• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi vefat edenler...

Istanbul1515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
18
7
1
41
Annemi kaybettim kanserden 1 ayi gecti cok ozluyorum onu bugun oglumu hastaneye goturdum arayacak birini aradim konusmak icin ama yok artik asla bizi goremiycek bir daha bizde onu bana akil veremiycek onunka dertlesemiycez daha daha bir cok sey hala onun oldugune inanamiyorum varmi benim gibi annesini kaybeden

Sagolun buyuk acilar dilsizdir derler gercektende oyleymis olum herkesin basinda ama 53 yasindaydi daha yasayacak gunleri vardi yasamak istiyordu ama olmadi olum ani bile gozumun onunde hep

Anneyi kaybetmek bir ışığının sönmesi demek bir daha hiç yanmayacak, annemden sonra bebegim oldu hiçbir sevincimi üzümtümü paylaşacağım kimsem olmadı, anne gitti mi Herşeyin gidiyor..

Rabbim sabır versin .

13 yıl dolmak üzere annemi kaybedeli ..

O da 55 yaşında , hayat doluydu . Tatildeydik . Ölüm ansızın gelip aldı annemi .

Sana acısı geçiyor dersem yalan olur .

Sana acısı hiç unutulmuyor dersem de yalan olur .

Bazen oluyor daha dün ölmüş gibi ağlıyorum .

Bazen hayat devam ederken ona bir dua yollamayı bile unutuyorum .

Oğluna sarıl . Onun da mutlu ve güçlü bir anneye ihtiyacı var , unutma .

Annemi kaybettim kanserden 1 ayi gecti cok ozluyorum onu bugun oglumu hastaneye goturdum arayacak birini aradim konusmak icin ama yok artik asla bizi goremiycek bir daha bizde onu bana akil veremiycek onunka dertlesemiycez daha daha bir cok sey hala onun oldugune inanamiyorum varmi benim gibi annesini kaybeden
Annsi olmayanın kimsesi olmazmış derler.Yüreğimin yarısı gitti.Fazla da yazmak istemiyorum acını çoğaltmamak için.Mukadderat.Bol bol dua et.Rüylarına girer inşallah.Allah tüm annelerin mekanını cennet etsin.

Allah sizlere sabır versin, hiç çok yakınım vefat etmedi, o acıyı tatmadım henüz, ama çok korkuyorum. Biliyorum başıma gelecek, ölüm hak, Peygamber'ler bile o yoldan geçmişler. Başıma geldiğinde Rabbim sabrını da verecek ama.. Ne bileyim :(
Anneme hayatımda hiç sarıldığımı hatırlamıyorum, garip bir duvar var aramızda, belki psikolojik bilmiyorum . O gelir bana sarılır öper, ben içimden gelse de yapamam. Bi gün kaybedersem çok pişman olucam eminim ama bunu düşündüğüm halde yine yapamıyorum :(
ama sevdiklerimi Allah'a emanet etmekten daha güzel bir güzellik , mutluluk yok. 11 aylık oğlum var, ve Allah'a tevekkül etmesem yaşayamam, her an başına ne gelecek diye korkardım. Ama biliyorum ki benden çok daha şefkatli bir zata ait o, bana emanet olarak verilmiş. Tüm sevdiklerim öyle, ben onları koruyacak kadar güçlü değilim, vücutlarına bir mikrop girse bunu bilemem göremem , ama Allah hepsini görüyor, gözetiyor, Hikmet'iyle yapıyor. Gerektiğinde yanına alıyor ...

Çok uzattım :(( Allah yardımcınız olsun. Allah sizleri cennette en güzel şekilde annelerinize kavuştursun inşallah

Çok çok yakın bir kardeşim bir kaç ay önce annesini kaybetti, daha 22 yaşında, onunla bizzat yaşadım bu acıyı, evet başıma gelmesi gibi olmaz ama ..
Onun Çeyiziyle herşeyiyle ilgilenmeyi niyet ettim kendime. İlgileniyorum da çok şükür, annem hiçbirşeyimi eksik etmedi, bende onun eksik etmeyeceğim inşallah ...

Ana unutulur mu? Sadece alışırsın işte. Annem yaşıyor çok şükür ama yengem 34 yaşında vefat etti. Yigenlerim annesiz kaldı. Çok zor onlar hep aklımda alışamadım abla unutamıyorum annemi çok özledim dedi. 19 yaşında kardeşide 14 insan kalbini söküp atası geli. Şerefsiz dünya o kadar kötü insan varken iyileri alıyor bizden.

Benim de en korktugum sey annemi yada babami kaybetmek cildiririm sanirim oldum olasi cok duskun bi cocuktum onlara sanki onlara bisey olursa nefesim kesilir bende ölürüm diyorum. Rabbim sabir versin hic bi evlat annesiz babasiz kalmasin

Evet cok zor kizlar herkesin acisi kendine gecen yil bu zamanlarda biri bana deseki annen olucek inanmazdim oysa 365 gun vardi bir hastaliga yakalandi aldi goturdu onu bizden gecenlerde kiyafetlerini dagittik daha etiketi kopmamis kiyaferleri vardi evde hersey onun eseri kendim diyorum hadi bir nebze esim var oglum var ama asil oksuz kalan 2 tane kizkardesim hicbirseylerinde yaninda olamiycak annem encok onlara uzuluyorum

Cok sukur evlendigini;torununu gormus..evine gelmis.Ben ne yapim nisanlandim on gun sonra annem ani hastalandi.oda bu derttenmis bilememisiz.iki bucuk ay icinde kaybettim.gozu yasli evlendim.evimi esyalarimi hic goremedi.cocuguM oldu Annem yok.bir kez esim ve yavrumla ana ocagina gidemedim.babami ise sekiz yil oncesinde kaybetmistim.Allah kimseye boyle sinav dan gecirmesin.acisi hala cikiyor benden.Anneniz nur icinde yatsin insallah.

Amin tua
Cok sukur evlendigini;torununu gormus..evine gelmis.Ben ne yapim nisanlandim on gun sonra annem ani hastalandi.oda bu derttenmis bilememisiz.iki bucuk ay icinde kaybettim.gozu yasli evlendim.evimi esyalarimi hic goremedi.cocuguM oldu Annem yok.bir kez esim ve yavrumla ana ocagina gidemedim.babami ise sekiz yil oncesinde kaybetmistim.Allah kimseye boyle sinav dan gecirmesin.acisi hala cikiyor benden.Anneniz nur icinde yatsin insallah.

Amin tuana acini paylasiyorum Rabbim nur icinde yatirsin kabirleri cennet bahceleri olsun ins zor ama ne yapalim Allah sabir versin bize

Aynen öyle arkadasım.Güzel Allah'ım daha çok sevmiş annelerimizi.Çok dua ediyorum.Allahım yavrumu bize beni onlara bağışla diye.yavrumu ;kısmetse yavrularımı büyütüp ;okutup;yuvalarını kurup;torunlarımı görüp gözüm arkada olmadan göçmek diliyorum bu Dünya'dan.

Back
X