ANTALYA BURUN ESTETİĞİ HADİ TÜM DOKTORLARI KONUŞALIM

ben de senin durumdayım. keşke buradaki yorumlara bakarak olmasaydım. benim önceki burnumda şimdikine bakınca küçük kusurlar varmış niye oldum ki off off.
Bende aynı durumdayım lütfen bana ulaşırmısınız. Hayatım kabusa döndü yurt dışında yaşıyorum ama antalyada ameliyat oldum cok pişmanım

Reklam yaptığın ap acık ortada hiçmi vicdanın sızlamıyor hiçmi allahtan korkmuyorsun bu ameliyat sonucu intihar edenler hayatı ailesi mahvolanlar oluyor. Bunu hesaba katmıyorsun vebal alıyorsun.senin doktorun sahtekarın TEK’i benim burnumu düzeltecek bırak küçültmeyi büyütecek diye beni ameliyat a ikna etti şuan sonucu görsen revizyon öncesini mumla arıyorum burnumu incecik kaş aramı bile oymuş ucunu mandal daracık yamuk sırtının bir tarafını oymuş kemiğim yamuk sadece kalkık olan Burun ucunu indirmesini mümkünse büyütmesini mümkün değilseler burnumun diğer taraflarına müdahale etmemesini söyledim ama nasıl anlamışsa burnum revizyon öncesinden çok çok inçe ve küçük kusurlarını saymaklanitmez ucu bir tarafta sırtı bir tarafta .üstelik öyle ilgili felanda degil defalarca sormama rağmen ne olucak bu burnumun hali bir umutlu cvp vermesini beklemek bir yana cvp bile vermiyor zaten burnun bozuktu demekle yetiniyor herşey parayı alıncaya kadar.oysa en ünlü doktor lar bile hastalarını hele revizyonları iki üç yıl takip edip ilgileniyorlar hasta gitmese bile kontrole çağırıyorlar ve sorun varise hastalarının arkasında adam gibi duruyorlar bunlardan biride Dr gökseladam gibi adam.onun için dünyada tanınıyor senin doktor da ancak insan kandırarak parayı cebe atana kadar doktor.ve bunu ben tek degil ona revizyon olmuş çoğu arkadaşla tanıştım hepsi aynı görüşte kesinlikle hastalarıyla paradan sonra ilgilenmiyor sorununu halledetmiyor.unutmayınki o aldığınız paralarda gece gündüz ağlayan depresyon ilaçlarıyla hayata tutunan hayatı mahvolmuş bir kadının gözyaşı ve çocuğunun üzüntüsü veya dişinden tırnağından herşeyden kısarak bir umut düzeltme hayaliyle size gelen insanların alınteri var ahı var acısı var kederi var afiyet olsun o parayı yerken çocuğunuza yedirirken insanların umudunu hayatını böyle kolay harcamaya devam edin
Malesef aynı şeyleri yaşadım sizi cok iyi anlıyorum lütfen bana ulaşın iletişim halinde olalım

Merhaba arkadaşlar malesef burada yazdıklarım dr memnuniyet sizligim yüzünden dr bana dava acmakla tehdit ediyor. Ama yinede ne olursa olsun burada yaşadıgım süreci anlatmaya devam edecegim cünkü ben yandım siz yanmayın dr antalyada özelden soran arkadaşlara cvp veriyorum.lütfen dikkat edin.daha öncede yazmıştım birinci ameliyat sonrası burnumun ucu kalkık ve nazal valf kanatlarda sıkıntı vardı ve burnum küçültülmüştü ama asla burun kıkırdaklarım cıkarılmamıştı dikişle küçültülmüştü ve ben ikinci ameliyat için binbir zorlukla paramı alıp antalyaya gittim cünkü buradaki reklamlara ve dr konuşmamızda herseyi yapabilecegini burun ucumu indirip sırtını yükseltecegini söylemişti bende inanarak güvenerek gittim ameliyat a girdim uyandıgımda istemedigim halde kanadımı kesmiş burunu büyütecegi halde burun sırnıma kavis oyukluk kemikletimi inceltmiş dar ve ince bir burunla cıktım büyük travma yaşadım ama buna ragmen ıyanmamı beklemeden parayı alıp gitmişti bir gün sonra geldiginde neden burnumu küçültügünü sordum teknik bu dedi oysa ameliyat a girerken bundan bahsetmedi burnumun büyücegi garantisini verdi. Ben atel cıkınca şişten dolayı cokta kötü degil diye doktora teşekkür ettim bir ay mutlulugun tadını cıkarıyordum cünkü ilk ameliyat sonrası mutlu olmayı unutmuştum

