Annemin test sonucu

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar annemin aniden dengesini kaybetmesi gibi bir problemi var.
Geçen hafta doktora gittik kan aldılar. Sonuca baktım şimdi aranızda doktor yada hemşire yorumlayacak biri varmıdır.
Yarın doktora göstericez ama annem işte yani endişe ettim.

Annemin test sonucu ekte kızlar...

Eklentiler

• $Screen shot 2012-09-04 at 9.20.18 AM.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 119
annende tiroid varmı? tsh değerleri yüksek çıkmış birde D vitamini eksikliği yaşlılarda denge kaybı ve buna bağlı olarak düşme yapar. orta kulak iltihabı olduğunda da baş dönmesi ve denge kaybı olur. çok ciddi bir problem olduğunu sanmıyorum. kalsiyum desteğiyle tedavi olabilir.

Çok geçmiş olsun.

tsh yani tiroidi sitimüle (uyaran hormon) fazla uyarılıp az calısıyor .. düşük doz ilaç tedavisiyle normal sınırına gelebılır

d vit fazla cıkmıs buda bas dönmesi isal mide bulantısı falan yapabılır..

ama orta kulaktakı sorunda baş dönmesi yapabılıyor ve son zamanlarda özellıkle bu mevsımlerde yaygınlasan vertigo canım bunuda bır arastır

pardon yenıden okudum da denge kaybı var demıssın vertıgo olabılır canım bir nörolog görsün

Son düzenleme:
yazılar çok küçük pek anlaşılmıyo ama tsh değeri yüksek
hipotroidi çarpıntı saç dökülmesi sinir kilo alıp verememe regl olunuyorsa düzensizleştirme gibi bir sürü etkisi vardır
ilacı düzenli kullanıldığında 1 ayda normal seviyelere iner
çok geçmiş olsun

Evet cnm var ilaç kullanıyor. Umarım ciddi bişey değildir. Boynumda ağrıyor diyor acaba orta kulak iltihabı ile ilgisi varmıdır?

Evet cnm var ilaç kullanıyor. Umarım ciddi bişey değildir. Boynumda ağrıyor diyor acaba orta kulak iltihabı ile ilgisi varmıdır?

boyun ağrısının orta kulakla alakası olduğunu sanmıyorum ama D vitamini eksikliği kas ağrılarına neden olur. Kalsiyum desteği alırsa birde kas gevşeltivi krem veya haplarla ağrıyı geçirebilir. Tabiki doktorunuzun tavsiyesi daha önemli ama zannediyorumki Cal-D-Vita veya Devit-3 ampul verecektir.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu konuda baya bilgi sahibisiniz doktormusunuz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…