Annemler karşı daireme taşındı eşinle özel hayatm bittii:(yardım edin!!!

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
37
Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anahtarı tekrar alın ve yenisini yaptırmalarına fırsat vermeyin.
Nasıl yenisini yaptırıyorlar ki ? Sen anahtarını vermezsen yaptıramazlar.
Sebebini de açık açık söylersin.Kusura bakmayın,evliyiz,ev hali,uygunsuz durumda olabiliriz diye.
Ayrıca içeriden sürgülü kilit veya mandal takmak çare olabilir.

Anahtarı tekrar alın ve yenisini yaptırmalarına fırsat vermeyin.
Nasıl yenisini yaptırıyorlar ki ? Sen anahtarını vermezsen yaptıramazlar.
Sebebini de açık açık söylersin.Kusura bakmayın,evliyiz,ev hali,uygunsuz durumda olabiliriz diye.
Ayrıca içeriden sürgülü kilit veya mandal takmak çare olabilir.

bencede sürgülü kilit en mantıklısı....
çünkü nekadar söyleyip tartışığın halde gelebiliyorlrsa zırt bırt, açıkça konuşun gibi bir cümle söylyemeyeceğim, kilitten başka çare gelmedi aklıma...

kaynanası altta üstte olup,rahatsızlık duyanı duydumda kendi ailesi tarafından bu muameleyi göreni ilk kez duydum..nasılsa kendi aileniz nazınız geçer açıkca konuşun yani ne büyük terbiyesizlik,şimdi rahatsızlık duymasada yarın bigün eşinizde rahatsızlık duyup yüz göz olma durumları olacak..

boşuna dememişler iki tarafada uzak olacaksın diye şimdi daha iyi anladım benimde eşimin tarafı altlı üstlü öyle berbat bişeyki,yeni evlenecekler asla bu hataya düşmesin asla..

Kızlarrr kafayı yemek üzereyim kendi ailem karşı daireme taşındı 5numarada onlar 6 numarada ben anneme ve kardeşlerime defalarca söylememe rağmen zırtp pırt kapı calıyolar açmassak anahtrla giriolar anahtrı alıyorum tekrar yaptıryolar eşimle yalnız hiç kalamıyorm doğm yaptm 3 ay önce zaten hamilelik doğum derken biaraya gelemedik sürekli knşmama kavga etmeme rağmen anlamıyorlar çok çaresiz kaldm çok bunaldm taşnmak istiyorm ama şuan tek başna eşin çalştğı için taşnma masrafına gözümz keamiyor napabilirm lütfen yardm edin

başka care yokki arkadasim ya aynalama yapip aynısını onlara yasatacaksşn yada sende katlanacaksin. olmadş para birktirmeye calisip ayrı yere tasinacaksin cok zooor

öyle şey mi olur yahu al karşına anlat böyle böyle die böyle yapmaya devam eedicekseniz kapının kilidini değiştiricem de beni hiç mi düşünmüyosunuz esimle baş başa kalamıyorum tartışıyoruz de o hayatta seni hayatın yani bozulmasına fırsat verme her ne olursa olsun

Eşim rahatsız oluyomu bilmiorm kırma insanları diyor ailen diyor neticede ama olmuo kırkbinkez konştım sanki inadına yapıyolar bişi dediğimde 3 gün biri gelmio diğeri gelio 4 kardeş bi anne başa çıkamadım okadr çok konştmki artk açık açık herşeyi söledim yok arkadaş çözüm bulamadm sanırm dediğiniz gibi para biriktirip taşnmak kilidi değiştrdim canm anahtarımı alp yaptrılar okadar yani ruhum duymadı inanki

Evet Surrender ben daha çok rahatsı oluorm bide çok titiz ve düZen hastasıyım gelip heryerde bişileri dağıtıolar tahammül edemiorm bi yastığı yan tarafa dahi koysalar canm sıkıolıo takıntılıyım napım

Evet Surrender ben daha çok rahatsı oluorm bide çok titiz ve düZen hastasıyım gelip heryerde bişileri dağıtıolar tahammül edemiorm bi yastığı yan tarafa dahi koysalar canm sıkıolıo takıntılıyım napım

Bende ailemle altlı üstlü oturuyorum ne annemin anahtarı bende ne benimki annemde ancak bizde şöyle bir durum var eşim eve geç geldiğinde nerede

kocan geldi mi diye aramalar sanane diyorum tersliyorum bu yüzden günaha giriyorum diye de üzülüyorum ama anlamıyor mesela üzgünüm moralim

bozuk ağlıyorum sesimi duyuyor hemen aşağıya geliyor ne oldu dıye imdaaaat diye bağırmak ıstıyorum .güzel yanlarıda var

elekırık su doğalgaz mı aılem oduyor bana kalırsa her ıkı aıleye de uzak olun tavsiye arkadaşlar. daha neler neler varda boşverin :)

Bizimkilerde anahtar takıntı bi fayda ben görmüorm hani çocuğuma bez alın diorm aldğmşa kalıyorm o derece yani.Bizimde bir suvar var arada ses orada hemen bebeğim ufak yatak odamda yatırıorm eşinle oturma odasına sohbete bile gitsek annem maj atıo az sessiZ oln uyuyamıorz okadr bunaldmki nasıl bi dil knşabilirim cuk die otursn şöyle belki anlat diorm yok annem gelmese kardeşim gelio ona kızssam öteki nefret ettim ailemdende kalabalık olmasndanda

Ben anneme birak gelmeyin diye durustce konusmayi ima bile edemem gucenirler.gelmelerinden rahatsiz asla olmam onlar gelmez pek biz gideriz hep.
Bende cok duzen hastasiyim .anlik misafiri sevmem kendimi hazirlamak isterim.
Cok yuzgoz olmussunuz soylemene ragmen israrla gelmeleri anahtar yaptirmalari tuhaf.jnsanin kendi ailesinden sıkilmasida kotu bu durum keske tasinmadan fikirlerini degistirip engel olsaydin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşine pas at sende o zaman :KK9: yine böyle bi gün geldiklerinde bağıra bağıra de yeter artık de adam beni boşayacak hiç özelimiz kalmadı diyor de benim yuvamı yıkınca mutlu mu olacaksınız de en yakın zamanda taşınacam illlallah artık de kapıyıda çarp ondan sonra ortalık süt liman :KK9:

Eğer kapınız Çelik kapı ise kapının iç kısmında ayrı bir anahtar oluyor gün içerisinde orayı kitle orayı açamazlar anneler çünkü dışarıd açılacak anahtar deliği yok:KK1:sadece içeriden kitleniyor.

Ne tuhaf insanlar var; ne kadar rahatmış ailen. Ne demek anahtar ile girmek? Adamın da evi bu sonuçta.

Bence eşin annen ile konuşsun. Kibar bir dille, lütfen bizim de bir mahremimiz var. Çok acil değilse akşam şu saatler arası gelmeyin. Kapı çalındığında açımıyorsak da bir nedeni olduğundandır, desin.

Anahtarıda bir ara mutlaka değiştirin. :KK6:

Eşime söledim ama asla knşmam diyor.Evet inanlımaz rahtlar sanki biz evli değiliz öylr bi arkadaşmla yaşıormuşum giş davranıyorlar çok bunaldm çok konştm ama alttan alttan nasıl plan yapıp onları egale edebilirim aklıma hiçbişi gelmio ne söylense denemeye haZrm kıZlar

Buarada canm anahtarı değiştirdim ama çantamdan alıp yenisini yaptrmış annem

Buarada canm anahtarı değiştirdim ama çantamdan alıp yenisini yaptrmış annem

vıyyy :KK53: benim annem elimde poşetle gidip kenara koysam bir yıl kalsa bakmaz içine.
kaldı ki çanta açıp anahtar alacak. o yetmedi anahtar yaptıracak.
kadıncağız her gün telefon ederken bile kızım rahatsız ediyoruz eşinde rahatsız oluyorsa azaltalım seni merak ediyoruz uzaktasın diye diyor.

bence anneniz anahtarla kapıyı açınca eşinle fanfinifon yapıyor vaziyeti alın, belki görünce utanır ne diyeyim :KK31:

Eşime söledim ama asla knşmam diyor.Evet inanlımaz rahtlar sanki biz evli değiliz öylr bi arkadaşmla yaşıormuşum giş davranıyorlar çok bunaldm çok konştm ama alttan alttan nasıl plan yapıp onları egale edebilirim aklıma hiçbişi gelmio ne söylense denemeye haZrm kıZlar

bunları eşinizin ailesi yapsaydı ne laflar edilirdi burda :KK31:

ailenize bu rahatlığı biraz da siz vermişsiniz ayıp denen bir şey var nasıl bu kadar rahat olunur ki :KK53: eşinizde bir gün kötü patlayacak sonra aileniz eşinizi suçlayacak :KK14:

herşeyi anladım da siz evdeyken anahtarla lap diye içeri girmek ne demek :KK53: sert bir dille uyarın olmadı taşının :KK31::KK31:

X