• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antakya :)

epeyde kalmışsınız orda eee antakyanın yemeklerine alışınca baska yerde insan zorluk çeker haklısın ama heryerin bir güzelliği var :1: güzel dileğin içinde ayrıca teşekkür ederim :34:

yazamadım uzun zamandır şehir dışındaydım yeni geldim, tekrar alışmak zor oldu Antakyaya :((((( Antakyaya geldiğinde tanışmak isterim seninle burada çok dışarıdan evliler var hepimizin sıkıntıları aynı,başkalarını dinlediğimde demekki benle ilgili bir durum değil diyorum :)))Çalışsaydın bir derece daha iyi olurdu çalıştığım için kendim gibi arkadaşlar edindim yoksa burada kafayı yerdim heralde.Sana yardımcı olmak isterim özelden mesaj atarsan mail adresimi veriyim.

bende merak ettim baya oldu yazmayınca :)) Alışcan artık yapacak bişey yok. Bende tanışmak isterim tabiki. çok aşina degilim KK ya ama deneyecem özelden msj atmayı :)

yazamadım uzun zamandır şehir dışındaydım yeni geldim, tekrar alışmak zor oldu Antakyaya :((((( Antakyaya geldiğinde tanışmak isterim seninle burada çok dışarıdan evliler var hepimizin sıkıntıları aynı,başkalarını dinlediğimde demekki benle ilgili bir durum değil diyorum :)))Çalışsaydın bir derece daha iyi olurdu çalıştığım için kendim gibi arkadaşlar edindim yoksa burada kafayı yerdim heralde.Sana yardımcı olmak isterim özelden mesaj atarsan mail adresimi veriyim.

cnm denedim özelden msj göndermeyi ama olmadı 100 msj yazmam gerekiyormus, benmki daha yarısı :43:

selam uzun zamandır yazmamıştım.nasılsın alışabildin mi antakyaya ??

herkese merhaba, bu baslıkta bir konu gordugum icin cok mutlu oldum, zira ben de benzer yollardan gececegim. Erkek arkadasım antakyalı, orada yasıyor,
biz de ciddi dusunuyoruz, onu cok sevdigim icin her seyi yaparım diyorum, ancak icimden cok endiseliyim. ben dogma buyume istanbulluyum ve 2,5 senedir de istanbulda
calısıyorum. orada ne iş yapıcam onu da bilmiyorum, zaten buradaki hayata alısır calısmak istemezsin gozuyle bakıyor herkes. ben de parası icin degil, sosyal hayatım icin calısmak
istiyorum zaten. orada herkes onun ailesi, onun arkadasları, onun memleketi, bana ait hiçbir sey yok. siz bu duyguyla nasıl basa cıktınız?

Back