aynı ben yaDeli kız diyor bana hepgidip öpüyorum habire sırnaşıyorum keyfini yerine getiriyorum diye
aynı ben ya
biz nasılsak ailemize karşı o gelecek illaki başımıza Allah daha iyi bi evlat olmamızı nasip eylesinne güzel evlatlarız dimi peri
Neyden bıktı kız anlamadımbiz nasılsak ailemize karşı o gelecek illaki başımıza Allah daha iyi bi evlat olmamızı nasip eylesinbenimki bıktı yalnız olmaz ki böyle
çok sırnaşıyorum diye yerli yersiz dibinde bitiyorum seviyorum napimmm duramıyorum uzağındaNeyden bıktı kız anlamadımamin amin
çok sırnaşıyorum diye yerli yersiz dibinde bitiyorum seviyorum napimmm duramıyorum uzağında
olur olmadık anlarda dibinde bitmesem gidecekte hoşuna kanka oldum annemle bildiğin arkadaş zanneder bizi biri görsevallaha bizimkinin hoşuna gider mesela benim moralim bozuk olduğu zamanlar o bana sırnaşır ama bir tek biz böyleyiz ablmalar anneme sırnaşmaz oda onalara 0
Öyle
Ayy bende öyleolur olmadık anlarda dibinde bitmesem gidecekte hoşuna kanka oldum annemle bildiğin arkadaş zanneder bizi biri görse
aaa bu konudada yalnız değilim benimki korkuyor yapma nazar değer diyorAyy bende öylesokakta pazarda sarılır ölerim hel
aaa bu konudada yalnız değilim benimki korkuyor yapma nazar değer diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?