- 14 Haziran 2019
- 15.763
- 79.564
- 598
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ben son gusül abdestimi lisede falan almışımdır belki. Zaten abdestsiz gezerim tam inançlı bir insan değilim yaniGusül abdesti almadan duramam, ilk işim banyoya girmek olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben son gusül abdestimi lisede falan almışımdır belki. Zaten abdestsiz gezerim tam inançlı bir insan değilim yaniGusül abdesti almadan duramam, ilk işim banyoya girmek olur
İnanç meselesi, saygı duyarımBen son gusül abdestimi lisede falan almışımdır belki. Zaten abdestsiz gezerim tam inançlı bir insan değilim yani![]()
Gusül abdesti bizim için önemli çünkü. Önemli olmayanlar için bile banyo gerekli her yer tükrük , akıntı, ter oluyor sonuçtaKonuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Cenabet cenabet gezmek benim de hiç adetim değildir ondan şaşırdımGusül abdesti almadan duramam, ilk işim banyoya girmek olur
Dini yorum yapmak istemem sonuçta inanç meselesi. Ama sevişmeden önce duş alınmalı dediğinize göre bekarsınız. Çünkü insan eşiyle plansız programsız yaşıyor bunu. Önden "ay dur bir duş alalım" dersek ohoo. Biz her sabah duş alırız yataktan kalkar kalkmaz yaz kış bu böyle. Bazı günler yazın da dışarıdan geldiğimizde girdiğimiz olur tabi ama ekstra. Zaten duş sonrası roll on süren, kıl tüy bakımından temizliğini yapan ve her gün temiz kıyafet giyen insan akşama kadar zannetmiyorum çok ağır ter koksun tabi eğer yük falan taşımıyorsa. Eh akşam bir araya geldiğimizde de bu çok sorun olmuyor haliyle.Bende anlamıyordum forumdan öğrendiğim kadarıyla dini bir durum galiba. Ben sevişmeden önce duş alınmalı diye düşünüyorum.
Namaz kılmakla ilgili. Abdestsiz namaz kılınmadığı için ilişkiden sonra duş almak gerekiyor.Şu an nedenini anladım
Biz gusül falan almayız hiç. Her gün zaten gün içinde duş alan insanlarız. E ikinci duşu da gecenin köründe alası gelmiyor insanın. Üşeniyoruz yani başka sebebi yok![]()
Şu an nedenini anladım
Biz gusül falan almayız hiç. Her gün zaten gün içinde duş alan insanlarız. E ikinci duşu da gecenin köründe alası gelmiyor insanın. Üşeniyoruz yani başka sebebi yok![]()
18 yıldır aktif cinsel hayatı olan 10 yıllık evli biriyim. Akşam yatağa girmeden duş almak cinsel ilişkiden bağımsız olarak tercih ettiğim birşey. O yüzden ilişki sonrası duş ihtiyacı hissetmem. Çoğu insan için inancıyla alakalı bir durummuş buradan öğrendim yalan yok. Günün her saati olması muhtemel birşey için hazırlık olarak bakmıyorum elbet, ama çocuktan sonra mesai sadece akşama dönüyor maalesef. O yüzden hazırlık gibi oluyor.Dini yorum yapmak istemem sonuçta inanç meselesi. Ama sevişmeden önce duş alınmalı dediğinize göre bekarsınız. Çünkü insan eşiyle plansız programsız yaşıyor bunu. Önden "ay dur bir duş alalım" dersek ohoo. Biz her sabah duş alırız yataktan kalkar kalkmaz yaz kış bu böyle. Bazı günler yazın da dışarıdan geldiğimizde girdiğimiz olur tabi ama ekstra. Zaten duş sonrası roll on süren, kıl tüy bakımından temizliğini yapan ve her gün temiz kıyafet giyen insan akşama kadar zannetmiyorum çok ağır ter koksun tabi eğer yük falan taşımıyorsa. Eh akşam bir araya geldiğimizde de bu çok sorun olmuyor haliyle.
Konu sahibi bence bu kadar kasmayın, anneniz bunu takip edecek değil. Ben gece hemen duş almam sabah 6 gibi kalkıp dusumu alırım saç kurutmak vs aşırı uykusuz bırakıp bir de gürültüye sebep olduğundan. Siz de öyle yaparsınız.
Olabilir, herkesin alışkanlığı farklı diyelim o zaman. Mesela ben de yatağa girerken duş aldığımda çok rahatsız olurum saçım tam kurumazsa vertigo atağı geçirebiliyorum. Bir de gece terlemiş olma ihtimali beni hep rahatsız ediyor sabah kalktığımda.18 yıldır aktif cinsel hayatı olan 10 yıllık evli biriyim. Akşam yatağa girmeden duş almak cinsel ilişkiden bağımsız olarak tercih ettiğim birşey. O yüzden ilişki sonrası duş ihtiyacı hissetmem. Çoğu insan için inancıyla alakalı bir durummuş buradan öğrendim yalan yok. Günün her saati olması muhtemel birşey için hazırlık olarak bakmıyorum elbet, ama çocuktan sonra mesai sadece akşama dönüyor maalesef. O yüzden hazırlık gibi oluyor.
Dini yorum yapmak istemem sonuçta inanç meselesi. Ama sevişmeden önce duş alınmalı dediğinize göre bekarsınız. Çünkü insan eşiyle plansız programsız yaşıyor bunu. Önden "ay dur bir duş alalım" dersek ohoo. Biz her sabah duş alırız yataktan kalkar kalkmaz yaz kış bu böyle. Bazı günler yazın da dışarıdan geldiğimizde girdiğimiz olur tabi ama ekstra. Zaten duş sonrası roll on süren, kıl tüy bakımından temizliğini yapan ve her gün temiz kıyafet giyen insan akşama kadar zannetmiyorum çok ağır ter koksun tabi eğer yük falan taşımıyorsa. Eh akşam bir araya geldiğimizde de bu çok sorun olmuyor haliyle.
Konu sahibi bence bu kadar kasmayın, anneniz bunu takip edecek değil. Ben gece hemen duş almam sabah 6 gibi kalkıp dusumu alırım saç kurutmak vs aşırı uykusuz bırakıp bir de gürültüye sebep olduğundan. Siz de öyle yaparsınız.
Nasil yaa iyyyyyKonuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Mecburuz şu an, annemin geliri yok babamdan boşandı ne yapabilirim?Nasılki eş ailesiyle aynı evde yaşamayı doğru bulmuyosam, kendi ailemlede aynı evi paylaşmayı istemem. Sadece bu konu için değil.
Aslında hep aklımdaydı, nasıl olur diye. Bir türlü yapamıyorumbunu düşünmek için geç kalmışsın canım yaaa,
Evet sizde gariplik. Annenizle yaşamanız baştan garip zaten.Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım