Anneye Mektup

aleyna72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
520
2
51
ANNEME MEKTUP
canım annem sende ayrılanı bugun tamam tamına koca bir yıl oldu oldu ama gel sen birde onu bana sor nasıl geçti o koca yıl.
annem sen gideli kolum kanadım kırık annem annem sen gideli dünya bana dar oldu annem ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESİN ANNEM
anne biliyomusun boşuna dememişler yuva dişi kuş yapar diye annem sen gittin biz dagıldık annem o üstlerine titredigin cocukların dagıldı annem hiç kimseyi degilde en cok beni öksüz bıraktın sen sen yasıyosun benimlesin her zaman biliyorum ben ama hani nerde geride kalanlar hani ablar hani abiler arayıp soranlar nerde sen yasıyosun anne onlar öldüler gurbet kuşunu yanlız bıraktılar tamam bir senedir .hele annene o üstüne titredigin kocan babam her aradıgımda anne mmmmmmmm nsaılsın dedigimde ben iyi kızım iiyi kuzum amaaaa baban hasta kızım derdinya sen göctün gitti bu dünyadao cok sevdigin adam var ya anne murtun solmadan evlendi biliyosun demi anne gerci sen her seyi görüyosun anne anlatmama gerek yok .içim acıyo anne içim acıyo gelde gör şimdi anne sen cok istegım alınmıyan ne varsa fazlasıyla alındı ...................aman annem boş verrrrrrrrrrrrrdim dünya bennnnnnnn seni cokkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm annemmmmmmmmmhep dua ederiyommmm sanaaaa bak ben sana annem diye yazabiliyorum ama artık ne anne diyebilecegim nede anne sözü duyabilecegimmm bu kadar yeter annem aglamaktan yazamıyacagım yoksa sana anlatacagım cokkkkkkkkkkk sey varrrrrr ALLAHIM MEKANINI CENNET BAHÇELRİNDEN EYLESİN ANNEMMMMMMMM
ANNEM HAKKIN HELAL EYLE

emegin pek cok tu senin
hakkını helal etmesen
mevlan cennetine koymaz
annem hakkın helal eyle

acım çok taze ağlattın beni olsun babana sarıl be güzelim bende oda yok babamda 8 ay önce gitti orda birleştiler

ya sizide üzmek istemezdim bugun cok dugyu doluyum paylasacak biri lerini aradım bulamadım yazmaya karar verdim ama anlatamadım dugyularımı gine de kendimi cok yanlız hissediyorummmmmm

çok üzüdüldüm ben ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM ÖLÜRÜM ONUN İÇİN......

Son düzenleyen: Moderatör:
İçim acıdı okurken.Zaten hayal aleminde gibiyim. Benimde acım taze ikibuçuk aydır yok güzel annem. Babam evli değil ama evlenecek gibi geliyor bana. Onada kızamıyorum.Kimsenin yanına sığınmaz benim babam.Psikaytra gitmemi söylüyorlar ama işe yaracağına inanmıyorum. Kendi yaramı kendim sarmaya çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun...Güzel annelerimizi cennetine kabul etsin inşallah. Hep kavuşacağımı düşünüyorum. bu düşünce beni hayata bağlıyor. Kabrine gittiğimde o mezarı eşelemek, üstünde tepinmek, talan etmek istiyorum. Ama iyileşeceğim.

Canım benim acını öyle iyi anlıyorumki...Offff... Biraz koklayabilsem şöyle derin derin...Allah yardımcın olsun...Rabbim annelerimize cennet bahçeleri nasip etsin. Her perşembe kuran okuyorum anneme, sizin güzel annelerinizede göndereceğim Rabbim kabul ederse...

ya sizide üzmek istemezdim bugun cok dugyu doluyum paylasacak biri lerini aradım bulamadım yazmaya karar verdim ama anlatamadım dugyularımı gine de kendimi cok yanlız hissediyorummmmmm

Asla yalnız olmadığını bilmeni isterim. Ne zaman istersen dertleşebiliriz...

çok etkilendim cannım yaaa!allah sabır versin. ben de sizler gibiyim.bilirim acısını ve ne demek istediğnizi.derdi veren rabbim sabrını da veriyo be güzelim.tesellimiz ahirette kavuşmak olsun..

çok etkilendim cannım yaaa!allah sabır versin. ben de sizler gibiyim.bilirim acısını ve ne demek istediğnizi.derdi veren rabbim sabrını da veriyo be güzelim.tesellimiz ahirette kavuşmak olsun..

