anngel'in başarı öyküsü...

çok uzun yazmışsın oku oku yoruldum((..nasıl başardın paylaşsaydın daha iyi olurdu..
yinede tebrikler..

kusurabakmayın kızlar ya orasını atlamışım :d 11 kilo sonunda sık sık ve az az yemeğe başladım mesela makarna pilav butür besinleri 2 kaşıktan fazla yemedim ekmeği kestim tamamen tatlı canım çok isterse sütlü tatlı yaparak geçiştirdim tabi onuda az yemek kaydı ile daha çok yediğim besinler domates salata ve yeşillikti :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrıca kahve türü şeyleride çok az tükettim bu arada ve en önemlisi yeşil çay içtim hergün sabah öğle ve akşam olmak üzre 3 bardak yeşil çayı sallama yapmayın ben çaykurun bergamut aromalı yeşil çayından demleyip içiyordum gerçektende çok faydasını gördüm tabi bide maden suyunu unutmamak lazım vicudumun gereken ihtiyaçlarınıda maden suyuyla karşılamış oldum sade maden suyu içmeniz çok daha fayladı hikayem bu kızlar zor bi süreçti ama çok şükür atlattım

şimdi daha iyi oldu ..tekrar tebrikler..işin özü dengeli beslenmek herşeyden az az yemek kilo vermek sabır , disiplin ve irade işi imkansız birşey değil ..ama iradenizle ilgili problem varsa gerçekten güvenilen bir besin desteğiyle işe başlamak kilo verdikçe motive ediyor..sizde bunu devam ettrimek istiyorsunuz ki bunu yapmışsınız..:)))

bizaman sonra zaten insanın bünyesi bu şekilde beslenmeye alışıyor ve sıkıntı çekmiyorsun

bizaman sonra zaten insanın bünyesi bu şekilde beslenmeye alışıyor ve sıkıntı çekmiyorsun

evet
gerçektende öyle oluyor bende doğum sonrası kilolarımı verdim şükür ..destekleyici ürün bende kulandım..ilk başlarda iştahım süperdi onunla rayına oturdu :))beslenme şeklimde düzene girdi...

hangi ürünü kullandın acaba bana özelden atarmısın cevabı lütfen ,birde bu ürünle gerçekten vaad edilen kiloyu verebildinmi?

her bünye farklıdır onun için diyorum ya bende etkili olan bu ürün bi başkasında etki edermi bilmiyorum ama ben 11 kilomu bu ürünle verdim

tebrikler anngel hikayeni okudum gerçekten çok azimlisin nadide sullatanın kullandığı kapsül nasıl bişi yan etkileri varmı? bende 85 den 60 düştüm şuan 62 kiloyum hedefim 55 seni örnek alıyorumm :hooray:

kutluyorum seni azminden dolayi. masallah.....
bende 100 kilodan 87 dustum, hedefimde 60 kilo... insallah bende basaririm.
peki bir sorum olacak. hic kilo vermen durdumu o aylar icinde? ve ne yaptin?

kızlar çok teşekkür ederim evet biraz zor oldu ama başardım eski pantolonlarımı giyebiliyorum artık hep uzaktan bakıyordum onlara düşünün eski pantolonlarım 38 bedendi bacağımdan yukarıya çıkmıyordu :) dilerimde kalıyordu ya kendime bakınca aynada tanıyamıyordum kilolar beni yaşımdan dahada olgun gösteriyordu şimdi kimse 2 tane çocuğum olduğuna inanmıyor beni tanıyanlar ise şok geçiriyor hehe nasıl verdin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…