inanın o yolları gitmek sıkıcı hale geliyor ama illa istediğiniz bir doktor varsa o ayrı tabi
sıcağı düşünerek bende eve en yakın olanı seçtim. geçen yaz kontrol için uzaktaki bir hastaneye gidiyordum, yollarda hep perişan oldum, nitekim çocuğumuda kaybettim. o yüzden bu yaz sırf sıcaktan gözüm korktuğu için otobüsle 10dakikada gidebildiğim bir yeri seçtim. hoş, arabam olsa 3dk lık yer ama neyse. gittiğim doktor da iyi bir doktor ama bende genetik kan pıhtılaşması sorunu var, gebelik boyunca takip altında olmam lazım ve bu doktorum bu konuda uzman değil. uzman olan doktora ise 1saatlik otobüs yolculuğu artı 15dk yürüyüşle ulaşabiliyorum. oldukça kararsız durumdayım sıcağı mı göze alayım yoksa tedavisinden emin olamadığım doktorla mı devam edeyim bilemedim.

sıcağı düşünerek bende eve en yakın olanı seçtim. geçen yaz kontrol için uzaktaki bir hastaneye gidiyordum, yollarda hep perişan oldum, nitekim çocuğumuda kaybettim. o yüzden bu yaz sırf sıcaktan gözüm korktuğu için otobüsle 10dakikada gidebildiğim bir yeri seçtim. hoş, arabam olsa 3dk lık yer ama neyse. gittiğim doktor da iyi bir doktor ama bende genetik kan pıhtılaşması sorunu var, gebelik boyunca takip altında olmam lazım ve bu doktorum bu konuda uzman değil. uzman olan doktora ise 1saatlik otobüs yolculuğu artı 15dk yürüyüşle ulaşabiliyorum. oldukça kararsız durumdayım sıcağı mı göze alayım yoksa tedavisinden emin olamadığım doktorla mı devam edeyim bilemedim.

Aslında siz daha iyi bilirsiniz ama doktora güvenmek öok önemli. Benim de hamilelikte baska sıkıntılarım oldu ve doktoruma güvendiğim için atlattım çok şükür. Siz hangisine gidiyosunuz peki?

ben medstar topçularda Nilsem hanıma gidiyorum.. orda doğum fiyatlarıda normal 1100 , epidural normal 1200 sezeryan 1400 şeklindeymiş . nasipse doğumada orda olacağım

Aslında siz daha iyi bilirsiniz ama doktora güvenmek öok önemli. Benim de hamilelikte baska sıkıntılarım oldu ve doktoruma güvendiğim için atlattım çok şükür. Siz hangisine gidiyosunuz peki?
Su an konyaalti daki akdeniz sifaya gidiyorum, gecen sene de bir donem gittigim doktorum bu ama uzmanliginin benim gebeligimdeki sorunlara yetebildigine inanmiyorum. Cok da gec olmadan doktor degistiresim var, bu sefer de antalyanin sicaginda yollara dusecek olmak beni korkutuyor. Bilemiyorum biraz daha dusuneyim ben. Kepezdekinin yeri cok ters mesela bana, evden tek otobusle gidebilecegim bir yer ariyorum malesef ozel aracim olmadigi icin.

Su an konyaalti daki akdeniz sifaya gidiyorum, gecen sene de bir donem gittigim doktorum bu ama uzmanliginin benim gebeligimdeki sorunlara yetebildigine inanmiyorum. Cok da gec olmadan doktor degistiresim var, bu sefer de antalyanin sicaginda yollara dusecek olmak beni korkutuyor. Bilemiyorum biraz daha dusuneyim ben. Kepezdekinin yeri cok ters mesela bana, evden tek otobusle gidebilecegim bir yer ariyorum malesef ozel aracim olmadigi icin.

haklısınız, kepezdekı hastane çok ters. Peki otobusle ulaşma imkanı olan bır hastaneye gitseniz nasıl olur? mesela medikal park. tek otobüsle gidebilirsiniz. orda da 2-3 doktor var en azından size alternatif olur.ben kendım gitmedim ama ordaki burcu hnm iyi diyorlar. gebelıktekı sorununuz ne bilmiyorum ama orda bir tane kadın dopum profosörü var. şifaya göre daha buyuk bir hastane. Yenı doğan yogun bakım unıtesı de var bildiğim kadarıyla. kl08 otobus tam onun önunden geçıyo.

ben de gebelıgımın basında konyaaltındakı akdenız sıfa ya gıtmıstım. Halıl ılgın beye. ama hıc memnun kalmadıgım için değistirdim o doktoru.

Bende serik te otutuyorum medicalpark timur ugurlu ya gidiyorum çok memnunum çok güleryüzlü herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatan biri

ben de gebelıgımın basında konyaaltındakı akdenız sıfa ya gıtmıstım. Halıl ılgın beye. ama hıc memnun kalmadıgım için değistirdim o doktoru.
yeterince bilgi vermiyor dimi insana, her şeyi biliyor olduğumuzu farz ediyor. ben ne yiyip neyi yiyemeyeceğimi bile internetten araştırıp öğrendim. bana sadece hamur işi yeme dedi, nedenini de söylemedi başka yasaklı bişi de söylemedi. sanki hamilelikte değil de normal bir zamanda muayeneye ihtiyacımız olursa gidilecek bir doktor gibi geldi. evime yakın bir o var, ir de olimposta serap hanım. serap hanıma çocuk yapmaya çalışıyorum ama olmuyor bir sorun mu var bakar mısınız demeye gitmiştim, beni hiç dinlememiş ve olur olur deyip başından savmıştı o yüzden bir daha gitmedim.
uzaklarda doktor bulma zamanım gelmiş sanırım.

Back
X