• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anormal mi bu ?

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Bir aylık şiddetle biten ceketimi alıp çıktığım bir evlilik yaşadım. Kılık kıyafet montum bile yoktu.
Çeyizini saygıdeğer(!) eski eşim ve sevgilisi kullanmaya ertesi ay başlamışlar hepsini zamanı gelince aldım bi baktım leş.

Kapalı bornoz setlerim açılmış kullanılmış. Kirli halde koyulmuş verilmiş. Tabaklarım her şeyim ya .

Hepsi çöpe gitti

Yeni ev yeni mobilya derken borç batağa düştüm resmen giyilebilmek işe gidebilmek için on lira beş lira ne bulduysam idareten aldım. Hiçbirini eskitmedim temiz kullandım ihtiyacı olana verdim.

Şimdi borcumu bitirdim kredi kartını bitirdim kırdım attım.

Şimdi durduramıyorum kendimi elbiseler etekler tertemiz mis gibi giyinmek istiyorum. Kredi kartım yok nakit alıyorum ama durduramıyorum.

Her şeyim sıfır olsun misler gibi olayım istiyorum. Çok sevdiğim biri var hayatımda şıkır şıkır gezelim istiyorum. Ama bir yerde de durmam lazım 😢 bu arada asla orjinalini fiyatından almıyorum hepsini favorilere atıp indirim dönemini takip ediyorum. Yarı yarıya alıyorum.

Bu psikolojiden çıkmam lazım kızlar yardım

Ne zamandır bu durumdayım borçlarım bitti iki ay önce oh dedim kızım giyin

Aklıma geldi eklemek istediğim şeyler var benim saygıdeğer (!) eş kişisi her bir şeyimi kıza kullandırmış takı toka saç bakım maskelerimi bile düşündükçe midem bulanıyor

Son düzenleme:
Kendiliğinden geçebilir. Yeni evliyken bizim de maddi sikintimiz olmuştu, eşim işini kaybetmisti ve başka işler de bozulmuştu baya sıkıntıya girmistik. Kendimizi toplayinca bana da bir çıldırmak gelmişti harcama konusunda ama kendiliğinden geçti bir süre sonra.

Uzun senelerdir devam edip, gereksiz herşeyi dolduruyorsaniz ciddi bir durum varsa yardim alabilirsiniz. Ne zamandir bu durumda oldugunuzu yazmamişsiniz.

Son düzenleme:
Kendiliğinden geçebilir. Yeni evliyken bizim de maddi sikintimiz olmuştu, eşim işini kaybetmisti ve başka işler de bozulmuştu baya sıkıntıya girmistik. Kendimizi toplayinca bana da bir çıldırmak gelmişti harcama konusunda ama kendiliğinden geçti bir süre sonra.

Uzun senelerdir edip ve gereksiz herşeyi dolduruyorsaniz ciddi bir durum varsa yardim alabilirsiniz. Ne zamandir bu durumda oldugunuzu yazmamişsiniz.

Borçlarım bitti sıfırladım o zaman dedim kızım al 😂

yeni işe başlayan kadınların çoğu da genelde bir giyim manyaklığına kapılır
ya da mesela yeni bir şehre gider orası eski yere göre daha serbesttir/tutucudur/soğuktur/resmidir vs vs
kadınlara arada böyle gelir "giyecek hiçbirşeyim yok" çılgınlığı...ki siz gerçekten 0 kıyafet kalalkalmışsınız.

tabi kendinizi durdurun ama çok kişi yaşıyor bunu, zamanla sakinleşirsiniz.

mesela ben kendi adıma;
1- şu anda normal kilomun üstündeyim. normal kiloma dönene kadar beden sorunu olan kıyafet almayacaksın diye kendimi motive ediyorum. ama indirimde ayakkabı filan alıyorum.

2- her ürünün üretimi için ne kadar kaynak kullanıldığını düşünüyorum... (biraz çevre duyarlılığım var). gerçekten sürekli kullanacağım bir parça değilse bulunsun diye almıyorum.

siz de başka bir motivasyon buluabilirsiinz atıyorum arabanız yoksa...o parayla arabanın bir taksidini daha öderdim diyin kendinize.

Bir aylık şiddetle biten ceketimi alıp çıktığım bir evlilik yaşadım. Kılık kıyafet montum bile yoktu.
Çeyizini saygıdeğer(!) eski eşim ve sevgilisi kullanmaya ertesi ay başlamışlar hepsini zamanı gelince aldım bi baktım leş.

