• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesiyle uzun zamandır sorun yaşayanlar ve bu konuda terapi alanlar var mı?

Irmrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
1
2
1
36
Merhabalar, ben kendimi bildim bileli annemle sorunlar yaşıyorum ve konu anne olunca hayatımın diğer alanları bundan fazlasıyla etkileniyor. Bir süredir terapi alıyorum ve evet çok gelişme var ama uzun bir süreç bu ne yazık ki. Benzer durumlarda olanlar varsa birbirimize destek olalim istiyorum.

Şu an bende sinir oldum Anneme. Sürekli eleştiri..alt üst oturuyorum birde. Mesafe konusu anne icnde geçerli !

Aynı sorun bizde de var maleseff

ebeveyn farketmez ben de babamla yaşıyorum. artık belirli yaşa gelmişler ve farklı düşünceleri asla kabul edemiyorlar ne yazıkki. ben de tedavi gördüm, bırakmayın derim tam düzelene kadar. aynı evde olmak zaten ölüm gibi bir şey

Merhabalar, ben kendimi bildim bileli annemle sorunlar yaşıyorum ve konu anne olunca hayatımın diğer alanları bundan fazlasıyla etkileniyor. Bir süredir terapi alıyorum ve evet çok gelişme var ama uzun bir süreç bu ne yazık ki. Benzer durumlarda olanlar varsa birbirimize destek olalim istiyorum.
bende yaşıyorum malesef babanem va babamla babanem para dışında birsey solemior fesatlık yapior herkesib herske arasinj açıyor babamda onun parasiyla ev yapip satıyor kendi basina birsey yapmadığı icin onun yolundan gidiyor benim hakkimda herseye karar veriyor annem ztn yok öldü uvey anne var oda beni sevmiyor evlendim die evlendgim çocuğu basda begenmediler onyargili oldular ben kendim evlenincede cok begendiler onlar zengin birni istiyorlardi evlendigim cocukda kimyager bnde ic mimarimn cok kotuluk yaptilar isden cikarttrmaya calismasi reddi miras icin imza alması nese uzun cok anlicaginiz bende onlar yu zuunde antidepresana basladim anksiyete tutuyor cunku bas donmesi mide bulantisi terleme usume sol kolum uyusmasi sag kolda tbi tansyion yukselmesi herseyi ysadim hastane hastne gezdmb meger anksiyeteymis durup duruken basladi bende anksyete hapla dahabiyiyim enazindan basim dönmüyor

Back