• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin st dileri:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi t.t.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t.t.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
74
0
86
İstanbul
merhabalar ben foruma yeni üye oldum. daha önceden de takip ediyordum kısmet bugüneymiş. benim sormak istediğim birşey var sizlere. annemin ağzında 44yaşında olmasına rağmen hala süt dişleri var :dance: 2 tane süt dişi bebekliğinden bu yana ağzında. bunu söyleyen de doktoru:) annem de ben de doktoru da hayretler içinde:) çevrenizde böyle birileri var mı? çünkü bana çok tuhaf geldi :sm_confused:

merhabalar ben foruma yeni üye oldum. daha önceden de takip ediyordum kısmet bugüneymiş. benim sormak istediğim birşey var sizlere. annemin ağzında 44yaşında olmasına rağmen hala süt dişleri var :dance: 2 tane süt dişi bebekliğinden bu yana ağzında. bunu söyleyen de doktoru:) annem de ben de doktoru da hayretler içinde:) çevrenizde böyle birileri var mı? çünkü bana çok tuhaf geldi :sm_confused:

benm de iki köpek dişim hala düşmemiş. süt dişim yani. diğerleri damağın içinden geldi.ben de tel taktırıcam. hem de bugün :)eyvahedigeldismile

benim de ağzımda 1 süt dişi var yaşım 31 üstelik bu diş liseye giderken çıktı

canım aynı sorun bendede vardı geçen seneye kadar 6 aylık bebekken çıkan ilk süt dişlerim yani alt tarafta ortada olan dişlerim hala ağzımdaydı doktor vitamin eksikliğinden dökülüp yenilenmediğini söylemişti küükken... geçen sene dişçi o dişleri çekti ve yandaki dişşlerden köprü yaptı benimkiler ufacıktı diğer dişlerimin yanında görüntüyü bozuyordu rengide farklıydı şimdi çok memnunun yeni halinden bu arada bende 25 yaşındayım

Back