Kapalı bornoz setlerim açılmış kullanılmış. Kirli halde koyulmuş verilmiş. Tabaklarım her şeyim ya .

Hepsi çöpe gitti

Yeni ev yeni mobilya derken borç batağa düştüm resmen giyilebilmek işe gidebilmek için on lira beş lira ne bulduysam idareten aldım. Hiçbirini eskitmedim temiz kullandım ihtiyacı olana verdim.

Şimdi borcumu bitirdim kredi kartını bitirdim kırdım attım.

Şimdi durduramıyorum kendimi elbiseler etekler tertemiz mis gibi giyinmek istiyorum. Kredi kartım yok nakit alıyorum ama durduramıyorum.

Her şeyim sıfır olsun misler gibi olayım istiyorum. Çok sevdiğim biri var hayatımda şıkır şıkır gezelim istiyorum. Ama bir yerde de durmam lazım 😢 bu arada asla orjinalini fiyatından almıyorum hepsini favorilere atıp indirim dönemini takip ediyorum. Yarı yarıya alıyorum.

Bu psikolojiden çıkmam lazım kızlar yardım

Ne zamandır bu durumdayım borçlarım bitti iki ay önce oh dedim kızım giyin

Aklıma geldi eklemek istediğim şeyler var benim saygıdeğer (!) eş kişisi her bir şeyimi kıza kullandırmış takı toka saç bakım maskelerimi bile düşündükçe midem bulanıyor

Barış muslu nun neuroformat yöntemini araştırıp uygulamanız size iyi gelebilir
Artık güvende ve mutlusunuz ama bilinçaltı güvenemiyor. Onu temizlemeniz gerek

evden giderken eşyaları neden almadığınızı, bornozlara kadar kullanılacak süreyi neden verdiğinizi anlayamadım ben?

Orası cidden can sıkıcı konular. Ben şiddet esnasında çıktım gittim dava açıldı. Lanet bi. Av denk geldim alamazsın dedi eşya davası acıcaz dedi av değiştirdim eşyaları aldım vs uzun hikaye

Ki iki gün kullanmış dahi olsalar yine de iğrenç

İğrenç insanlarmış boşverin kurtuldunuz bitti gitti

Bana müdürümün hediye ettiği bijuteri takıyı bile her şeyimi kullanmış. Yerlerine daha iyilerini koydum çok şükür ama o hasar atlatılmıyor. O kızla sevgili olduktan sonra iki yıl sonra boşandık çekilmeli yaptım çünkü. İki yıl boyunca benim paramla alınan her şeyi kullandılar

bende üniversite ve lise zamanı giyinmezdim pek sonra ekonomik özgürlüğümü kazandım derken ailecek sıkıntıya düştük. Çalıştığım zamanlarda istediğim gibi giyinemedim. Böyle böyle 4 5 sene çalışma hayatında geçti. Ailecek durumu toparladık sayılır şimdi de evlendim. Çok sükür durumumuz iyi. Ve bende senin gibi kıyafet almaya başladım kendimi durduramıyorum :o
Aynı bende indirim zamanlarını kovalıyorum falan ama çok fazla şey almaya başladım. Sonra kendime limit koydum güzel şeyler al ama ihtiyacın olmayan, birbirine benzer tarzlar renkler alma falan diye.

Ben zamanla geçer diye düşünüyorum. Sizin ki de geçer gibi geldi. Eğer mutlu oluyorsanız biraz şımartın kendinizi zor günler yaşamışsınız şimdi biraz keyif zamanı :) mutlu günler..

Sonuna kadar haketmissiniz sefaniz olsun. Alış-veriş çılgınligi bi süre pik yapıyor sonra gerçekten ihtiyacım var mi çok acil mi gibi soruları düşünüp daha mantıklı ve sakin şekilde seyrediyor. Ben bekarlikta o kadar almışim ki hala cok temiz duranlar var giyilmemis gibi ,çocuklardan sonra onların ihtiyacıni karşıladıktan sonra ben yine kendime alıyorum ama ilgi alanlarım değişti cilt bakımına yöneldim 😃

Bana müdürümün hediye ettiği bijuteri takıyı bile her şeyimi kullanmış. Yerlerine daha iyilerini koydum çok şükür ama o hasar atlatılmıyor. O kızla sevgili olduktan sonra iki yıl sonra boşandık çekilmeli yaptım çünkü. İki yıl boyunca benim paramla alınan her şeyi kullandılar
Allah insanın da kalitelisini çıkarsın karşımıza gerçekten… Çok aşağılıklarmış 😕

Back
X