Anormal doğum :-)

q0zd3

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
21
5
34
Benim hikayem biraz ilginç.birazda uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen.

Aslnda hastaneye doğum için deil eşim için gitmiştik. Eşim güvercin besliyor onlardan olsa gerek boynuna kene yapşmıştı. Doktor keneyi çkarttı kan tahlili için tekrar çagrdı. Iyikide çagrmş. Dogumuma daha 2 hafta vardı hazr hastaneye gelmişken bende bi doktora görünym dedim. Hiç sancm yoktu ama 2 gündür kramplar giriyordu ve oturdugumda ağrı oluyodu. İlk doğumum olduğu için tecrübemde yok tabi. Nese doktora anlattm bunları hamileligim boyunca ilk kez alttan muayene oldum ve doktor demesin mi kızım sen eminmisin doğuma 2 hafta olduğuna senin doğumun başlamş ayakta durman bike tehlikeli dedi. Beni bi heycan mı diyim korkumu diyim tarifi yok bi duygu sardı. Dr. Hemen yatış verelim sana dedi korkudan eve gitmek için daha hazr deilim eve gidip hazrlanmam lazm dedm halbuki herşey hazrdı dr. evin yaknsa hemen git gel fazla ayakta durma dedi arabamz olmasa ambulansla yollycaklardı yani o derece. Doktorun odasndan çıktk ayakta durmam sakncalı die eşim beni kucağına aldı herkes bizi izliyo die çok utanyorum ama bi yandanda ağlamayla karşk gülüyorum .d duygularımı tarif edemem size. .d nese eve geldik ama gelene kadar ben ağlyorum eşim hahaha hihihi arkadaş akraba aryo benim çocuk yolda sıkı durun die. .d evde hemen girdim odaya kitledim kendimi eşim hadi cnm al çantanida çıkalm bak bari kapıyı aç fln dio ben ısrarcıyim tabi gitmiycem korkuyorum die. Daha 2 hafta var bekleyelim 2 hafta snra gidicem söz dedim baktm eşim ağlıyo hemen kapıyı açtm meğer yalandan ağlyomuş kapıyı açıyım die .d hemen aldı beni yine kucağına arabaya ordanda hastaneye eş dost bizden önce gitmiş hastaneye. .d ben dahada utanyorum tabi nse gelelim doğum haneye. Direk çatala aldılar açılma var die ama bnde sancı yok dr ıkın dio yok. Nese suyumu patlattı ağrı kesici yapym bari ağrılarn azalsn dedi yok suni sancı verceksinz diyip onuda istemedm dr. Allem etti kallem etti yaptı iğneyi meğerse gerçktn suni sanciymış. Korktuğumu anladğı için dr. Da yalana başvurdu napsn. .d nse bana bide hasta bakıcı verdiler nereye gitsem peşmde wc ye gidicem diyorum kapını açık bırak seni gorcem dio kurtulamyorum. .d nst ye bağladılar beni bebeğin kalp atşları için baktm hasta bakıcı gitti hmen çktm odadan düğmeye bastm doğumhanenin kapsni açtm tam ne güzel kaçıcaktm baktm herkz orda eşimin arkadaşları flnda bekliyo üstümde ameliyat önlüğü utandm tekrar girdim içeri mecbur ztn o anda bana bi sancı geldi kendimden geçtim hemen çatala fln kendm oturdum doktora bağryorum gell gell die. .d ebe bebek hemşiresi dr hemşire hasta bakıcı hepsi başmda. .d ay bnm tuvaletm geldi dedm dr yap dedi yok yapamam wc ye gidiyim dedm artk gidemezsn fln derken iyi bunu sen istedin dyip bi bağrdm Afedersiniz büyük tuvaletm vardı öyle bağrdmm .s ben tuvaletimi yapyorum sanyorum bebek geliomuş doktor demesn mi ay çok güzel bak senin gibi saçlı bi kız gelio die sancınında siniriyle sinemamı oynuyo da izliosunuz 5 kişi karşımda tut saćndan çeksene dedm dr. Hemen ztn bebeği çkardı ama ben bi rahatladm sormayn. Ayy eğer bi hatam olduysa kusura bakmayn dedm hepsi gülüp biz alışknz ama sen geldiğinde sakindin bu kadarını beklemiyoduk dedi. Ben suni sancı dan snra doktora çataldayken vurmuşum ebenin saçını çekmişim hasta bakcıdan yalvar yakar bi yudum su istemiştim yasakmş doğumdan önce die bana sadece bi yudum vermesn mi ona bağrmşm bardağı vermemişm fln ee ben size dedim suni sancı vermeyin die dinlemediniz .d ama şu anda kndimdem utanyorum şimdi olsa yapmam ama sancının etkisi işte. Hee birde bebek agıza gelmiş ama biraz orda durduğu için ilk çıktğnda sağlklı nefes alamyomuş ciğerlerndeki havayı boşaltamamış die 1 gün kuvezde kaldı ama Allahima şükürler olsun ki Nilsum şu anda 1 buçuk yaşnda ve çok sağlıklı. Bende 21 yaşnda genç anneyim. Çok güzel bi duygu bu yaşta anne olmak.

