annişciğim cnm mrb hoşgeldin ;nerelerdeydin?
evet cnm ben sabah yapmadım testi öğlen oluyordu
bu gece sahura kalkınca yapayım diyorum saat 4 de aç karnına olurmu?yoksa yedikden sonra 6 gibi yapayım?
cnm poko polistikover sendromu evlendiğim ilk sene oldum düzensiz adet oluyorsun yada hiç olmuyorsun bi ay 20 gün oluyordum 5 ay hiç olmuyor dönemi gelince çok az leke geliyor sökülemiyorum yani yumurtluyorum ama çatlamıyordu küçük kist halinde kalıyordu 2 sene hiç bir dok.bunu çözemedi tabi ben 25 kilo aldım sinir stres halinde dolaştım durdum taki dok.buluncaya kadar o bana ulatrson çıktımı gösterdi amerikayada gitsen bu tanı koyulcak dedi kilo problemin olur sivilcelenme ve erkek gibi tüylenme birde cinsel isteğin artar dedi kendi kendine kilo veremezsin dedi diyetisyene gönderdi o dönem 15 kilo verdim ve d.kontrol hapı kullanmaya başladım yani 2004 de başladım şimdide bıraktım kilo verince doktorum hormonların normal düzeyine düştü herşey güsel kilo vermen iyi oldu dedi hapı bırakmadan gittim muayne etti beni herşey normal hapı bırak ve bakalım dedi ama unutma bu hastalık tamamen gitmez dedi.işte oyüzden geçikince çok korkuyorum bebk olmasa bile bu hastalık başlarsa kilo almı başlar o kabus günlere dönerim artık kiloda veremem çünki hep diyet halindeyim zor oluyo ilk günkü gibi kilo verilmiyo yani işte cnm bu kabus hastalık böle allah kimseye vermsin..