Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar arkadaşım yeni doğum yaptı ve ikiz kız bebekleri oldu. Çok seçici biri olduğu için hediye konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. Çok özel ve kalıcı bir hediye olmasını istiyorum ve gerçekten benim için önemli biri lütfen yardımcı olun..
Merhaba arkadaşlar arkadaşım yeni doğum yaptı ve ikiz kız bebekleri oldu. Çok seçici biri olduğu için hediye konusunda ne yapacağımı bilmiyorum. Çok özel ve kalıcı bir hediye olmasını istiyorum ve gerçekten benim için önemli biri lütfen yardımcı olun..
fotoğraf fikri benim de aklıma geldi aslında ve fotokitabı araştırdım. lailafotokitap diye bi firma buldum. daha önce fotokitap yaptıran var mı? nedir fikriniz ?
Benim bir arkadaşım sözlüsüne yaptırmıştı çok özel ve hoş bir hediye bence.. Ayrıca da çok komiklik de, eğlenceli şeyler yazmışlar filan. Bence kalıcı da birşey fotokitap.