Annemin Türkiyedeki Yazlık Evi

renkler ve zevkler tartışılmaz
annenizin yazlık evi çok güzelmiş ve güzelde dayayıp döşemişsiniz emeğinize sağlık

oyyy evin her tarafı rengarenk olmuş nedense ben sevemiyorum rengarenk yada açık renkleri ev dekarasyonunda ama mutfaktaki masa sevimli

bayıldım eve ya oh içim açıldı vallah
çok cici insanın hiç canı sıkılmaz pozitif bi enerji verdi bana ğerçekten iyi günlarde oturun inşallah

insanın içi açılıyor, pastadan bir ev sanki, allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..
çok zevkli bir çalışma olmuş seninde ellerine sağlık. a.s.

tebrikler annen çok zevkli bir hatun muşalkisalkisalkisalkisalkisalkis

renkler içimi açtı çiçek gibi birde ben kolay kolay bi şey beğenmem

yani renkler ahenk önemki benim için birde desen
alkisalkisalkis:kahve:

canım annenle zevkleriniz aynı demekki mutfaktaki sandalyelerden belli oluyor. ev cıvıl cıvıl senin gibi. ama tam genç evi olmuş haaaa sölemeden edemiycem. 2 de puf minder olsa tamamdır:)))

Askito abla cok sahane olmus bence rengarenk nese veriyor insana resimlere bakinca :)

çok güzel vede cıvıl cıvıl olmuş maşallah çok iç açıcı olmuş huzurlu vede sağlıklı güzel günler geçirmenizi nasip etsin rabbim

Bir yazlık eve göre dört dörtlük döşenmiş.. Hemde cıvıl cıvıl insanın içi açılıyor.Çok mutlu tatiller geçirin,güle güle oturun inşallah.

Bana göre cok A$iri renkli.Ama zevk meselesi tabii.Yazlik icin uygundur ama.
Agiz tadiyla oturun.

insanın içi açılıyor cıvıl cıvıl harika ben çok beğendim güle güle oturun canım siz ,anneniz ve sevdiklerinizle birlikte

çok tatlı yaaaaa tam benlikkkkk cnm
ben bir tek banyoda ki küvet perdesini beğenmedim cnm onun dışında herşey çok şeker opuyorumnanaktan güle güle oturun opuyorumnanaktan

Back
X