Ansten kan gelmesi?

L

LadyGaGa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi LadyGaGa
selam kızlar...
bu sabah çok kötü bişiy yaşadım. büyük tuvaletimi yaptıktan sonra, makatımdan açık kırmızı renkte kan geldi, çok korktum, saatlerce ağladım:1no2: ve yanma da var şuanda..
bir de bir ay kadar önce çok küçük bir meme çıkmıştı anüsümde eczaneden ilaç alıp kullandım ve geçti yada ben geçti sandım. Asıl beni üzen şey şu??? doktor nasıl muayene ediyor? lütfen yardım edinsenağlama daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan oldu mu aranızda? çok korkuyorummmsenağlama

• Konu Sahibi LadyGaGa
basurun oluşmuş olabilir.
yada geçtiyse tekrarlıyor olabilir.
DOktor tabi açık muayene yapar bildiğim kadarıyla canım.

• Konu Sahibi LadyGaGa
basur olmussun canim,,,
evet acik muayene yapiliyor fakat herseyi goze alip git bi doktora saglik bu ihmale gelmez,,

• Konu Sahibi LadyGaGa
teşekkür ederim canm..
daha önce hiç böyle bişiy yaşamadım çok utanıyorum o yüzden.. bir yandan da korkuyorum offff çok zor durumdayım ama gelen kan miktarı beni çok korkuttusenağlama

• Konu Sahibi LadyGaGa
çok fazla zorlama olduysa bu doğal.
çok sızı varsa soğuk kompres yapabilirsin.

• Konu Sahibi LadyGaGa
bazen doktorun yanında başka doktorlar da olabiliyo en azından bir kişi olsa bari..
ve her zaman olmuştur sen içeride muayene olurken
şak diye bir hasta dalar içeri...
her şeyi düşünüyorum yaa..

peki hemoroit için açık muayenede krem falan mı sürüyo doktor
ya da iğne falan mı yapıyor?

• Konu Sahibi LadyGaGa
büyük olasılıkla basür....eğer ağrıda varsa mutlaka doktor görmeli..

• Konu Sahibi LadyGaGa
krem suruluyo diye biliyorum,rahat bi muayene olmasi icin,

utanma,rahatsizlik buyerimseniben

• Konu Sahibi LadyGaGa
Benimde başıma aylı olay gelmiştii.İlk defa başıma geldiği için çokk korkmuştum ağlamıştımm.Doktora gitmeyede korkuyordum.Çünkü kuzenim amelaıyt olmuştu ilerlediği için ve muaynesinin acıdıgı soylemıstı.Doktora gitmedimm kendim :)sorunu halettimm :) İlaç ismi veremem tabii sitede hemşire arkadaşım vardı..iLAÇ İLE KREM söyledi kullandım allaha şükür hiçbirşey kalmadıı..

Ama senn doktora git canım gitmekte fayda varr ihmal etme ..Çok geçmiş olsun a.s.

eliscim teşekkür ederima.s.
hep korkyuğum şeyler başıma gelmiştir benim
ne bahtsız insanım...
demek krem sürüyo dr... bayan doktora gidiyim bari ben
daha az utanırım en azından... aynı problemi yaşayan yok mu yaa benle?

eliscim teşekkür ederima.s.
hep korkyuğum şeyler başıma gelmiştir benim
ne bahtsız insanım...
demek krem sürüyo dr... bayan doktora gidiyim bari ben
daha az utanırım en azından... aynı problemi yaşayan yok mu yaa benle?

canim benim,evet insan utanir ama,napican ,gitmezsen dahada ilerleyim kotu olabilir,,,

saglikli gunler dilerim canim benim,,,a.s.

Benimde başıma aylı olay gelmiştii.İlk defa başıma geldiği için çokk korkmuştum ağlamıştımm.Doktora gitmeyede korkuyordum.Çünkü kuzenim amelaıyt olmuştu ilerlediği için ve muaynesinin acıdıgı soylemıstı.Doktora gitmedimm kendim :)sorunu halettimm :) İlaç ismi veremem tabii sitede hemşire arkadaşım vardı..iLAÇ İLE KREM söyledi kullandım allaha şükür hiçbirşey kalmadıı..

Ama senn doktora git canım gitmekte fayda varr ihmal etme ..Çok geçmiş olsun a.s.
sana da çok geçmiş olsun canm..
peki sende de meme ucu war mıydı ve acıyo muydu kan geldiğinde? ben de çok korktum anlatamam:1no2: ilaç ismini özelden msj atar mısın bana? belki bana da faydası olur...

