Anormal bi adet,karmakarışık ve yardıma ihtiyacı var!o kişi ben

sibous

her alanda stajyer ;)
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
23
1
86
İçel Mersin
Mrb arkadaslar,benim durumum okadar karısık ki,ya da
üzerine çok düşündüğüm için ben karmaşıklaştırıyorum durumu,lütfen bana bi fikir verin...Öncelikle eşimle 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ama eşimin sperm sayısı 9 milyon falan düşük yani,Bu sebeple basaramadık eşim 2 aydır düzenli ilaç kullanıyor fakat iş saatlerimiz nedeniyle pek düzenli çalışamıyoruz :).Herneyse normalde adetlerim çok düzenlidir döngüm 28 gündür kolay kolay şaşmaz,bu ay adetim 10 gün gecikti test yaptım evde negatif.11.gün sabah adet oldum normal adetimden daha az ama çok da farklı değil,tam 2 gün sürdü.27 yasındayım daha hayatım boyunca adetim 6 günden kısa sürmedi.yine evde test yaptım yine negatif.sizce idrar testine güvenmelimiyim?yoksa gidip kan tahlilimi yaptırmalıyım?Çalışıyorum ve sabah tahlil vermem için işe gitmemem lazım yani müdürümüzden fırçayı yemeyi göze alarak gitmem lazım,şimdi bide kan tahlili negatif çıkarsa boşuna gitmiş olurum diyorum,yaaa işte karmakarışık duygular içindeyim,ya psikolojik hamilelik geçiriyorum,ya gerçek bi hastalığım var,ya da düşük ihtimal ama inş. hamileyim

Doktora gitmende tabiki fada var ama piskolojik de kendini geciktiriyor olabilirsin ..

bence mutlaka bi hcg ver belki bir rahatsızlığın fln vardır belki hamilesindir biran önce öğrenmen en mantıklısı hem psikolojik hem fizyolojik olarak. işinden 1 saat izin al ve ihmal etme.

Aynı belirtiler bende de vardı canım,normalde hiç şaşmaz reglim 10 gün gecikti ve 2 gün sürdü,diğer günler çok az devam etmişti,bu ay da 5 gün gecikti ve kısa sürünce doktora gittim ve polikistik over çıktı,sen de bir doktora görün derim en yakın zamanda.

teşkkürler arkadaslar,yrn gidip kan tahlili vereceğim,umudum yok ama hani Allahtan umut kesilmez derler ya bi içim rahatlasın,güvenilir bi dr.dan da randevu aldım haftaya.tahlil sonucu ne olursa olsun muayene olmam iyi olucak dediğiniz gibi.İnş.önemli bişey çıkmaz çünkü zaten eşimden dolayı olmuyor bebeğimiz bide benim tedavim çıksın istemem,Allah herkese yardım etsin dileğimize kavuştursun inş.

doktora gidebildiniz mi? bendede aynısı olmuştu ve yumurtalıklarımın polistik olduğunu öğrendim geçen ay umarım sizde birşey çıkmaz.

doktora gidebildiniz mi? bendede aynısı olmuştu ve yumurtalıklarımın polistik olduğunu öğrendim geçen ay umarım sizde birşey çıkmaz.

Gittim,şimdilik bişey görünmüyor,geçen yıl hormonlarıma baktırmıştım,bi problem yoktu ama tekrar istedi dr.Reglimi bekliyorum şimdi test için,reglim bitince de rahim filmi çektiricem,Dr.gayet normal görünüyor herşey,psikolojik kaynaklı olabilir dedi :)

Çok geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…