:)) ayy hastneye gitmeseydiniz eşiniz için evdemi doğum yapçaktınız acaba :))
okurken güldüm anı olyor işte bizlere doğum zamanları..
sağlıkla büyütün nilsuyu :))

Tut saçından çek :KK1::KK1::KK1:
Ne güzel gülerek anlatabileceğiniz bir doğum anınız olmuş. Allah herkese böyle bir doğum nasip etsin. Sağlıklı huzurlu analı babalı başarılı bir ömrü olsun inşallah

:)) ayy hastneye gitmeseydiniz eşiniz için evdemi doğum yapçaktınız acaba :))
okurken güldüm anı olyor işte bizlere doğum zamanları..
sağlıkla büyütün nilsuyu :))

Aminn cnm şimdi çok mutluyum kızımla. Darısı olmayanların başına inşallah. .

Tut saçından çek :KK1::KK1::KK1:
Ne güzel gülerek anlatabileceğiniz bir doğum anınız olmuş. Allah herkese böyle bir doğum nasip etsin. Sağlıklı huzurlu analı babalı başarılı bir ömrü olsun inşallah

Aminn.. Öyle valla canm. Hani her çocuk belli bi yaşnda sorar ya anne ben nasl oldum die. Bende düşünüyorum şimdi kızıma nasl anlatcm die. Kardeşim bile hala konusu geçtikçe sen ztn nilsuyu doğurmadn s.... dio .s .d

Benim hikayem biraz ilginç.birazda uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen.

Allahima şükürler olsun ki Nilsum şu anda 1 buçuk yaşnda ve çok sağlıklı. Bende 21 yaşnda genç anneyim. Çok güzel bi duygu bu yaşta anne olmak.

Aminn.. Öyle valla canm. Hani her çocuk belli bi yaşnda sorar ya anne ben nasl oldum die. Bende düşünüyorum şimdi kızıma nasl anlatcm die. Kardeşim bile hala konusu geçtikçe sen ztn nilsuyu doğurmadn s.... dio .s .d

Sabah sabah, gülerken sandalyeden düşmemek için zor tuttum kendimi:118:. Maşallah sana da meleğine de:nazar::emir_bebek:

hey yarabim tut saçından çeksene sinemamı oynuyo :KK60: :KK60: ayyy sabah sabah iyi güldüm vallahi çok güzelmiş doğum hikayen.. yalnız doğum başlamş kimsenin haberi yok, tesadüfen gitmesen herlde tuvaletim geldi zannedip orda fırtlatıverecektin :KK9: alahım analı babalı büyütsün size bağışlasın inşallah..

İlk defa bi dogum hikayesini böyle gülerek okudum vallahi helal olsun :))))))))))))))))))))

çok güldüm yaa.. özellikle "tut saçından çeksene" lafında koptım hala gülüyorum.. kocaman olmuştur şimdiye allah analı babalı böyle hep gülerek büyütmeyi nasip etsin canım. :KK48:

X