Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basin sagolsun canim,mekani cennet olsun,her anneler gununde benimde annesi olmayanlar aklima gelir uzulurum onlar icin,,,,
ama bu sonsuz bi ayrilik degil,hepimizin gidecegi yer ayni,,,,
sabirlar versin rabbim,,,,,,,,,,,,,size ve tum annesini kaybetmis olan arkadaslara:1hug:
annesini yitirmiş biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu biliyor ve seni çok iyi anlıyorum canım allah sabırlar versin.mekanları cennet olsun inşallah..
hayat bu acısıyla tatlısıyla bi şekilde devam ediyor..bize düşen onlar için bolca dua edip onlara yaraşır evlatlar olmak..
Anneler gününü annesi olmayanlardan başka istemeyenler de var..Benim gibiler...Anne olup da şimdi anneler gününü kutlayacak çocukları olmayanlar...Yine geldi anneler günü...Yine benim kursağımda bir düğüm...Arkadaşlar çocuklarının babalarıyla kendilerinden gizli kendilerine nasıl hediye aldıklarının hikayelerini anlatacaklar yine.Ben yine sahte gülücüklerle dinleyeceğim arkadaşımı dünyanın en mutlusu yapan bu olayı...İçim sızlayacak yine...İçim yanacak...Oğlum yaşasaydı diyeceğim yine,o da babasıyla benden gizli hediye alırlardı bana...Belki geçen sene olduğu gibi bazı öğrencilerim okul dolabıma anneler günümü kutlayan yazılar asar benden habersiz,ben de onlarla avunurum bu yıl da oğlumsuz geçirdiğim bu anneler gününde...