Canım bende hemoroit değilde fissür vardı yani çatlak çok acıyordu ne ilaç ne oturma banyosu fayda etmedi 1 yıl filan çektim..

Genel cerraha gitmen gerekiyor, bayan cerrah araki bulasın

Buldum ama bana çok uzak bir hastanedeydi..

Artık dayanamaz olmuştum en sonunda gözümü karartıp en yakın hastanedeki cerraha gittim..

Birde ne göreyim cerrah hem genç hem yakuşuklu başımdan aşağı kaynar yağ kazanları döküldü ama kaçamadım tabii kaç kere göstermek zorunda kaldım belli değil..:gitme:

Küçük bir operasyonda geçirdim

Şimdi iyiyim

geçmiş olsun tatlım,basurun var senin,baharatlı şeylerden uzak durman gerekiyo,basur nekadar dikkat etsen de geçmiyomuş.ama dikkat edince okadar sorun olmuyo.üzülme korkacak bişey yok..

Canım bende hemoroit değilde fissür vardı yani çatlak çok acıyordu ne ilaç ne oturma banyosu fayda etmedi 1 yıl filan çektim..

Genel cerraha gitmen gerekiyor, bayan cerrah araki bulasın

Buldum ama bana çok uzak bir hastanedeydi..

Artık dayanamaz olmuştum en sonunda gözümü karartıp en yakın hastanedeki cerraha gittim..

Birde ne göreyim cerrah hem genç hem yakuşuklu başımdan aşağı kaynar yağ kazanları döküldü ama kaçamadım tabii kaç kere göstermek zorunda kaldım belli değil..:gitme:

Küçük bir operasyonda geçirdim

Şimdi iyiyim

çok geçmiş olsuna.s. demek bi kere göstermekle geçmiyo bu...
bir kaç kere gitmek lazım öyle mi? of allahım bana yardım et:Saruboceq:

merhaba cnm 2 ihtimal var ya çatlama vardır yada hemoroid olabilir benim eşimde de hemoroid problemi var ve sanırım dr elle muayene ediyor aslında korkulcak bişey değilde sen önlemini alsan iyi olur geçmiş olsun

sana da çok geçmiş olsun canm..
peki sende de meme ucu war mıydı ve acıyo muydu kan geldiğinde? ben de çok korktum anlatamam:1no2: ilaç ismini özelden msj atar mısın bana? belki bana da faydası olur...

Canım evet meme ucu vardıı onun adı füssür oluyorrr .acıyordu kan gelıyordu evet kulalndıgım ılac ve krem o meme ucunun git gide kanını toplattı ve çekildiii.
Acıdan ,baharatlıı yiyeceklerr uzak durucaksınn.kabız olmamaya dıkkat edıceksın.çünkü zamanla tekrarlıyorr.
evet benımde hep korktugum seyler basıma gelıyorr:gitme:
Belki komık gelıcek sıze ama ben canımın acısında çareler aradım ıyıd geldı.küçük ped şişesine sıcak su koymuştum :kedi:havluya sarıp :)uzerıne oturmustum esofmanla tabı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ilaç ismi özelden veririrm ama sen bence genel cerraha gitt ben yanlış yönlendırmek ıstemıyorum :kedi:

Canım evet meme ucu vardıı onun adı füssür oluyorrr .acıyordu kan gelıyordu evet kulalndıgım ılac ve krem o meme ucunun git gide kanını toplattı ve çekildiii.
Acıdan ,baharatlıı yiyeceklerr uzak durucaksınn.kabız olmamaya dıkkat edıceksın.çünkü zamanla tekrarlıyorr.
evet benımde hep korktugum seyler basıma gelıyorr:gitme:
Belki komık gelıcek sıze ama ben canımın acısında çareler aradım ıyıd geldı.küçük ped şişesine sıcak su koymuştum :kedi:havluya sarıp :)uzerıne oturmustum esofmanla tabı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ilaç ismi özelden veririrm ama sen bence genel cerraha gitt ben yanlış yönlendırmek ıstemıyorum :kedi:

teşekkür ederim canm.. sen yine de ilaç ismini yazarsan sewinirim, zaten sen yazmasan da ben kafama göre ilaç kullanıcam sanırım
yani senin yanlış yönlendirmen olmaza.s. dediğin şeyleri uygulayacağım ben de bakalım eğer yine kan gelrse doktora giderim zaten hemoroidin kesin bi tedavisi yok diyo arkadaşlar:bbo:

:KK66:canım yazdım özeline inşallahh sanada şifa olurrra.s.

bunun için genel cerraha gidecen...
ya basur yada çatlak oluşmuş, ihmale gelmez,bir an önce gitmelisiniz...geçmiş olsun...

X