• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi "seks dersi veriyorum" diyerek oğlunu taciz etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İngiltere'de 39 yaşındaki bir anne, 12 yaşındaki oğlunu "Seks dersi veriyorum" diyerek taciz etti. Bu dehşet dolu tacizi kadının erkek arkadaşı da kameradan izledi.

$-seks-dersi-veriyorum-diyerek-oglunu-taciz-etti-4641962.webp

Mahkeme kadının erkek arkadaşını şikayet etmesiyle durumdan haberdar oldu.

Erkek arkadaşının oğlunu taciz ettiğinden şikayet ederken bu seks derslerini ağzından kaçıran anne kendisi mahkum oldu. İngiltere Bristol Kraliyet Mahkemesi annenin bu tacizleri engelleyebileceğine ve erkek arkadaşının bu taciz suçlarını işlemesine engel olmayıp aksike kendi oğlunu taciz ederek suçu desteklediğine karar verdi.

Kadının 3 yıl 3 ay hapse mahkum edildiği ve 2 çocuğunun koruyucu aileye verildiği kaydedildi. milliyet

şimdi bu çocuk büyüyünce kime ders verecek aceba? Böyle yetişiyor işte suçlular

Ay izlediğim bi dizide de değinilmişti bi ara bu mevzuya. Hatta çocuk sonrasında dayanamayıp annesinin katili olmuştu,dehşete düşerdim dizi olduğunu bilsem dahi izlerken :(
Rabbim ıslah etsin,kan dondurucu,iğrenç ötesi,sapkınlığın ötesinde bi durum bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi bu çocuk büyüyünce kime ders verecek aceba? Böyle yetişiyor işte suçlular

Bu tür olaylara maruz kalmış çocukları ilerisi için potansiyel suçlu ilan edip "tacize uğramış çocuk ilerde kendisi de başkalarını taciz eder ya da suç işler" mantığını savunmak yanlış açıkçası.

Cocuk tacizinde cok sIk gorulen bi bahane ve cocuklar bunu anlamayacak kadar saf dusunebiliyorlar. Cinsel egitim sart :(

Insanlar cinsel egitim deyince nasil seks yapilir nasil zevk alinir tarzi bir sey zannedip karsi cikiyorlar ulkemizde bir de guluyorum.

Bu tür olaylara maruz kalmış çocukları ilerisi için potansiyel suçlu ilan edip "tacize uğramış çocuk ilerde kendisi de başkalarını taciz eder ya da suç işler" mantığını savunmak yanlış açıkçası.

ne anlatırsak boş,karşıdakinin anladığı önemli olan.Şimdi ben böyle mi demiş oldum yani?

her tacize uğramış çocuk ilerde gidip başkasını taciz edecek diye bir şey yok elbet ama her tacizci,sapık,suçlu...vs mutlaka küçükken aşağılanmış,sevilmemiş,bu tarz şeyleri yaşamıştır.Tersi doğru olmayabilir yani.

anne olmadanda uzuluyordum boyle seylere ama simdi cok farkli seyler dusunuyorum...insanlar artik normal degil...bunu yapan anneninde saglik durumu iyi olamaz...normal bir insan boyle birsey yapamaz gibi geliyor bana...cok uzuldum cocuk icin...umarim cabucak atlatir bu kotu gunleri.

ne anlatırsak boş,karşıdakinin anladığı önemli olan.Şimdi ben böyle mi demiş oldum yani?

her tacize uğramış çocuk ilerde gidip başkasını taciz edecek diye bir şey yok elbet ama her tacizci,sapık,suçlu...vs mutlaka küçükken aşağılanmış,sevilmemiş,bu tarz şeyleri yaşamıştır.Tersi doğru olmayabilir yani.

Kesinlikle katiliyrm. Zaten boyle seyler yapan insanlarn gecmislernde mutlaka bu tarz seyler vardir. Tabiki hepsi icin gecerli degil ama gecmiste psikolojik sorun yasamis insanlar daha yakin bi tur seylere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İngiltere de gereken yapılır, çok üzülmedim. Ama Türkiye de olsaydı o çocuk büyüyünce kesin psikopat olurdu.

İngiltere'de 39 yaşındaki bir anne, 12 yaşındaki oğlunu "Seks dersi veriyorum" diyerek taciz etti. Bu dehşet dolu tacizi kadının erkek arkadaşı da kameradan izledi.

Eki Görüntüle 1210181

Mahkeme kadının erkek arkadaşını şikayet etmesiyle durumdan haberdar oldu.

Erkek arkadaşının oğlunu taciz ettiğinden şikayet ederken bu seks derslerini ağzından kaçıran anne kendisi mahkum oldu. İngiltere Bristol Kraliyet Mahkemesi annenin bu tacizleri engelleyebileceğine ve erkek arkadaşının bu taciz suçlarını işlemesine engel olmayıp aksike kendi oğlunu taciz ederek suçu desteklediğine karar verdi.

Kadının 3 yıl 3 ay hapse mahkum edildiği ve 2 çocuğunun koruyucu aileye verildiği kaydedildi. milliyet
vayyy bu ne midem bulandı bu neee beeeee..

Back