Anksiyete her insanda az da olsa var ama ben bunun yogunlugunu 4 senedir yasiyorum, anksiyeteye biseyler neden oluyor, bosanma, bebek ,yeni eve alisma,yeni yerler, esinle çatışma vs herkesin bi hikayesi olmali, mesela hamileligimde cok cektim, hastanede gecti cogunlukla,psikologlarin bi kismi ilac verdi,eczaneden aldim,bi tane attim vicdan azabi cektim Bebegime zarari olur diye biraktim, baska doktorlarla konuştum terapi ise yaramadi,bende kendimi denize attim, her aksam denize gotursun diye esime yalvarırdim, yüzmek iyi gelirdi,adam yorgun ve benim kaprisimi cekerdi,ama bu zorlu sureci yüzerek atlattim,simdi 4 aylik bebegim var, ruh durumum aslinda iyi su an, sadece eski yasadiklarim,kriz anlarim gelince aklima kotu oluyorum, arada yerimde duramiyorum, icim icime sığmıyor, aglama hissi geliyor,tam o esnada bebegin aglama sesiyle her sey geride kaliyor, ne kadar iyiyim desemde bu durum ilac kullanmadan gecmeyecek biliyorum, bir ay icersinde tekrar doktora gidip siki bir tedaviye baslamak istiyorum