Ve aradan üç ay gecti burnum ilk uyandıgımda korktugum gübi şekil almaya başladı ucu mandal sırtı oyuk kaş arası incecik gözlerim cukurlaşmaya ve günden gübne yapaylalan bşr burun buna ragmen sabrettim her ay dua ettim böyle kalsada razıyım fiye cünkü gecen günü arar oldum dr her sordugumda cvp vermedi ilgisizce başından attı sonrada burnun bozuktu zaten dedi paranı iade ediyim dedi git başka dr ara dedi .beni bu yalanla bir süre oyaladı ve siz düzeltin yada paramı iade edindiye paramı istedigimde bana hakaretlerle dolu msj atıp istanbulda başka dr yokmuş gibi ne diye bana geldin senin burnun degil kafanda sorun var bir kk yazarsan seni dava edicem avukatım a söyledim parada yok düzeltmede yok git ne halin varsa gör diye beni engelledi ameliyat raporumu istedim onuda vermiyor elimde ona ameliyat olduguma dair hiç bir belge vermedi vermiyor sebebi ni bilmiyorum .en son yine eşim istedi yine hakaret dolu sözlerle msj atıp engelledi .oydugu burun kemigim derim ve dokularım yüzünden kemigim incelip oyuk olmuş böyle biley varmı tıpta şuan nefes alamıyorum burun hep tıkalı yapay oyuk revizyon öncesi küçük diye gittigim burnumu arıyorum . Asla hatasını kabul etmiyor sizi sucluyor ve hakaret derecesinde konuşuyor onun yüzünden psikoljim dahada kötüleşti .diyecegim
Ameliyat olucagınız dr önce insan olmasına dürüst vicdanlı olmasına bakın ben yandım siz yanmayın dilerim zorluklarla ameliyat olmak için verdigim para haram zehir olsun.bu arada bana davrandıgı gibi bir kaç revizyon hastasınada aynı muameleyi yapmış hepsini göndermiş bir daha ameliyat olamazsınız deriniz kötü bununla yaşayın diye başından atmış degişik bir ruh hali var üç kere ameliyat olanı dördüncüyü yapıyor düzelir diyo ama kendi hastası olunca bedava diye heralde yok mümkün degil olmaz diye başından atıyor .siz siz olun bu tarz dr uzak durun aksi halde kendi hatadı parahırsı için dokularınızı kemiginizi ve ona niye ameliyat oldugunuz için sizi suclar üstünede kafadan hasta deli damgası yersiniz . Özelden dr adı vericecegim

