Anormal döllenme dediler

peynirim41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
63
25
3
42
Arkadaşlar yumurta toplama oldu dün. Bugün öğrenmek için aradım anormal döllenmiş genetik olarak normal döllenmemiş işlemi iptal etmişler. Bu ne demek acaba bilen anlatabilir mi lütfen bana zaten 1 tane yumurta çıkıyor o da olmadı. Adet günümü bekliyorum tekrar gidicem ama bu ay ara versem daha mı iyi olur yoksa hemen gitsem mi ilk adetimde sizce??

Bu tabiri ilk defa duydum genetige gitmeden anormal döllenme nasıl denebiliyor hastanenin laboratuvarından eminmisiniz? Dokyorunuza guveniyormusunuz

Yumurtanın morfolojisi bozuk yani kaliteli değil ,kaliteyi artırmak lazım öncelikle .

Çok teşekkür ederim ilgin için canım benim saol. Öncekinde 1 tane toplandı donduruldu. Bu defa incir falan yedim işe yaramadı demek ki

Mesela benım de son opuda 6 tane yumurta vardı ıkısı küçüktü işleme alınmadı ikisi döllendi ikisi de morfolojik olarak bozuk olduğu ıcın döllenme yapmadılar belkı sizin yumurta kalıtelı degıldır bır tane diye dölleme yapmışlardır

Çok teşekkür ederim ilgin için canım benim saol. Öncekinde 1 tane toplandı donduruldu. Bu defa incir falan yedim işe yaramadı demek ki
yaş kaçtı belki ondan da yaş ilerdikçe düşebiliyor ya da yaş ilerlememiş olsa bile kalite yine düşük olabiliyor, bunun için en az 3 aylık kaliteli beslenme ve kan tahlili yaptırıp eksikleri yerine koymak lazım ,takviye olarak maxijuno önerebilirim ,erkek içinde maxigo .krilom omega 3 , enoant üzüm ekstratı ,çörek otu yağı, arı sütü bal polen propolis karışımı. Kasıkları sıcak mizaçlı bi yağ ile yağlayıp masaj yapabilirsiniz ,ayak tabanına da sürülür. Çay kahve tüketimine ara verin, vücudu asidikten alkaliye geçirmeye çalışın beslenme ile .

D3 vitamini be B vitamini yumurta kalitesini arttırmada iyiymiş. Vitamin olarak ağzına sprey şeklinde veya damla şeklinde eczaneden alıp kullanabilirsin. İnşallaj şifa olur

Merhaba dün bana da öyle dediler.Muhtemelen genetik bir hastalığınız var dediler yıkıldım.Zaten 2 yumurta toplandı biri anormal döllenme biri de çok kalitesiz dediler.

Merhaba dün bana da öyle dediler.Muhtemelen genetik bir hastalığınız var dediler yıkıldım.Zaten 2 yumurta toplandı biri anormal döllenme biri de çok kalitesiz dediler.
Yok bana anormal döllenme dememişlerdi. Bi problem oldu işleme almadık döllemedik demişlerdi. Anlayamadım ben de kendilerinde bi sorun mu oldu acaba bilemedim.

Yok bana anormal döllenme dememişlerdi. Bi problem oldu işleme almadık döllemedik demişlerdi. Anlayamadım ben de kendilerinde bi sorun mu oldu acaba bilemedim.
Bana da döllenmenin ilk günü dediler biri anormal olarak döllenmiş diye ben de öyle bir başlık görünce yazmak istedim.Çok üzüldüm

Bana da döllenmenin ilk günü dediler biri anormal olarak döllenmiş diye ben de öyle bir başlık görünce yazmak istedim.Çok üzüldüm
Üzülme canım sabır şükür dua Allah elbet bizim de yüzümüzü güldürür inşaallah sen de ben de güzel sonuçlar alırız tez vakitte de sağlıkla kucaklarımıza alırız

Üzülme canım sabır şükür dua Allah elbet bizim de yüzümüzü güldürür inşaallah sen de ben de güzel sonuçlar alırız tez vakitte de sağlıkla kucaklarımıza alırız
Amin inşallah son durumunuz nedir bir sonuç alabildiniz mi acaba

Normalde yeni döllenen bir yumurtada iki çekirdekli bir görüntü olması gerekiyor, fakat bazen tek çekirdek ya da üç çekirdek görünce buna anormal döllenme diyorlar. Anormal döllense bile hemen imha etmiyorlar takip ediyorlar diye biliyorum, düşük de olsa sonradan normal gelişme ihtimali varmış.

Sonraki ay yine toplama oldu. Cuma günü 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ama hiç bişey hissetmiyorum inşaallah olmuştur tutunmuşlardır
Çok şükür dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunmuştur Rabbim yüzünüze baksın inşallah hiçbirşey hissetmemeniz çok normal kötü düşünmeyin Allah’ın izniyle güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…