• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annenizi kırdığınızda nasıl gönlünü alıyorsunuz

bulutlukahvee

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
199
48
13
Bugün annemin istemeden de olsa kalbini kırdım. Olay şöyle gelişti şimdi denize yüzmeye gitmiştim annemle ikimiz de kapalıyız. Yüzdüm baya sonra annem de yüzmek istedi ve benim tesettür mayomun bonesini takmak istedi ben verdim ama bende eve dönerken annemin yazmasını takacaktım taktım ama sonra çok kötü durduğumu farkettim yani mavi renk falan yazmaydı insanlar da tuhaf tuhaf bakınca annemden geri istedim siyah bonemi. Annem de çok kötüsün falan dedi kızarak verdi yazmayla yüzmeye gitti. Ben açıkçası kötü hissettim ama o yazmayı takıp da dönüş yolunda yürüyerek eve gidemezdim utandım yani hem çok renkli hem de normalde şal falan takıyorum hiç yazma takan biri değilim. Ne düşünüyorsunuz annem şimdi bu davranışım yüzünden günlerce kırgın ve uzak davranır yaptıklarını başıma kalkar kötü hissettim ama kendime engel de olamadım

Bugün annemin istemeden de olsa kalbini kırdım. Olay şöyle gelişti şimdi denize yüzmeye gitmiştim annemle ikimiz de kapalıyız. Yüzdüm baya sonra annem de yüzmek istedi ve benim tesettür mayomun bonesini takmak istedi ben verdim ama bende eve dönerken annemin yazmasını takacaktım taktım ama sonra çok kötü durduğumu farkettim yani mavi renk falan yazmaydı insanlar da tuhaf tuhaf bakınca annemden geri istedim siyah bonemi. Annem de çok kötüsün falan dedi kızarak verdi yazmayla yüzmeye gitti. Ben açıkçası kötü hissettim ama o yazmayı takıp da dönüş yolunda yürüyerek eve gidemezdim utandım yani hem çok renkli hem de normalde şal falan takıyorum hiç yazma takan biri değilim. Ne düşünüyorsunuz annem şimdi bu davranışım yüzünden günlerce kırgın ve uzak davranır yaptıklarını başıma kalkar kötü hissettim ama kendime engel de olamadım

Altı üstü yazma, nekadar kötü olabilir.
Kırmaya değmez.
Anneniz kalpten kırılmamıştır buna.
Sinirlenir unutur.
Sevdiği bi tatlı varsa yap yada çiçek al.

Altı üstü yazma yani paris moda haftasına mı çıkıcaksın zaten tesettür mayo bonesi takarsan, yazmayı red mi edicekler?
Ortada kırılacak bir olay yok ergen tribi yüzünden şalla denize girmiş anne var sadece. Bir tane daha bone alın iki kişiyseniz. Özür dile bir şey olmaz ortada ciddi bir mevzu yok

Altı üstü yazma yani paris moda haftasına mı çıkıcaksın zaten tesettür mayo bonesi takarsan, yazmayı red mi edicekler?
Ortada kırılacak bir olay yok ergen tribi yüzünden şalla denize girmiş anne var sadece. Bir tane daha bone alın iki kişiyseniz. Özür dile bir şey olmaz ortada ciddi bir mevzu yok
o siyah renk olduğu ve taktığım şallara benzediği için normal geliyordu ama mavi yazmayla hiç dışarı çıkıp yürümedim ki çok utandım bu yüzden. Sonrasında kendimi çok kötü hissettim zaten kalsın tamam dedim ama annem çok sinirlenmişti bu yüzden bana günlerce tavır alacaktır 😰

Altı üstü yazma, nekadar kötü olabilir.
Kırmaya değmez.
Anneniz kalpten kırılmamıştır buna.
Sinirlenir unutur.
Sevdiği bi tatlı varsa yap yada çiçek al.
haklısınız kırdığım için çok üzgün hissediyorum🥺 ama insan içinde yazma takmaktan da çok utanıyorum kendimi tutamadım işte. inşallah kısa sürede unutur uzamasını istemiyorum ama genelde bizim ufacık sorunlar bile dağ oluyor

İkiniz de fazla abartmışsınız bence.

Yanaklarından öp annecimmmm de barışır benim kuzular gelip yanağımdan öpuyorlar barişiveriyorum ne yapalım evlat kıyamıyor insan Yarın sizde anne olunca çok tatlısınız kokunu başka kimselerde yokkk

O yazma denizde suda 50 kere kafadan çıkıyor sen Eve yazma ile gidebilirdin ama o yazma ile yuzemezdi . Ayrıca neden onunkinin bonesi yokki

haklısınız kırdığım için çok üzgün hissediyorum🥺 ama insan içinde yazma takmaktan da çok utanıyorum kendimi tutamadım işte. inşallah kısa sürede unutur uzamasını istemiyorum ama genelde bizim ufacık sorunlar bile dağ oluyor

Kendini bukadar yıpratma.
Tamam olmasa iyi ama çokta büyük bi hata değil.

Eminim ki insanların size kötü kötü baktığını siz düşünmüşsünüzdür. Alt tarafı yazma bunda ne var ki size kötü kötü baksınlar? Gayet normal sürekli görüyoruz zaten.

Herneyse annen zamanla unutur ama başkasının düşünceleri için kendini ve kimseyi kırma. Kimseye güzellik borcun yok ki her an defileden çıkmış gibi olamazsın.

Tesettür mayonun bonesinin yazmadan 100 kat daha çirkin olması peki 🤣🤣 kaç yaşındasınız bi de onu merak ettim. Elalem neder 25 yaşında filan bitmesi lazım.

İnsan içinde yazma takmaktan neden utanıyorsunuz?
Kapalı olmak sizin seçiminiz değil de zorunluluktan baslamissiniz bu nedenle de amaca odaklanmak yerine olus şekline fazla takılıyorsunuz gibi geldi.

İnsan içinde yazma takmaktan neden utanıyorsunuz?
Kapalı olmak sizin seçiminiz değil de zorunluluktan baslamissiniz bu nedenle de amaca odaklanmak yerine olus şekline fazla takılıyorsunuz gibi geldi.
Evet yani küçükken ailemin isteğiyle kapandım tespitiniz doğru. Bundan sonra ne yapabilirim bilmiyorum gerçekten de bir amacı yok gibi yani öyle alıştım devam ediyorum

Tesettür mayonun bonesinin yazmadan 100 kat daha çirkin olması peki 🤣🤣 kaç yaşındasınız bi de onu merak ettim. Elalem neder 25 yaşında filan bitmesi lazım.
haklı olabilirsiniz ama en azından rengi siyah ve hep kullandığım renk mavi gibi çok dikkat çeken renkler takmam hiç 😰22 yaşına yeni girdim

Back