ANTALYA BURUN ESTETİĞİ HADİ TÜM DOKTORLARI KONUŞALIM

Rabixy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
114
71
35
Merhaba Arkadaşlar,
Normal şartlarda burnumun dikine giden bir kişiliğe sahibim.Ne zaman güzellikle ilgili bir şey yapsam hep pişman oldum.Maymuna çevirdiler keşke doğal halimle kalsaydım diye üzülürdüm.( tabi bunlar estetik değil saç vs)

Şimdiiiii burnuma estetik yaptırmaya karar verdim neden???
Çünkü kötü yani gerçekten kötü bakıyorum burun estetiği yapan herkes mutlu bir özgüven geliyor herhalde....

Çok ama çok heyecanlıyım.Antalyadaki tüm doktorları aradım.Sadece Eyüp Bozkurt’a gittim oda bana çok ukala geldi hiç ilgilenmedi anlamadım herhalde kötü gününe denk geldim...
Sonra Hadi Nurala karar verdim ama burun bu boru değil emin olmak istiyorum arkadaşlar .
Tecrübeleriniz şuan benim için ve başkaları için çok önemli...

Hangi doktor ve neden???

Gerçekten haftaya estetik yaptırmış olabilirim çok heyecanlı

engin erkal ve eyüp bozkurt olabilir engin erkal açık ameliyat yapıyor revizyonlarda da iyi gibi instgram fotoğraflarından yola çıkarak konuşuyorum tabi ama açık ameliyat yapıyor eyüp bozkurt ta letdown tekniğini kullanıyor ve kapalı burın ucu esnek kalıyor sanırım

tabiki bunlar sosyal medya hesaplarından gördüğüm kadarıyla kimseye kefil değilim iyi araştır hastalarını bul onlarla konuş uzun dönem sonuçlarını gör ben kötü tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum çok iyi araştır

tabiki bunlar sosyal medya hesaplarından gördüğüm kadarıyla kimseye kefil değilim iyi araştır hastalarını bul onlarla konuş uzun dönem sonuçlarını gör ben kötü tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum çok iyi araştır
Aynen tabi burda kimse kimseye kefil olmaz ama böyle durumlarda hastalarla konuşmak çok önemli.Engin Erkal’da telefonda konuşmuştum ilgili biri ama niye vazgeçtim bilmiyorum

Heyyyy çok az kaldı yaptırıcam burnumu
Fikirleriniz önemli hadi yazın lütfen

Merhaba arkadaşlar

12 gün önce Engin Erkala burun ameliyatı oldum. Tek kelimeyle harika bir doktor! Özel olarak konu açıp uzunca bilgilendirme yapacağım biraz daha zaman geçsin, foroğraf da koyarım ama şimdiden en azından buraya yazmak istedim.... Hiç vakit kaybetmeyin randevunuzu alın! Açık teknik yapıyor fakat bütün yapıları bozmadan kaldırıp kıkırdağa dokunuyor, let down tekniğiyle gerekli yerde ultrasonik cihazı kullanıyor. Kapalı teknik kadar az dokuya zarar veriyor! 4. günden itibaren şişlik mişlik kalmadı. 7. gün bütün morluklar silindi! Açık teknikle olmanızı öneririm zaten burun ucuna daha iyi şekil verebiliyor doktorlar kapalıda burun ucu dümdüz çizgi şeklinde sincap gibi doğallıktan uzak birşey oluyo, hem açıkta doktor buruna daha hakim... Engin beyin kendi tekniğiyle açık rinoplasti artık hiç destrüktif değil! soruları olan olursa yanıt verebilirim...

