Allah sizlere sabır versin, hiç çok yakınım vefat etmedi, o acıyı tatmadım henüz, ama çok korkuyorum. Biliyorum başıma gelecek, ölüm hak, Peygamber'ler bile o yoldan geçmişler. Başıma geldiğinde Rabbim sabrını da verecek ama.. Ne bileyim
Anneme hayatımda hiç sarıldığımı hatırlamıyorum, garip bir duvar var aramızda, belki psikolojik bilmiyorum . O gelir bana sarılır öper, ben içimden gelse de yapamam. Bi gün kaybedersem çok pişman olucam eminim ama bunu düşündüğüm halde yine yapamıyorum
ama sevdiklerimi Allah'a emanet etmekten daha güzel bir güzellik , mutluluk yok. 11 aylık oğlum var, ve Allah'a tevekkül etmesem yaşayamam, her an başına ne gelecek diye korkardım. Ama biliyorum ki benden çok daha şefkatli bir zata ait o, bana emanet olarak verilmiş. Tüm sevdiklerim öyle, ben onları koruyacak kadar güçlü değilim, vücutlarına bir mikrop girse bunu bilemem göremem , ama Allah hepsini görüyor, gözetiyor, Hikmet'iyle yapıyor. Gerektiğinde yanına alıyor ...
Çok uzattım

( Allah yardımcınız olsun. Allah sizleri cennette en güzel şekilde annelerinize kavuştursun inşallah