anormal uterus ve vajina kanamasi

alacakaranlk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
27
1
16
Niğde
merhaba benim adet kanamam cok oluyordu ve parcali gidiyordu ayni zamanda adet disi kanamalarmda oluyordu. doktora gittim kan tahlili ultrason cektiler tani olarak asiri rahm ve vajinama kanamasi oldu benim sorum daha 20yasindaym evlide degilim dogum kontrol ilaci ve kan ilaci verdi kanama yuzünden kansiz kaldigm icin bu dogum kontrol ilacini icersem ki doktor 6ay kullan dedi ilerde bana sorun yaratirmi yan etkileri varmidir bilgisi olan paylaşsin lütfen

geçmiş olsun canım,RABBİM şifasından versin
doktora sorsaydın keşke ileride bir sorun olur mu ki diye, umarım olmaz tekrar geçmiş olsun şekerim

kilo yapar dediler onu gectim ilerde hamile kalmada sorun yasanabilirmis doktora sormadim bu kadar ciddi yan etkisi oldugunu bilmiyordum kullanmalimiyim cok kararsiz kaldim

Doğum kontrol ilaçları östrojen ve progesteron hormonları ihtiva ettiği için yalancı bir gebelik durumu oluşturur.yani emosyonel şikayetlere yol açabilir.onun dışında mide ağrısı,yanma şişkinlik göğüslerde dolgunluk gibi belirtilere yol açabilir.
En güvenli ve sık kullanılan tedavi yöntemlerinden biridir.rahat olun.
Geçmiş olsun

tesekkür ederim bilgilendirdiginiz icin sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…