Merhaba arkadaşlar,
Bugün benim ameliyat oluşumun 11. günü ben kesinlikle Onur Dede diyorum kendisi çok iyi bir doktor iyikide Onur Bey’e ameliyat olmuşum hiç bir ağrı çekmedim ve bu bence doktordan kaynaklanıyor :)

Ben Beyhan çay burun estetiği olmak isteyenlere sesleniyorum Burnumun şeklinden rahatsızdım Ama ameliyat olmaya cesaret edemiyordum ameliyat olanların videolarını izlediğimde inanılmaz morluk şişlik olduğunu görüp çok acı çektiklerini düşünüp ameliyat olmaya korkuyordum sonra doktor Onur Dedeyle tanıştım ve acı ve ağrı olmayacağını söyledi. karar verdim ameliyat masasına yatarken size güveniyorum dedigimi hatırlıyorum.22 01 2018 tarihinde ameliyat oldum ve iyi ki olmuşum diyorum burnumu çok beğendim ve agri aci gercekten olmadı. Bos yere korkmusum. Buradan bir kez daha tesekkur etmek istiyorum.Onur Dede'ye. Eger burun ameliyati olmaj istiyorsaniz mutkaka Onur Dede ile bir konusun derim

Serdar ünlü ye ameliyat Olan var mı. Tamponsuz yapıyormuş ve yorumlar bakınca olumlu yazmışlar ama yine de karasizim

Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 6 hafta geçti. Şişlikler indikçe garip asimetriler ve çizgiler belirmeye başladı burnumda... Bilemiyorum gerçekten. Şişlikten diyor doktor ama bence değil.

Bir de eski fotoğraflarınıza bakın arkadaşlar. Bol bol lütfen akıl sağlığınızı bu gibi dönemlerde korumanın en etkili yolu bu gerçekten eski fotoğraflarınıza bakın ki, asimetrileri, şiş gibi duran bombelikleri, iki göz arasında kalan en yukarıdaki nazal kemik dediğimiz yapılarınızı inceleyin. Çok takıntılı bir yapım var bunu biliyor ve bunu kabul ediyorum. Kolay bir hasta değilim, doktorumu da huzursuz etmek istemiyorum zırt pırt mesaj atıp arayıp, işte burda bu var şurda şu var bu şiş o şöyle bu böyle neden diye. En iyisi eski fotoğraflarıma bakmakta buldum çözümü. Orda görüyosunuz aaa eskiden de bu varmış Zaten ki benim kaybettiğim bir şey yok diye

Merhaba arkadaşlar

12 gün önce Engin Erkala burun ameliyatı oldum. Tek kelimeyle harika bir doktor! Özel olarak konu açıp uzunca bilgilendirme yapacağım biraz daha zaman geçsin, foroğraf da koyarım ama şimdiden en azından buraya yazmak istedim.... Hiç vakit kaybetmeyin randevunuzu alın! Açık teknik yapıyor fakat bütün yapıları bozmadan kaldırıp kıkırdağa dokunuyor, let down tekniğiyle gerekli yerde ultrasonik cihazı kullanıyor. Kapalı teknik kadar az dokuya zarar veriyor! 4. günden itibaren şişlik mişlik kalmadı. 7. gün bütün morluklar silindi! Açık teknikle olmanızı öneririm zaten burun ucuna daha iyi şekil verebiliyor doktorlar kapalıda burun ucu dümdüz çizgi şeklinde sincap gibi doğallıktan uzak birşey oluyo, hem açıkta doktor buruna daha hakim... Engin beyin kendi tekniğiyle açık rinoplasti artık hiç destrüktif değil! soruları olan olursa yanıt verebilirim...
Reklam yaptığın ap acık ortada hiçmi vicdanın sızlamıyor hiçmi allahtan korkmuyorsun bu ameliyat sonucu intihar edenler hayatı ailesi mahvolanlar oluyor. Bunu hesaba katmıyorsun vebal alıyorsun.senin doktorun sahtekarın TEK’i benim burnumu düzeltecek bırak küçültmeyi büyütecek diye beni ameliyat a ikna etti şuan sonucu görsen revizyon öncesini mumla arıyorum burnumu incecik kaş aramı bile oymuş ucunu mandal daracık yamuk sırtının bir tarafını oymuş kemiğim yamuk sadece kalkık olan Burun ucunu indirmesini mümkünse büyütmesini mümkün değilseler burnumun diğer taraflarına müdahale etmemesini söyledim ama nasıl anlamışsa burnum revizyon öncesinden çok çok inçe ve küçük kusurlarını saymaklanitmez ucu bir tarafta sırtı bir tarafta .üstelik öyle ilgili felanda degil defalarca sormama rağmen ne olucak bu burnumun hali bir umutlu cvp vermesini beklemek bir yana cvp bile vermiyor zaten burnun bozuktu demekle yetiniyor herşey parayı alıncaya kadar.oysa en ünlü doktor lar bile hastalarını hele revizyonları iki üç yıl takip edip ilgileniyorlar hasta gitmese bile kontrole çağırıyorlar ve sorun varise hastalarının arkasında adam gibi duruyorlar bunlardan biride Dr gökseladam gibi adam.onun için dünyada tanınıyor senin doktor da ancak insan kandırarak parayı cebe atana kadar doktor.ve bunu ben tek degil ona revizyon olmuş çoğu arkadaşla tanıştım hepsi aynı görüşte kesinlikle hastalarıyla paradan sonra ilgilenmiyor sorununu halledetmiyor.unutmayınki o aldığınız paralarda gece gündüz ağlayan depresyon ilaçlarıyla hayata tutunan hayatı mahvolmuş bir kadının gözyaşı ve çocuğunun üzüntüsü veya dişinden tırnağından herşeyden kısarak bir umut düzeltme hayaliyle size gelen insanların alınteri var ahı var acısı var kederi var afiyet olsun o parayı yerken çocuğunuza yedirirken insanların umudunu hayatını böyle kolay harcamaya devam edin