Seninle daha öncede konuşmuştuk :) Samimiyetini, acımı anladığını okadar içten hissettimki...Özel msj atmak istedim ama hata verdi nedense...Teşekkür etmek istemiştim. Şimdi burdan edeyim...
Teşekkür ederim...
[/I]

Canım benim ,annem ölürse bende ölürüm sanırdım,ama insan yaşıyor allah o gücü nasıl veriyor bilmiyorum,gerçektende anne ölünce abla ağabey yabancı oluyor tabiki herkes için aynı değildir ama benim için de aynı senin gibi oldu canım,annemi kaybettikten sonra 9 ay sonrada babamı kaybettim ,anneme deli gibi bağlı olan ,ölümünden sonra 9 ay boyunca her gün ağlayan babacığım bile evlenmeyi düşünmüştü,ama demek ki allah istemedi ben bu yüzden diyorum ki eşi ölünce evlenmeyi düşünmeyecek erkek yoktur birtanem ben bunları yaşayalı uzun yıllar oldu ama annem her gece rüyalarımda benimle beraber.senağlama

canım benim ,annem ölürse bende ölürüm sanırdım,ama insan yaşıyor allah o gücü nasıl veriyor bilmiyorum,gerçektende anne ölünce abla ağabey yabancı oluyor tabiki herkes için aynı değildir ama benim için de aynı senin gibi oldu canım,annemi kaybettikten sonra 9 ay sonrada babamı kaybettim ,anneme deli gibi bağlı olan ,ölümünden sonra 9 ay boyunca her gün ağlayan babacığım bile evlenmeyi düşünmüştü,ama demek ki allah istemedi ben bu yüzden diyorum ki eşi ölünce evlenmeyi düşünmeyecek erkek yoktur birtanem ben bunları yaşayalı uzun yıllar oldu ama annem her gece rüyalarımda benimle berabersenağlama

hepimizin bası saolsun 40 cıkmadan babam evlenmeye karar verdi 4 ay dolmadan evlendi ve annemi cok istedigi sahip olamadı her sey evlendigi kadına alındı iiçim yanıyo annemi banada hep geliyo rüyalarda bulusuyoruz şimddilik bulasacagımız gune kadar

anneler başta taç imiş

her dertlere ilaç imiş

bir evlat bir pir olsa

anneye muhtaç imiş

Seninle daha öncede konuşmuştuk :) Samimiyetini, acımı anladığını okadar içten hissettimki...Özel msj atmak istedim ama hata verdi nedense...Teşekkür etmek istemiştim. Şimdi burdan edeyim...
Teşekkür ederim...
[/I]

aynı acılardan muzdaribiz gülüm aynı dertle dertleniyoruz ve bence burada bi aile gibiyiz de ondan içten hissediyoruz canım.kavuşacağız canım elbette birgün.annemmmm!diye sımsıkı sarılıp hiç bırakmayacağıuz anamızı!mekanları cennet olur inşallah!senağlama

canım benim ,annem ölürse bende ölürüm sanırdım,ama insan yaşıyor allah o gücü nasıl veriyor bilmiyorum,gerçektende anne ölünce abla ağabey yabancı oluyor tabiki herkes için aynı değildir ama benim için de aynı senin gibi oldu canım,annemi kaybettikten sonra 9 ay sonrada babamı kaybettim ,anneme deli gibi bağlı olan ,ölümünden sonra 9 ay boyunca her gün ağlayan babacığım bile evlenmeyi düşünmüştü,ama demek ki allah istemedi ben bu yüzden diyorum ki eşi ölünce evlenmeyi düşünmeyecek erkek yoktur birtanem ben bunları yaşayalı uzun yıllar oldu ama annem her gece rüyalarımda benimle berabersenağlama

ne güzel yaa annen gece rüyalarına geliyormuş.ben öle çok dua ederimki annemi göreyim diye ama zaman zaman görürüm ki o zamanlar da başım dertli olduğu zamanlardır.anacığım allah rahmet eylesin beni yalnız bırakmaz hiç moralim bozuk olunca derim.mesela çok zor bi doğum geçirdim.13saat tek kaldım.sancıdan gözümü açtığım anda kapıya bi baktım ki annem orda.öyle çok ağlamıştım ki....oğlumu kucağıma nasıl aldım bilmiyorum.ah anam ah!senağlama
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar boşuna dememişler...

