annemin yaptığı pike takımları ve masa örtüleri ((RESİMLİ))

1000260q.jpg

1000262m.jpg

1000264g.jpg

1000254y.jpg

1000252u.jpg

1000253x.jpg

kızlar takım olarak bu şekildeler..aşağıya fiyatlar yazıcam ilgilenenler için

pike takımları 260*260 cm
içindekiler: yatak örtüsü olarak kullanılan pike,
kenarları saten üztüne gipürlü kristal pamuklu saten çarşaf
2 adet süs yastığı
2 adet yanları gipürlü satenli yastık
2 adet poşet yastık
hepsi 280 tl

sade pike ve süs yastıkları 200tl

seccade 35tl

Masa örtüsü tek olarak 35 tl 12 adet aynı kumaştan ve su taşı işlemeli peçetelisi 70 tl

canım annenin el işi güzelmiş resimden bile belli oluyor
annenin ellerine sağlık

canım çok güzellermiş.acaba masa örtüsü ve peçetelerinin detayları resimlerini çeker misin ?

amann cicilere bakk..benim böle el emeği heeç bişim yok...düğme dikememde ahah....canım çok gözellerrr anneciğinin ellerine sağlık..iyi günlerde kullan..a.s.

annenin ellerine sağlık,sende güle güle kullan canım

canım çok güzellermiş.acaba masa örtüsü ve peçetelerinin detayları resimlerini çeker misin ?

şuan hazırda peçete yok malesef sipariş üzerine alıp yapıyor annem çünkü ancak kullandığımız malzemelerin resmini koyabilirim yerimseniben

Canım pike takımları çok şık duruyorlar. Masa örtüsü ve peçetelerinide gorebilirmiyim?

masa örtüsü çok ufak olmuş sanırım tekrar yüklüyorum

1000262a.jpg

şuan hazırda peçete yok malesef sipariş üzerine alıp yapıyor annem çünkü ancak kullandığımız malzemelerin resmini koyabilirim yerimseniben

hmmm sadece peçetenin su taşı işlemesini merak ettim canım.böyle bi takıma ihtiyacım var almayı düşünüyorum da.

hmmm sadece peçetenin su taşı işlemesini merak ettim canım.böyle bi takıma ihtiyacım var almayı düşünüyorum da.

peçetelerdede aynı malzeme kullanılıyo canım sadece su taşı biraz daha incesini koyuyoruz kalını olunca garip duruyo çünkü..
ışleme olarakta çok çeşitlileri var masa örtüsü içinde peçete içinde annem elindeki işlemeleri gösteriyo hangisini beğenilirse onu yapıyo
seçenek çok yani.. sadece resimdeki değil renklerde çeşitli.. kumaş olarak doresi var beyaz kendinden desenliler var
dore ve lamelerin minik kırmızı çiçeklileri var ki bence en güzelleri onlar.. yaptırmayı düşünürsen sana seçeneklerin resmlerini yollarım
içinden seçersin canım...

Son düzenleme:
herkese çok teşekkürler.... Beğenmenize sevindimm kaydirigubbakcemile2

Minikcim benimde ihtiyacim var masa ortusu ve pecetelerine ben ilgileniyorum ozelden mailimi yazicam sana bana elinde olan secenekleri atarsan anlasalim olurmu. Ama daha yemek odasi takimim belli olmadi masa olcusunu de bilemiyorum nasıl yapsak acaba?

eğer klasik bi model düşünüyorsan ölçüler genelde aynıdır 2-3 cm değişir o da örtü için sorun olmaz.. sadece renk seçimi kalır onuda yemek takımlarını aldıysan ona göre seçebilirsin dore ve lame düşünüyorsanda onlar her renge uyar genelde

X