- 25 Ekim 2006
- 140
- 2
Çok küçüktüm yaşımı bile hatırlamıyorum.anneme meleğim dediğini duyar gibi oluyorum.Ama bana ne diye hitap ettiğini hiç hatırlamıyorum.Benden 4 yaş küçük kızkardeşim birde yeni doğan bir kızkardeşim var.Annem adı gibi melek çok güzel bir kadın.Ama o meleği her fırsatta aldatan bir adam.Ben büyüyorum ve onun kadınlara davranışlarından utanıyorum.Anneme ayrıl diyorum istemiyorum ben onu.yazları anneannemin yanına Antalyaya tatile geliyoruz. çocukluğumun en güzel günleri yaz tatilleri çünkü bizi utandıran o adam yok yanımızda.Ama o yaz 4 yaş küçük kardeşimin sonu oldu.trafik kazasında kaybettik.kardeşimi kaybetmemizdede hep onu suçluyorum. Çünkü yaptığı şeylerde yalan yere çocuklarının üzerine yemin ederdi.annem boşanmaya karar veriyor.hatırladığım annemin elinde küçük kardeşime ördüğü yelek ve babamın kamyona eşyaları taşırken bu buzdolap benim bu masa senin.Bu koltuklar benim bu tahta divan senin demesiydi.Canım anneciğim kafası önünde örgüsünü örüyor o adam eşyaları paylaştırıken.Antalyada anneannemin yanında geçen yıllar.Annemin bizi doyurmak için terziliğe başlaması.Eşyamız yok paramız yok ama çok mutluyuz .o adamı canım annemin ölümü için antalyaya geldiğinde cenazede gördüm.Yanında 2.eşinden kızı vardı.Ben sadece babam yıllar önce ölmüştü şimdide annem öldü niye geldin dediğimi hatırlıyorum.Birdaha görmedim aramadı sormadı.Baba sevgisi ne demek bilmediğim için o sevginin yokluğunuda hissetmiyorum.Ben sadece hep şunu merak ediyorum birgün öldüğünü duyarsam acaba gözümden 1 damla yaş akarmı onun için.Ben sanmıyorum benim için değeri yokki değerli gözyaşımı ona akıtayım.O çok uzaklarda eskiden annemin yanında gördüğüm bir adam.
Bu yazıyı yazmamın sebebi;Yeşilimin madamını okuduktan sonra içimde bir volkan patladı.Ben o adam için parmaklarımı yormazdım değmez ama sizlerle paylaşmak istedim.İçimden geldi.
Bu yazıyı yazmamın sebebi;Yeşilimin madamını okuduktan sonra içimde bir volkan patladı.Ben o adam için parmaklarımı yormazdım değmez ama sizlerle paylaşmak istedim.İçimden geldi.