yoo aslaa gerekirse ömürboyu kullanırım ilacı zaten o acı ölüm gibi
aminn.cok sukur sızde ıyılesmıssınız cok sevındım.her allahın günü ölüm istekleriyle uyanırsın..hayatta zevk yüzde sıfır çaresiz derde yakalanmış gibisindir.hatta haşa kendini kanserli hastalarla kıyaslarsın acın o denli büyüktür.norodol damla bende huzursuzluk yerinde duramama bacakta karıncalanma yaptı.benim hayatımı ise paxil kurtardı şükürler olsun allah kimseye yaşatmasınn...
Sadece anksiyeteyse ömür boyu sürmez sanırım.
Bazıları ilaca gıcık oluyorlar atak geldiğinde nasıl yerden yere vurduğunu düşününce bu çok anlamsız.
Tekrar tekrar geçmiş olsun. Alabilirseniz terapi de tavsiye ederim. İyi geliyor.
3 bucuk ay aradan sonra bu sabah gelen atak benı cıldırttı..çok şükür bitti 4 saat bile benı benden aldı..
amin canım benım sagolallah yardimci olsn cnm
Ikinci bebek kaybim dis gebelik oldu ameliyattan bir ay sonra gogsume skisan bir hisle uyandim.sanki orda bisey var ve cikamiyo gibi.kalp atislarim ates basmalarim basladi uyumaya calistim olmadi.hergun daha kotu oldu.istahim kesildi bir lokma yiyemedim.geceleri uyuyamiyordum bir gece patlicak gibi oldum acile goturdu esimle annem.doktora yalvardim nolur beni uyutun dusunmek istemiyorum ólmek istiyorum yeterki bu iskence bitsin dedim.acil doktoru diazem verdi 10gun ardindan sadece iki saat uyumusum.uyaninca hersey tekrar basladi.acil izmirde bir hastanede pskiyatriste goturduler.doktor soru bile sormadi.cok kotusun hemen ilaca baslaman lazim dedi.bes tane ilac.en agirlarindan.ilaclarin yan etkileride eklendi kabus dolu on gun gecirdim.hergun hastanede serum ve sakinlestirici.sonra yavas yavas hersey yoluna girmeye basladi.iyi hissetmeye karnimin acikttigimi hissettigimde anladim.ikinci ayda doktor bazi ilaclarimi kesti.suan ucuncu ay bitmek uzere ve ben sadece bir ilac ve daha sakin bir uyku icin damla kullaniyorum.en hafifleri.sukurler olsun kabus bitti.ruhsal rahatsizlik bence hayatta insanin basina gelebilecek en kotu hastaliklardan biri.cunku ne ólduruyor ne yasatiyor.súrúndúrúyor.RAbbim bu skntilari yasayan herkesin yardimcisi olsun.ama geciyor.hic gecmicek gibi gelsede geciyor.
Bende yazın gökyüzüne bakıyorum masmaviyse içime bir sıkıntı basıyor bir ağlama isteği geliyor.O an koşa koşa gitmek istiyorum ama nereye gidersem gideyim o sıkıntının dağılmayacağını biliyorum.Mesela geçen akşam taksiyle eve gelirken şehrin ışıkları falan bende çok değişik duygular oluşturdu....Eve gitmek istemedim.Sabaha kadar gezmek istedim.Hatta ağladım bile...Bende de böyle değişik değişik adını koyamadığın duygular var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?