Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kimse cevap yazmamış ben yazıyım.Fena değil orta halli biryer nerden gelin geliyorsun ona bağlı..çünkü antakya ve antakya müzikleri ,düğünleri kendine has sana değişik gelebilir.O yüzden çok kafana takma bende Antakyaya gelin geldim 2 yıl önce..sormak istediklerin olursa çekinme..
Tabiki İstanbul gibi olamaz ama çeşitli markalr var yakında alışveriş merkezi açılacak,Adana yakın burda bulmadığını orda bulursun.Ama ucuz ve şık olayım dersem burada olmuyor İstanbul gibi indirimler,ucuz markalı ürünler yok ben gidip geldikçe bişeyler alıyorum idare ediyorum.
Buarada antakyalı hanımlar süsüne,giyime çok düşkünler :)))
Buarada ben alışamadım buraya inş. sen alışırsın.ilk başta alıştım sanıyor insan ,rahat geliyor.sonradan sonraya sıkıcı yemek yemekten başka birşey yok,künefe ye, kebap ye :))) bir aile hasreti ekleniyor cekilmez oluyor.Burası çok farklı bir yer insanlar çok farklı kültür farklı ,aslen nerelisin bilmiyorum belki sana değişik gelmez ama zamanla anlarsın....
Öncelikle şunu söylemeliyim ki burada yaşamadan özentinin farkında olman çok iyi, çünkü ben bukadar tahmin etmiyordum ( antakyalılar bize kızacak ama onlar da farkındadır sanırım) Başlıca problemlerden biri bu zaten.Pazar kahvaltısına bile çoğu topuklu ayakkabı şakır şakır küpelerle gidiyor daha nedemek lazım.Ayrıca insanlarla biraz otur konuş bakıyorsnki bakış açınız çok farklı,Eski zamanda kalmış adetler var şimdi sen evleniceksin akın akın evine gelirler ziyarete düğüne geldin daha eve tebriğe ne gerek var,ama görmeleri lazım tabi ne aldın evin nasıl :))))Daha yazacak çok şey varda yaşa ve gör..çevre dedin önce eşinin akrabaları olacak çünkü kolay kolay yabancıları kabullenmiyorlar gittiğin heryerde sorarlar sen buralı değilsin galiba ( konuşmandan anlarlar) vs vs...düğün nezaman?
konu ismini gördüm hemen damladım
aaaahhh antakya çoook özledimmm
kıymetini bilin kızlar
benim babamın işi dolayısıyla 10 sene orada kaldık 2007 de taynimiz çıktı gittik
orada yaşarken bu kadar farketmesem de şuan eksikliğini çok duyuyorum fazlasıyla ne kadar süslü ve boğazlarına düşkün olsalar da ben seviyorum o şehri ya
size de bir ömür mutluluklar antakya da