Annemin st dileri:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi t.t.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t.t.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
74
0
86
İstanbul
merhabalar ben foruma yeni üye oldum. daha önceden de takip ediyordum kısmet bugüneymiş. benim sormak istediğim birşey var sizlere. annemin ağzında 44yaşında olmasına rağmen hala süt dişleri var :dance: 2 tane süt dişi bebekliğinden bu yana ağzında. bunu söyleyen de doktoru:) annem de ben de doktoru da hayretler içinde:) çevrenizde böyle birileri var mı? çünkü bana çok tuhaf geldi :sm_confused:

benm de iki köpek dişim hala düşmemiş. süt dişim yani. diğerleri damağın içinden geldi.ben de tel taktırıcam. hem de bugün :)eyvahedigeldismile

benim de ağzımda 1 süt dişi var yaşım 31 üstelik bu diş liseye giderken çıktı

canım aynı sorun bendede vardı geçen seneye kadar 6 aylık bebekken çıkan ilk süt dişlerim yani alt tarafta ortada olan dişlerim hala ağzımdaydı doktor vitamin eksikliğinden dökülüp yenilenmediğini söylemişti küükken... geçen sene dişçi o dişleri çekti ve yandaki dişşlerden köprü yaptı benimkiler ufacıktı diğer dişlerimin yanında görüntüyü bozuyordu rengide farklıydı şimdi çok memnunun yeni halinden bu arada bende 25 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…