Antalya Crown Plaza'da düğün yapan ya da düğüne giden var mı?

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
Kızlar merhaba, 7 temmuzda Antalya'da Crown Plaza'da havuz başında düğünümüz olacak. ben İstanbul'da yaşıyorum ve Bursalı'yım. yani oraya fazlasıyla yabancıyım.. daha önce orada düğüne giden ya da orada düğün yapan varsa bana dikkat etmem gereken konular hakkında yardımcı olabilir mi??? cok az gidebileceğim o yüzden olumsuzluklar hakkında fikrim olursa değiştirebilirim diye düşünüyorum. Bir de Antalya'da fiyatı uygun organizasyon firması bilen var mı? sadece masaya şamdan ve gelin yolu yapmak için. masa ve sandalyleri otel giydirecek gerisi bize ait..

Öncelikle çok teşekkürler kızlar :)
Crown plaza'dan fiyat almadık hiç.. açıkçası onlara yaptırmak da cok aklımıza gelmedi yaptıklarını bile bilmiyorudm ama olmadı sorabiliriz tabii. ben genel olarak oradaki düğünleri de merak ediyorum. nerelerde eksiklik oluyor ya da neye dikkat etmemiz gerekiyor gibi..

maatra cok teşekkür ederim yarın arıcam nişanlını :) süper oldu bu. hafta sonu antalya ya gidicez hatta belki yanına uğrarız bile :))

burdaki arkadaş sağolsun yardımcı oldu ama ben daha arıyamadım. antalya'ya gidince arayıp konusmayı düşünüyoruz. sen bulursan bana da haber veriri misin?

Sana, maatra'nın gönderdiği iletişim bilgilerini atıyorum özelden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…