ne güzel yaa annen gece rüyalarına geliyormuş.ben öle çok dua ederimki annemi göreyim diye ama zaman zaman görürüm ki o zamanlar da başım dertli olduğu zamanlardır.anacığım allah rahmet eylesin beni yalnız bırakmaz hiç moralim bozuk olunca derim.mesela çok zor bi doğum geçirdim.13saat tek kaldım.sancıdan gözümü açtığım anda kapıya bi baktım ki annem orda.öyle çok ağlamıştım ki....oğlumu kucağıma nasıl aldım bilmiyorum.ah anam ah!senağlama
bende canım yaptığım herşeyi rüyamda anneme anlatırım ,sanki herşeyden haberleri oluyor gibi geliyor,senin doğum sonrası yaşadığın olay gerçekten çok ilginç,keşke ölüm hiç olmasaymış...senağlama

bende canım yaptığım herşeyi rüyamda anneme anlatırım ,sanki herşeyden haberleri oluyor gibi geliyor,senin doğum sonrası yaşadığın olay gerçekten çok ilginç,keşke ölüm hiç olmasaymış...senağlama

ölüm de bi hikmet böyle kılan rabbim herşeyi bilri karışmak hüküm vermek gereksz bence.ama evet gönül ister hiç ayrılık olmasın ama ne çare...ama buluşacağız.eğer hayırlı amellerimiz varsa...
doğum olayını dersen ben de şok olmuştum görünce ama bi anda kayboluverdi anacığım.mesela sonra ziyaretime gelen abime anlattım bana sırrını anlattı.dememiş kimseye bi daha annemi göremez diye.ben nişanlıyken abim ameliyat olmuştu.teyzem annemi sayıklıo demişti ama baygın haline verdik bu durumu.meğerse annem onunda yanındaymışşş.anlatınca kulaklarıma inanamadım.ama anamın gözü açık gitti be rose,3evlat bıraktı ardında son sözü de yetimlerim!oldu zaten...mekanını cennet etsin anamın allah!2gün içinde aniden gitti annem.ondan şimdi hep bizimle...senağlama

ölüm de bi hikmet böyle kılan rabbim herşeyi bilri karışmak hüküm vermek gereksz bence.ama evet gönül ister hiç ayrılık olmasın ama ne çare...ama buluşacağız.eğer hayırlı amellerimiz varsa...
doğum olayını dersen ben de şok olmuştum görünce ama bi anda kayboluverdi anacığım.mesela sonra ziyaretime gelen abime anlattım bana sırrını anlattı.dememiş kimseye bi daha annemi göremez diye.ben nişanlıyken abim ameliyat olmuştu.teyzem annemi sayıklıo demişti ama baygın haline verdik bu durumu.meğerse annem onunda yanındaymışşş.anlatınca kulaklarıma inanamadım.ama anamın gözü açık gitti be rose,3evlat bıraktı ardında son sözü de yetimlerim!oldu zaten...mekanını cennet etsin anamın allah!2gün içinde aniden gitti annem.ondan şimdi hep bizimle...senağlama

canım ya çok üzüldüm ,yaşadığın olay aslında öbür dünyada sevdiklerimizi göreceğimize dair bir umut,anneni ne zaman kaybettin canım,ben kaybedeli 21 yıl oldu o zaman eşimin görevi nedeniyle doğudaydık 24 saatlik bir mesafe kızımın doğduğu gün annemin ameliyat olacağı haberini aldım hiç bir hastalığı yoktu ,ya da biz öyle sanıyorduk,daha gençti annem çok güzeldi ,doğumdan 26 gün sonra gidebildim ,24 saatlik yol boyunca bebeğim kucağımda annemin öldüğünü bilmeden istanbul a geldik,kapıyı anneciğimin açacağını sanıyordum,öyle korkunç bir hava vardı ki anlatamam,yağmur ve fırtına, kabus gibi bir gündü merdivenlerde ablamı başörtü takmış görünce gerçeği anladım hayatımda ki en büyük acıydı,,hala rüyamda annemin hasta olduğunu görürüm ,onu son bir kez gööremedim allah böyle bir acıyı bir daha bana göstermesin canımsenağlama

annesizlik gerçekten çok zor acılar azalmıyor malesef ama zamanla acılara özlemde ekleniyor.bende annemi 2001 yılında kaybettim.kaçınılmaz son hemen arkasından babam evlendi.tamamiyle parçalandık.bilirdim bir evi annenin ayakta tuttuğunu ama hiç tahmin etmezdim bu kadar parçalanacağımızı.demekki annem bağlamış hep bizi.

