Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiki varsınız kkk dertimi paylasacak kimsem yok sanıyordummmm
cok saol cnm dagçicegi seninde basın saol olsun cnm ark,Aleyna ,yazını yeni fark etim ,,bende senin gibi annesi yeni rahmetli olanlardanımm acını en iyi ben anlarım ve tabiki Anneciğini kaybeden herkes..Allahdan rahmet diliyorum ve acını yürekden paylaşıyorum annem vefat etiği ilk zamanlar yaslanacak omuz ve ağlayacak bir dostu çok aradım sağolsunlar öyle dostlarım varmış onlara binlerce kere teşekkür ediyorum, eğer seninde yaslanacak bir dost omuzuna ihtiyacın varsa ben burdayım acını tekrar paylaşıyorum bana çok yakınsın ama bir türlü biraraya gelemedik...eminimki bu konuda seninle çok şey paylaşa bilirim ..ŞenizNeolursun üzülme Annelerimiz üzülmemizi hiç istermiydi..hiç kıyamazlar değilmi ..
ya sizide üzmek istemezdim bugun cok dugyu doluyum paylasacak biri lerini aradım bulamadım yazmaya karar verdim ama anlatamadım dugyularımı gine de kendimi cok yanlız hissediyorummmmmm
cok saol musran allah razı olsun senınde basın sag olsun cnm:1hug:
merhaba aleyna yazını yeni okudum ve yüreğimin titrediğini hissettim başın sağolsun bende annemi kaybedeli 4 yıl oldu ama hala alışamıyorum yokluğuna.. insan kaç yaşında olursa olsun her zaman her daim anne sevgisine , kokusuna, şefkatine ihtiyaç duyuyormuş bunu anladım. çok özlüyorum onusenağlama
Allah sabırlar versin tüm sevdiklerini yitirenlere
bizler ne için buradayız sevinçlerimizi ,hüzünlerimizi, derdimizi ,sıkıntımızı vee bi yerde yanlızlıklarımızı da paylaşmak için öle değilmii.:) ne zaman yalnız hissedersen hepimiz buradayız bakk:1hug: