Annemle babamın ölümünün 5.yılındayım....

ozlem71

MİMOZA ÇİÇEĞİM...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
2.965
4
116
53
İstanbul
Bundan 5 yıl önce annemi kaybettim ve ondan sonrada onun acısına dayanamayan babamı ..öyle acıydıki dayanmak üstüne seneler geçtikçe onların yokluğunu daha çok hissediyorum.Tek tesellim onlara elimden geldiğince iyi bir evlat olmaya çalıştım,kırmadım..Allah nurlar içinde yatırsın Annemle babamı.Tek yapacağım şey dualarım onlarla her zaman,mekanları cennet olsun inşallah....

canim tekrar basin saolsun
cok üzüldüm inanki
rabbim sabir ve dayanma gücü versin sizlere
topraklari bol mekanlari cennet olsun nur icinde yatsinlar insallah
ruhlarina birer fatiha okicam bende rabbim kabul buyurur insallah

mekanları cennet olsun cnmmm :Saruboceq:

çok üzüldüm gerçekte, Allah sabır versin sizede..

Allah sabırlar versin.. başınız sağolsun.. diyecek kelime bulamıyorum yaşanmadan bilinmez malesef. bende babamı kaybedeli yıllaaar oldu.

ne zordur o boşluğu yaşamak ...
ne yazık ki hayat devam ediyor,edecekte...
en büyük korkum hayattaki o boşluğu yaşamak...
allah sabır versin ...nur içinde uyusunlar:Saruboceq:

allah rahmet eylesin canım. mekanları cennet olsun. pırlanta gibi evlatlar yetiştirmişler. hayırlı evlatları olanların sevap kapıları kapanmazmış. allah yaptığın hayırları duaları kabul etsin.
bende babamı 19 aralık günü kaybettim. 7 sene bitiyor hiç sevmem aralık ayını. :(

Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun inşallah..
Annesizlik çok zor biliyorum.Birde yanına babasızlık eklenince çok çok zordur eminim.Allah sanada sabır versin canım

Arkadaşlar sizlere çok teşekkür ediyorum çok duygulandım ,Allah sizleri ayırmasın sevdiklerinizden inşallah annem babam ın apayrıdır yerleri onlar beni bakıp bu yaşa getirip büyüten insanlar canlarım benim benimde iki oğlum var üzerlerine titrerim herkes gibi Allah hepimizinkilere uzun ömür versin .

Bencede annelik Rabbimim kadınlara verdiği en büyük hediye ama sadece doğurmaklada olmuyor büyütmek ve yetiştirmek de çok önemli

allah rahmet eylesin canım. mekanları cennet olsun. pırlanta gibi evlatlar yetiştirmişler. hayırlı evlatları olanların sevap kapıları kapanmazmış. allah yaptığın hayırları duaları kabul etsin.
bende babamı 19 aralık günü kaybettim. 7 sene bitiyor hiç sevmem aralık ayını. :(
canım sagol ,Sende iyi bir evlatsın tanıdığım için biliyorum mekanı cennet olsun.

canim tekrar basin saolsun
cok üzüldüm inanki
rabbim sabir ve dayanma gücü versin sizlere
topraklari bol mekanlari cennet olsun nur icinde yatsinlar insallah
ruhlarina birer fatiha okicam bende rabbim kabul buyurur insallah
birtanesin sağol canım bu bayram gidememiştim yanlarına dualarımı yolladım Allah razı olsun...

Bu aciyi yasamayan kimse bilemez nasil bir duygu oldugnu.

Bende Annemin vefatinin 2. yilindayim.

Ne kadar tuhaf birsey bu, yillardir ömrünün her adiminda yaninda olan bir insanin birden bire yok olusu, Yaradan öyle bir sabir vermiski insanogluna her aciya dayanabiliyormus meger.
Aklinin ucuna bile getiremeyecegin olaylari yasiyorsun ve ölmek bu kadar basitmis demekki diyorsun.

Dayanamam ölürüm biterim dedigin acilar basina geliyor ve dayaniyorsun, yine yasiyorsun, yemek yiyorsun, gülüyorsun.....ama hicbirsey eskisi gibi olmuyor, gidenler giderken sendende birseyler alip götürüyor. Ne yedigin yemek nede soludugun hava eski tadi vermiyor.
Annemin öldügü gün benimde icimde birseyler öldü, bunu anladim artik, ben eski ben olmasamda yinede ben olmaya calisiyorum.

Rabbim Anneciginin ve Babaciginin mekanini cennet eylesin canim, kabirleri nurla dolsun!

Tek tesellimiz eger Allah (C.C.) izin verirse gün gelecek cümlemizi cennetinde kavusturacak insallah.

Kendine iyi bak.

rabbim sabır versin sizlere dayanma gücünü ihsan etsin
onlarında mekanlarını cennet etsin tahsilatlarını affetsin inşallahhhh:Saruboceq:
allah sizlerinde sıkıntısını gidersin
arkadaşlar ruhlarına birer fatiha okusakkk sevaplarına nail olsak çok iyi olur yaaa........CADIARZU

Son düzenleme:
Back