Antabus yardım lutfen

Anlıyorum sizi kötü niyetle elbette yazmıyorsunuz sonuçta kardeşiniz fakat bu kadar perişanlığa iten nedir bu ilacı yazdığına göre bir pskiyatri ile görüşmeye gitti
Babam vefat etti. Gerçi etmeden öncede boyleydik ama şimdi dozu iyice arttırdı. Her gün hergun üstelik alkol almasını geçtim hergun bir olay kendisine üzülüyorum hayatı meselelere dönüştü artık geceleri uyuuamaz oldum

Doğru söylüyorsunuz ben bu ilacı hiç bilmiyordum internette araştırıyorum yazıyor bagimlilikta kullanılır yinede daha önce deneyimleyen birilerine sormak istemiştim. Çünkü dün kardeşimi alkollüyken yine şiddet uygulamslar burnu kirilmis bu ve buna benzer çok olay yaşadık annem evde fercli ben evliyim eşimle bu konular yüzünden sürekli tartışıyoruz. Ama ben onun iyi olmasindan başka bişey istemiyorum bir gün kapının önüne daha kötü bi şekilde atacakalr diye çok korkuyorum
Umarım tüm bu sıkıntılardan en kısa sürede feraha çıkarsınız. Zor bir durum :KK43:

25 yasinda bir insan kendi secimlerini yapip sonuclarina da katlanmalidir. Birisine bilgisi disinda, gizlice ilac vermek su

25 yasinda bir insan kendi secimlerini yapip sonuclarina da katlanmalidir. Birisine bilgisi disinda, gizlice ilac vermek suc
Doğru söylüyorsunuz. Haklısınız. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Çok zor bir imtihan

Babam vefat etti. Gerçi etmeden öncede boyleydik ama şimdi dozu iyice arttırdı. Her gün hergun üstelik alkol almasını geçtim hergun bir olay kendisine üzülüyorum hayatı meselelere dönüştü artık geceleri uyuuamaz oldum
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Neden tedaviyi kabul etmiyor işi gücü varmı çalışırmi kişilik olarak nasıldır biraz açarsanız yardımcı olmaya çalışalım basa çıkılması zor bir durum

25 yaşında bir kız. Çok akıllı uslu bir kızdı. Üniversite okumak istemedi. Çalışmıyorda. Bir iki erkek arkadaşı olmuştur şimdiye kadar başka hiç kimse hayatında olmamıştı. Ta ki 2 sene öncesine kadar sonra birden bire herşey değişti. Bir sürü arkadasi var kız erkek karışık. Hergun birileriyle sabahlara kadar gezip duruyorm üstelik gezdiği arkadaşları bizi arayıp gelin kardeşinizi alın bı daha göndermeyin falan diyorlar.evde hiç kimse ona kiyamazken o hergun birilerinden şiddet görüp eve geliyor. Şikayetçi bile olmuyor uğraşamam kimseyle diyor. Artık içine kapanık biri haline dönüştü hasta anneme bile vicdanlı davranmıyor. Hepinizden nefret edermiş gibi bakiyor

Psikoterapi alması gerekir. Sadece ilaç verip yolladılar mı? Yedam, amatem gibi kliniklere de başvurabilirsiniz. Şuan tam olarak nedir durumu, sizi bu kadar korkutan

Psikoterapi alması gerekir. Sadece ilaç verip yolladılar mı? Yedam, amatem gibi kliniklere de başvurabilirsiniz. Şuan tam olarak nedir durumu, sizi bu kadar korkutan?
Bu ilaca başlayın hastaneye yatiracagiz dediler. Psikoterapi ye gidiyordu bı fark ettik ki bütün ilaçları birlikte iciyormus bunlar çıkınca yine hastaneye gitmekten vazgeçti.

Psikoterapi alması gerekir. Sadece ilaç verip yolladılar mı? Yedam, amatem gibi kliniklere de başvurabilirsiniz. Şuan tam olarak nedir durumu, sizi bu kadar korkutan?
Hayatından şüphe ediyorum intihara dönük bir yüzü var. Üstelik alkollüyken tamamen kendisini kaybediyor. Dün eve yine kanlar içinde geldim burnu kirilmis. Daha öncesinde kolu kirilmisti. Kafası kırılmıştı. Saçının perçem kısmı kazitilmisti. Vücudunda sigara yanıkları