Reklam yaptığın ap acık ortada hiçmi vicdanın sızlamıyor hiçmi allahtan korkmuyorsun bu ameliyat sonucu intihar edenler hayatı ailesi mahvolanlar oluyor. Bunu hesaba katmıyorsun vebal alıyorsun.senin doktorun sahtekarın TEK’i benim burnumu düzeltecek bırak küçültmeyi büyütecek diye beni ameliyat a ikna etti şuan sonucu görsen revizyon öncesini mumla arıyorum burnumu incecik kaş aramı bile oymuş ucunu mandal daracık yamuk sırtının bir tarafını oymuş kemiğim yamuk sadece kalkık olan Burun ucunu indirmesini mümkünse büyütmesini mümkün değilseler burnumun diğer taraflarına müdahale etmemesini söyledim ama nasıl anlamışsa burnum revizyon öncesinden çok çok inçe ve küçük kusurlarını saymaklanitmez ucu bir tarafta sırtı bir tarafta .üstelik öyle ilgili felanda degil defalarca sormama rağmen ne olucak bu burnumun hali bir umutlu cvp vermesini beklemek bir yana cvp bile vermiyor zaten burnun bozuktu demekle yetiniyor herşey parayı alıncaya kadar.oysa en ünlü doktor lar bile hastalarını hele revizyonları iki üç yıl takip edip ilgileniyorlar hasta gitmese bile kontrole çağırıyorlar ve sorun varise hastalarının arkasında adam gibi duruyorlar bunlardan biride Dr gökseladam gibi adam.onun için dünyada tanınıyor senin doktor da ancak insan kandırarak parayı cebe atana kadar doktor.ve bunu ben tek degil ona revizyon olmuş çoğu arkadaşla tanıştım hepsi aynı görüşte kesinlikle hastalarıyla paradan sonra ilgilenmiyor sorununu halledetmiyor.unutmayınki o aldığınız paralarda gece gündüz ağlayan depresyon ilaçlarıyla hayata tutunan hayatı mahvolmuş bir kadının gözyaşı ve çocuğunun üzüntüsü veya dişinden tırnağından herşeyden kısarak bir umut düzeltme hayaliyle size gelen insanların alınteri var ahı var acısı var kederi var afiyet olsun o parayı yerken çocuğunuza yedirirken insanların umudunu hayatını böyle kolay harcamaya devam edin
ben de senin durumdayım. keşke buradaki yorumlara bakarak olmasaydım. benim önceki burnumda şimdikine bakınca küçük kusurlar varmış niye oldum ki off off.

X