• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYA AVON'A ÜYE OLMAK İSTEYEN VAR MI?

periru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
34
1
46
Kısa bir süre önce Avon'a üye oldum ve çok güzel para kazanmaya başladım. Düşünün Bir parfüm satıyorsunuz 10-25 lira arası para cebinizde kalıyor. Veya bir 5 ruj satıyorsunuz 10-20 tl arası para cebinizde kalıyor. Sattığınız ürüne göre kazancınız değişiyor. Artık Avon'da ürünlerde çoğaldı. Sadece Makyaj ürünleri ile kısıtlı değil. Bere,şal,eldive,takı vs. modelleride çok güzel. Bence deneyin kaybetmezsiniz. Daha çok kazanırsınız.

Kimse Avon istemiyor galiba :mad: en azından ayıp olmasın diye yazaydınız bari :D:KK45:

Kısa bir süre önce Avon'a üye oldum ve çok güzel para kazanmaya başladım. Düşünün Bir parfüm satıyorsunuz 10-25 lira arası para cebinizde kalıyor. Veya bir 5 ruj satıyorsunuz 10-20 tl arası para cebinizde kalıyor. Sattığınız ürüne göre kazancınız değişiyor. Artık Avon'da ürünlerde çoğaldı. Sadece Makyaj ürünleri ile kısıtlı değil. Bere,şal,eldive,takı vs. modelleride çok güzel. Bence deneyin kaybetmezsiniz. Daha çok kazanırsınız.
nasıl hesaplanıyor geliş fiyatı mesela 100 liralık ürün geliş fiyatı kaça bölünüyor avon

Back