25 yaşında bir kız. Çok akıllı uslu bir kızdı. Üniversite okumak istemedi. Çalışmıyorda. Bir iki erkek arkadaşı olmuştur şimdiye kadar başka hiç kimse hayatında olmamıştı. Ta ki 2 sene öncesine kadar sonra birden bire herşey değişti. Bir sürü arkadasi var kız erkek karışık. Hergun birileriyle sabahlara kadar gezip duruyorm üstelik gezdiği arkadaşları bizi arayıp gelin kardeşinizi alın bı daha göndermeyin falan diyorlar.evde hiç kimse ona kiyamazken o hergun birilerinden şiddet görüp eve geliyor. Şikayetçi bile olmuyor uğraşamam kimseyle diyor. Artık içine kapanık biri haline dönüştü hasta anneme bile vicdanlı davranmıyor. Hepinizden nefret edermiş gibi bakiyor
Kız kardeşinizzzz şimdi daha çok üzüldüm erkek kardeşiniz sanmıştım duygusal yaklaşın anlamaya çalışın yargılamayın asla kendinizden uzaklaştırmayın alkol ortamı olabilmesi için ipsiz sapsiz insanlarla geziyor büyük ihtimalle tedaviye ikna edin lütfen çok geç olmadan ilacı başlayıp hastaneye yatışı olmaz eğer maddi imkanınız varsa özel bir hasyaneyede yatış yapabilirsiniz alkol icin çip takılıyor onuda taktirabilirsiniz

Hayatından şüphe ediyorum intihara dönük bir yüzü var. Üstelik alkollüyken tamamen kendisini kaybediyor. Dün eve yine kanlar içinde geldim burnu kirilmis. Daha öncesinde kolu kirilmisti. Kafası kırılmıştı. Saçının perçem kısmı kazitilmisti. Vücudunda sigara yanıkları
Ufffff resmen kendine iskence ediyor eminsiniz madde kullanımı olmadığına

Kız kardeşinizzzz şimdi daha çok üzüldüm erkek kardeşiniz sanmıştım duygusal yaklaşın anlamaya çalışın yargılamayın asla kendinizden uzaklaştırmayın alkol ortamı olabilmesi için ipsiz sapsiz insanlarla geziyor büyük ihtimalle tedaviye ikna edin lütfen çok geç olmadan ilacı başlayıp hastaneye yatışı olmaz eğer maddi imkanınız varsa özel bir hasyaneyede yatış yapabilirsiniz alkol icin çip takılıyor onuda taktirabilirsiniz
Babam onun adını sayiklayarak dünyasını değiştirdi. En son gün bile hiç eşini ve diğer çocuklarını değil küçük kızını ne olursa olsun sırtınızı dönmeyin hep yanında olun diye vasiyet etti. Çok uğraşıyorum tedavi için bu yüzden ilacı soruyordum. Gerçi onu da yanlış anlamışım sanıyordum ki ilacı alınca alkol almak istemez

Merhaba arkadaşlar bu ilacı kullanan var mı yada bilgi sahibi olan varmı? Kardeşimin için aldım gizlice kullandirmayi düşünüyorum bı işe yarar mı acaba
Aile hekimligi kavramani cok yanlis anlamissiniz..
Yasca buyuk olmaniz eriskin bir bireyin kullnacagi ilaclari secme hakki tanimaz size.
Bence bu probleminizi gidermez,aksine anlasilirsa basiniz daha cok agrir..
Niyetinizin iyi oldugunun farkindayim,ama yanlis,ustelik tehlikeli..

Aile hekimi yazmadı ya zaten kendi doktoru yazdı ama kullanmak istemiyor. Diye sordum fakat deneyimli insanlar zaten kullanım esnasında alkole devam edilirse daha kötü olur diyorlar malesef bu bile çözüm değil derdimize
Aile hekimligi kavramani cok yanlis anlamissiniz..
Yasca buyuk olmaniz eriskin bir bireyin kullnacagi ilaclari secme hakki tanimaz size.
Bence bu probleminizi gidermez,aksine anlasilirsa basiniz daha cok agrir..
Niyetinizin iyi oldugunun farkindayim,ama yanlis,ustelik tehlikeli..

İçmesini anladim da ne diye devamli dayak yiyor bu kiz????
Yani birlikte ictigi insanlar mi burnunu, kolunu kiriyor??? Bu garip degil mi?

Her seferinde hiç tanimadigi insanlar tarafindan dovulmuyordur herhalde, başka bir iş var sanki.

X