Ve aradan üç ay gecti burnum ilk uyandıgımda korktugum gübi şekil almaya başladı ucu mandal sırtı oyuk kaş arası incecik gözlerim cukurlaşmaya ve günden gübne yapaylalan bşr burun buna ragmen sabrettim her ay dua ettim böyle kalsada razıyım fiye cünkü gecen günü arar oldum dr her sordugumda cvp vermedi ilgisizce başından attı sonrada burnun bozuktu zaten dedi paranı iade ediyim dedi git başka dr ara dedi .beni bu yalanla bir süre oyaladı ve siz düzeltin yada paramı iade edindiye paramı istedigimde bana hakaretlerle dolu msj atıp istanbulda başka dr yokmuş gibi ne diye bana geldin senin burnun degil kafanda sorun var bir kk yazarsan seni dava edicem avukatım a söyledim parada yok düzeltmede yok git ne halin varsa gör diye beni engelledi ameliyat raporumu istedim onuda vermiyor elimde ona ameliyat olduguma dair hiç bir belge vermedi vermiyor sebebi ni bilmiyorum .en son yine eşim istedi yine hakaret dolu sözlerle msj atıp engelledi .oydugu burun kemigim derim ve dokularım yüzünden kemigim incelip oyuk olmuş böyle biley varmı tıpta şuan nefes alamıyorum burun hep tıkalı yapay oyuk revizyon öncesi küçük diye gittigim burnumu arıyorum . Asla hatasını kabul etmiyor sizi sucluyor ve hakaret derecesinde konuşuyor onun yüzünden psikoljim dahada kötüleşti .diyecegim
Ameliyat olucagınız dr önce insan olmasına dürüst vicdanlı olmasına bakın ben yandım siz yanmayın dilerim zorluklarla ameliyat olmak için verdigim para haram zehir olsun.bu arada bana davrandıgı gibi bir kaç revizyon hastasınada aynı muameleyi yapmış hepsini göndermiş bir daha ameliyat olamazsınız deriniz kötü bununla yaşayın diye başından atmış degişik bir ruh hali var üç kere ameliyat olanı dördüncüyü yapıyor düzelir diyo ama kendi hastası olunca bedava diye heralde yok mümkün degil olmaz diye başından atıyor .siz siz olun bu tarz dr uzak durun aksi halde kendi hatadı parahırsı için dokularınızı kemiginizi ve ona niye ameliyat oldugunuz için sizi suclar üstünede kafadan hasta deli damgası yersiniz . Özelden dr adı vericecegim
Cok cok gecmiş olsun gercekten yaşadıklarınızı anlıyorum çünkü cok zor bir durum doktorlar keşke bir gün dahi olsa yaşadıgımız psikoloji yaşasalar ancak öyle anlarlar .dilerim yaşarlarda cünkü kim olursa olsun hem burnunuza istemediginiz müdahale edip hemde hakaret edip hemde sizi suclayamaz. Buna kimsenin hakkı yok .sizin dokularınız deriniz suclu bile olsa hakkı yok . Üstelik sizi ameliyata kabul ederken parayı alırken hangi sehirden geldiginizin önemi yokta nasıl oluyor şuan sizi ona ameliyat a gittiginiz için suclar.ben yurt dışında yaşıyorum ozaman istedigim sehirde veya ülkede ameliyat olucagım için suclumuyum. Kusura bakmayın ama böylesi doktorları her yerde ifşa edin . Cok üzüldüm cok. Cünkü benimde dünya başıma yıkılmış hayatt neşemi kaybettim.umarım paranızı iade eder ve özür diler .doktorunuzun ismini alabilirmiyim korkmayın o korksun sizden

Merhaba Arkadaşlar,
Normal şartlarda burnumun dikine giden bir kişiliğe sahibim.Ne zaman güzellikle ilgili bir şey yapsam hep pişman oldum.Maymuna çevirdiler keşke doğal halimle kalsaydım diye üzülürdüm.( tabi bunlar estetik değil saç vs)

Şimdiiiii burnuma estetik yaptırmaya karar verdim neden???
Çünkü kötü yani gerçekten kötü bakıyorum burun estetiği yapan herkes mutlu bir özgüven geliyor herhalde....

Çok ama çok heyecanlıyım.Antalyadaki tüm doktorları aradım.Sadece Eyüp Bozkurt’a gittim oda bana çok ukala geldi hiç ilgilenmedi anlamadım herhalde kötü gününe denk geldim...
Sonra Hadi Nurala karar verdim ama burun bu boru değil emin olmak istiyorum arkadaşlar .
Tecrübeleriniz şuan benim için ve başkaları için çok önemli...

Hangi doktor ve neden???
Bence Serdar ünü de araştır . bi git görüş istersen ben ve ailemden 1 kişi serdar beye ameliyat olduk.herhangi bir problem olmadı .tavsiye etmemin en büyük nedenlerinden birisi yaptığı burunlar gayet doğal ve yüze uygun oluyor.1 sene geçti artık tamamen iyileşti.kimse ameliyat olmuşsun diyemez .

Bana yazar mısınız hangi doktor acaba

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz bu kadar sorunu yaşatan Dr a girmeyelim özelden yada burdan yazarmisiniz💜☘️💜

X