• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annişler evinizde klima var mı?

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
canlarım benim çok yakında kızım doğacak ve biz klima almak istiyoruz ama sadece gündüz hava çoook sıcak olduğu saatlerde açarız.bebişimizin odada olduğu anda açamayız diyoruz.onu başka odaya alırız felan....
kliması olanlar napıyorsunuz.hangi markayı kullanıyorsunuz...araştırma yapıyoruz....görüşleriniz çok önemli....

Ben bu konudan biraz korkuyorum ne evde ne arabada kullanmıyorum.Evin yada arabanın soğuk olması değilde korkum zamanında zatüre olmuştum işte klima evde klima arabada klima birde mikrop üretiyorlar gerçi yeni model klimalarda böyle sorun olmuyormuş temizliğine dikkat ettiğin sürece ama ne biliyim ben yinede doğal dengeyi bozmak istemiyorum.Ancak klima kullanıp gayet sağlıklı bir şekilde çocuğunu büyüten insanlar var.Bu arada bu sene fazla sıcak olmayacakmış.

canım ben de kimse beni dikkate almıyo diyordum.ben de senin gibi düşünüyorum aslında ama bizim burada çok fena gürültü yapan çocuklar var.çocuk değil canavar aslında laftan anlamıyorlar.tam bebek odasının önünde bağırıyor küfrediyor ve maytap felan yakıyorlar.ne yaptıysak başedemedik.hatta dün akşam eşim az kalsın katil oluyordu...Kötü Kazen
o yüzden klima alalım kapıyı bacayı gündüz onlar varken kapatırız dedik.napalım katil olmaktan iyidir.çocuk dediysemde öyle küçük değiller.13 14 varlar yani...:oklava:

hem oturma odasında hem yatak odamda klima var
çok sıcak olmasına rağmen çalıştırmaya korkuyoruz...
ama sıcaklar iyice bastırınca mecburen çalıştırcaz napalım
bu arada 2si de Demirdöküm
memnunuz

canım bızdede Vestel Platinum-Buzz-24 24000 BTU/h Duvar Tipi Klima klıma var ama bende korkuyorum ama arada cocugu yatak odasına alıp klımayı acıyorum cocugun kapısını kapatıyorum bıraz serınleyınce kapatıyorum kapıları acıyorum henuz bı problemımız olmadı ama klımmdan cok memnunum

Back