kumsaal Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2010 49 0 28 Nisan 2011 Konu Sahibi kumsaal #1 kızlar antalyada lara da laura nın orada cumartesi günü kurulan giyim pazarı varmış tam olarak nerede bana yardım ederseniz sevinirim
kızlar antalyada lara da laura nın orada cumartesi günü kurulan giyim pazarı varmış tam olarak nerede bana yardım ederseniz sevinirim
N nugya Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 5.726 0 28 Nisan 2011 Konu Sahibi kumsaal #2 canım dedaman tarafından gelince laura kavşağına gelmeden sağda soldada hatta simit sarayı var zaten görürsün yolun kenarında pazarı
canım dedaman tarafından gelince laura kavşağına gelmeden sağda soldada hatta simit sarayı var zaten görürsün yolun kenarında pazarı
maonyaaa bir melek diliyooorrumm Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Mart 2010 9.284 18 28 Nisan 2011 Konu Sahibi kumsaal #3 cnm laura die bi alış veriş merkezi varya onun karşısındaa bolulu hasan ustanun bhu 'nun pastanesi var onun arkasına düşüoo.çok güzel bi pazarrrr ve ucuz
cnm laura die bi alış veriş merkezi varya onun karşısındaa bolulu hasan ustanun bhu 'nun pastanesi var onun arkasına düşüoo.çok güzel bi pazarrrr ve ucuz
kumsaal Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2010 49 0 28 Nisan 2011 Konu Sahibi kumsaal #4 sagolaun canlar lara şirinyalıya binince dolmuscu ındırır galıba çarşambadan elbise aldımda onu değiştireceğim 15 tl ye o civara yeni mağaza açmışlar inş kaybolmam :)))
sagolaun canlar lara şirinyalıya binince dolmuscu ındırır galıba çarşambadan elbise aldımda onu değiştireceğim 15 tl ye o civara yeni mağaza açmışlar inş kaybolmam :)))