şimdi uzun zaman geçti o ilk yaptığım şeyleri yapmıyorum.eskiden her yağmur yağdığında soğuk olduğunda ağlardım battaniye götürelim derdim mezarlığa çok üşürdü benim annem.veya uzun bir süre tek kalmıştım evde dolapları açıp aradığımı bilirim.buna benzer birsürü olaylar vardı artık kabullendim.ALLAH'tan gelene yapacak bir şey yok malesef.

şimdi daha iyi,sağlam basıyorum adımımı yere.düştüğümde benim yaramı saracak anam yokki.ağladığımda gözyaşımı silecek annemde yok.evet gerçekten çok anlamsız geliyor bazen hayat ama yaşamak zorundayız.

annemi kaybedeli 2 sene olucak nisanda bir gece ansızın gelen telefonda annen hasta dendi ama hastaneye gittiğimde annei allah yanına aldı demekki allah dahaçok sevmiş denildi inanamadım neden benim annem diye aylarca ağladığımı bilirim oölürse bende ölürüm dedim denedim ama başaramadım benim gözümün içine bakan eşimi bana benim omzunda ağlayan babamı kimselere emanet edemeyeceğimi anladım annemin cenazesi kapıdan çıkmadan abilerin babam evlendin sözleri kulağımdan çıkmıyordu hala çıkmaz ilk 2 ay her gün sabah 8 de mezarına giderdm akşam 8 de beni ordan alırlardı bir gece yarısı elime küreği alıp atladım arabaya mezarlığa gittim amacım onu ordan çıkarmak ve eve getirmekti üşümesin diye mezarlığın kapısından girdiğimde bekçi durdurdu beni 3 saat hava aydınlanana kadar uzun uzun konuştu anlattı bana onu orda ne kadar üzdüğümü rahatsız ettiğimi nedenböyle yaptığımı allaha karşı geldiğimi söyledi onun yanına elbet gidiceksin ama daha erken değilmi seninle hayata tutunan iki kişi var neden bencilsin sadece kendini düşünüyorsun eşin baban hiç mi aklına gelmiyor ne kadar yıkılıcağını o kadar çok şey anlatı ki beni annemin mezarının yanına götürdü annemin üstüne battaniyeyi örttüm tamam hadi bakalım annen şimdi orda hiç üşümüyor merak etme dedi eve gönderdi beni tabi eşim sabah kalktığında beni yanında göremeyecinde deli olmuş.çok direndim psikiyatriye gitmemek için aşıcam dedim evet aştım ama her bayram ve anneler gününde ben yine eski halime dönüyorum.bazen kokusunu öyle özlüyorum ki kime sarılsam yok onun kokusunu bulamıyorum ilk aylarda her gece rüyamda görüyordum ama sonrasında 1 ay boyunca isyan ediyorudum ağlıyordum etrafta ne varsa kırıp döküyordum son 6 aydır hiç görmüyorum rüyamda bazen kapıyı açınca sanki karşımda olucak bak bi yere gitmedim burdayım şaka yaptım diycek diyorum ama anlıyorum ki bu şaka değil işte o zaman bir kez daha yıkılıyorum annem öldükten sonra tüm abilerle parçalandık ne arıyorlar ne soruyorlar yani onların gözünde hiç yokum demekki bizi bağlayan annemmiş babam taşındı buralardan daha fazla duramadı başka yere yerleşti bana söz verdi evlenmeyeceğim diye bazen onada üzülüyorum hakkım yok bunu ona yapmaya diye ama eşimle konuşmuş ben sadece tek onu sevdim gözümü kaparkende onu sevicem diye.2 kez babamın rüyasına girmiş ne olur artık üzülme beni burda çok rahatsız ediyorsun diye bir daha babamın bizim yanımızda ağladığını hiç görmedim.en büyük korkum doğum yaptığımda herkesin annesi yanındayken benim tek başıma olmam hep düşünüyorum bana kim bakıcak ben ne yapıcam annesiz diye biliyorum allah onunda kolaylığını vericek

kızlar hepnızın acısını kendi acım gibi hissedebiliyorum ilk yıl dönümü oldugu ve gurbette olupta anneden sonra kımseler arayıp sormayınca içime oturdu ya kusura bakmayın ne olursunuz sizlerinde yarasını deştigim için allah geri kalanlara sabır versin ölmüşlerimizin mekanlarını cennet bahceleri etsin rabbim ölmüşlerimizin ruhu için gelin dua edelim EL FATİHA

X