• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansiyete ve depresyon..

Aysedert989898

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
177
74
18
26
Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.

Son düzenleme:
İlaç ismi vermek yasaktır ,geçmiş olsun
Bu arada xa...x olan ilaç anlık sakinleştiricidir düzenli kullanmanızı tavsiye etmem atak geldikçe dayanamadığınızı düşündükçe çeyrek alabilirsiniz hemen etki eder..
adı ci...les olan ilaç uzun vadeli ilaçtır 3 haftadan önce etkisini göremezsiniz bu sebeple xa..x ile beraber verilmiştir etkisini görene kadar kullanın diye.
diğer ilaç hakkında fikrim yok,

Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. rexapin 2.5 mg. Xanax 0.5 mg. Ve citoles 10 mg.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.
Ben de rex....n kullanmıştım birkaç antidepresnla birlikte. Biraz uyku düzenimi bozmustu. Uyutmuyordu. Etkisi bir süre olmuştu daha sonra açıkçası yine aynıydım.

Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. rexapin 2.5 mg. Xanax 0.5 mg. Ve citoles 10 mg.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.

İlaç ismi vermek yasak. Mesajınızı düzenleyin. Doktorunuz ne şekilde kullanmanızı söylediyse o şekilde kullanın.
Her ilacın etkisi farklılıdır onu kullananlar üstünde. Geçmiş olsun.

Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. rexapin 2.5 mg. Xanax 0.5 mg. Ve citoles 10 mg.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.[/QUO

Doktor eşliğinde kullanın ilacınızı ancak bunun yanında bazı besin takviyeleri kullandığınız zaman ilacın dozunu zamanla azaldığı ve tekrar eski sağlığınıza kavuştuğunu görürsünüz

Insallaj iyi olayim baska bir sey istemiyorum. Siz sonuc alabildiniz mi tedaviden
Evet sonuç alıyordum ama ben tedaviyi yarıda kestim. Majör depresyon sonucu bu ilaçlar verilmişti. Kafama göre yarıda kestigim için de bir süre sonra daha kötü olmuştum. Siz doktorunuzun dediginden dışarı çıkmayın ve benim gibi kendi isteğinize göre ilaçları kullanmayı bırakmayın. Çok geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsiniz inşallah

Anksiyete bozuklugu ve depresyon teshisi ile doktorum uc ilac yazdi.. antidepresan ilaclara on yargiliyim ama mecburum.. kullananlar var mi bagimlilik yapar mi. Yaridmci olursaniz sevinirim.
Merhaba hanfendi bende 1 sene önce bole bir şey geçirdim za...x ilaç bağımlılık yapıyor uzun süre sonra ama çok şükür ben hepsini bıraktım faydasını gördüm sizede çok geçmiş olsun ınsalah kısa sürede geçer..ama doktorunuzun tavsiyelerine uyun kafanıza göre bırakmayın o zamn kötü sonuçlar cikiyor

Münferit durumlar hariç ilaç kullanmayın derim ben. Her ne olursa olsun beyni kısıtlamaktan başka bir işe yaramaz, antidepresanlar..
He şizofren olur, bipolar olur anlarım.

Merhaba hanfendi bende 1 sene önce bole bir şey geçirdim za...x ilaç bağımlılık yapıyor uzun süre sonra ama çok şükür ben hepsini bıraktım faydasını gördüm sizede çok geçmiş olsun ınsalah kısa sürede geçer..ama doktorunuzun tavsiyelerine uyun kafanıza göre bırakmayın o zamn kötü sonuçlar cikiyor
Merhabalar yok kesinlikle doktorumla birlikte devam edecem tedaviye. Bağımlılık yapsa da siz kurtulmussunuz doktor ile birlikte birakinca bile cok zor mu kurtulmasi peki. Tesekkur ederim allah herkese sifa versin

• Beğen
Reactions: Den
Evet sonuç alıyordum ama ben tedaviyi yarıda kestim. Majör depresyon sonucu bu ilaçlar verilmişti. Kafama göre yarıda kestigim için de bir süre sonra daha kötü olmuştum. Siz doktorunuzun dediginden dışarı çıkmayın ve benim gibi kendi isteğinize göre ilaçları kullanmayı bırakmayın. Çok geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsiniz inşallah
Doktorun tavsiyesiyle kessem bile cok zor olur mu birakmasi ondan korkuyorum. Ilavlarin mg mi dusuk

Doktorlar genelde yarım başlatıyor ama ilk zamanlarda yarım bile ağır geliyor.sizi de kötü yaparsa çeyreğe düşürüp sonra yarıma geçin, sonra da tam doza geçersiniz. (bu arada saydiginiz ilaçlari hiç kullanmadım)

Back